10/09/2020

Αντώνης Σρόιτερ και Τάκης Χατζής έρχονται στην βραδινή ζώνη του Alpha!

Οι νέες ενημερωτικές εκπομπές του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ και τον Τάκη Χατζή κάνουν πρεμιέρα σε λίγες μέρες και οι τίτλοι τους αποκαλύφθηκαν από τα video της καμπάνιας του Alpha «Alpha Stories». Συγκεκριμένα νέα εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ θα ονομάζεται “Tik Talk” ενώ το νέο talk show του Τάκη Χατζή “Τάκης Χατζής DIRECT!” Ο Αντώνης Σρόιτερ αποκάλυψε τον τίτλο της εκπομπής του μέσω μιας insta ερώτησης...

Πως θα ονομάζονται όμως οι εκπομπές τους;

Οι νέες ενημερωτικές εκπομπές του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ και τον Τάκη Χατζή κάνουν πρεμιέρα σε λίγες μέρες και οι τίτλοι τους αποκαλύφθηκαν από τα video της καμπάνιας του Alpha «Alpha Stories».

Συγκεκριμένα νέα εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ θα ονομάζεται Tik Talk” ενώ το νέο talk show του Τάκη Χατζή “Τάκης Χατζής DIRECT!”

Ο Αντώνης Σρόιτερ αποκάλυψε τον τίτλο της εκπομπής του μέσω μιας insta ερώτησης που εμφανίζεται στο story της καμπάνιας, ενώ ο Τάκης Χατζής μέσα από αινιγματικές “φλόγες” και φορώντας γάντια του μπoξ ετοιμάζεται να κάνει direct στην βραδινή ζώνη του Alpha.

Tik Talk” με τον Αντώνη Σρόιτερ και “Τάκης Χατζής DIRECT!” έρχονται σε λίγες μέρες στον Alpha

Δείτε τα δύο spot εδώ:
Αντώνης Σρόιτερ | Alpha Stories https://youtu.be/O4SXYNA_Bhg
Τάκης Χατζής | Alpha Stories https://youtu.be/V_L4DheyYK0

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.