22/09/2020

Σαββατοκύριακο με πρωτιές για τον Alpha

Από τις 10 το πρωί, ο Νίκος Μάνεσης μας υποδέχεται στην πιο ενημερωμένη infotainment, πρωινή παρέα και κάνει σταθερά υψηλές πτήσεις στην τηλεθέαση με την εκπομπή του «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση». Η καθιερωμένη, πετυχημένη συνταγή της εκπομπής, σκαρφάλωσε στην κορυφή του πίνακα της τηλεθέασης και το Σαββατοκύριακο 19-20 Σεπτεμβρίου. Ο μέσος...

Τα Σαββατοκύριακα παραδοσιακά ανήκουν στον Alpha.

Από τις 10 το πρωί, ο Νίκος Μάνεσης μας υποδέχεται στην πιο ενημερωμένη infotainment, πρωινή παρέα και κάνει σταθερά υψηλές πτήσεις στην τηλεθέαση με την εκπομπή του «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση». Η καθιερωμένη, πετυχημένη συνταγή της εκπομπής, σκαρφάλωσε στην κορυφή του πίνακα της τηλεθέασης και το Σαββατοκύριακο 19-20 Σεπτεμβρίου. Ο μέσος όρος τηλεθέασης της εκπομπής ήταν 22.8% στο σύνολο του κοινού και 22.3% στο δυναμικό κοινό, ενώ ταυτόχρονα ήταν και slot winner με 22.3% και 21.7% αντίστοιχα.  

Τη σκυτάλη παίρνει η Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα δε γίνεται» έχει αναδειχθεί στην καλύτερη παρέα του Σαββατοκύριακου και όχι άδικα. Το κοινό δείχνει την προτίμησή του στην παρουσιάστρια και την παρέα της, χαρίζοντάς τους την πρωτιά στην τηλεθέαση με μέσο όρο Σαββατοκύριακου, 14.9% στο δυναμικό κοινό. Ταυτόχρονα ήταν και slot winner στο ίδιο κοινό, με 14%. Την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού παρακολούθησαν κατά μέσο όρο έστω και για 1’ το Σαββατοκύριακο 1.602.000 τηλεθεατές. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, το «Καλύτερα δε γίνεται» έφτασε μέχρι και 22.2% σε επιμέρους κοινό.

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.