26/11/2020

Σύντομα σε λειτουργία το νέο site της ΕΡΤ

Νέα εποχή για την ΕΡΤ με το νέο site, που θα βγει σύντομα στον διαδικτυακό «αέρα», για το οποίο μίλησε ο Υποδιευθυντής Διαδικτύου του Τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ Τάσος Οικονόμου. «Έχουμε κάνει μια καλή και συγκροτημένη προσπάθεια όλη η ομάδα που συναποτελεί την ενημερωτική ομάδα του διαδικτύου στην ΕΡΤ...

Νέα εποχή για την ΕΡΤ με το νέο site, που θα βγει σύντομα στον διαδικτυακό «αέρα», για το οποίο μίλησε ο Υποδιευθυντής Διαδικτύου του Τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ Τάσος Οικονόμου. «

«Έχουμε κάνει μια καλή και συγκροτημένη προσπάθεια όλη η ομάδα που συναποτελεί την ενημερωτική ομάδα του διαδικτύου στην ΕΡΤ. Αυτή η προσπάθεια μας έχει φέρει πολύ σημαντικούς καρπούς και ελπίζουμε να έχουμε προσφέρει και εμείς το δικό μας λιθαράκι στη διαδικτυακή ενημέρωση», δήλωσε ο κ. Οικονόμου.

«Είμαστε πλέον έτοιμοι να ανανεώσουμε τη σελίδα μας, είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε καινούρια πράγματα, να προσαρμοστούμε στα δεδομένα της εποχής και μάλιστα σε μια εποχή τόσο δύσκολη, όπου η ψηφιακή και διαδικτυακή ενημέρωση θα έλεγα ότι είναι πολύτιμο αγαθό. Να μπορέσουμε να φέρουμε τις σημαντικές πληροφορίες που χρειάζεται ο πολίτης στο κινητό του, στην οθόνη του υπολογιστή του, στο τάμπλετ του. Να του δώσουμε ότι ακριβώς χρειάζεται σε αυτή τη δύσκολη συνθήκη, την οποία όλοι μαζί αντιμετωπίζουμε» είπε ο Υποδιευθυντής Διαδικτύου του Τομέα Ενημέρωσης της ΕΡΤ.

Στο site της ΕΡΤ εκτός από ενδιαφέροντα και επίκαιρα άρθρα μπορεί κανείς να βρει και το πρόγραμμα της ΕΡΤ αλλά και βίντεο με ότι έχει προηγηθεί, αναλυτικά ρεπορτάζ κτλ.

Η πρωτοπορία της ΕΡΤ συνεχίστηκε με το ERTflix, μια πλατφόρμα που διανείμει ψυχαγωγικό και ενημερωτικό προϊόν on demand (κατά βούληση), δηλαδή όποτε θέλει να το παρακολουθήσει κάποιος. «Σε αυτό το μονοπάτι της πρωτοπορίας και της καινοτομίας θέλουμε να συνεχίσουμε και εμείς και να το πάμε ένα βήμα πιο πέρα» υπογράμμισε ο κ. Οικονόμου.

Πηγή: ΕΡΤ

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.