29/04/2021

Το Party (104) του Μένιου Φουρθιώτη

Μια από τις πολλές δραστηριότητες του τηλεπαρουσιαστή-τηλεπωλητή-μιντιάρχη, ο οποίος κρατείται από την αστυνομία για την υπόθεση των πυροβολισμών έξω από το σπίτι του και ερευνάται για απάτη κατά του δημοσίου και ιδιωτών, ήταν και είναι ακόμη ο Party 104. Ένα ραδιόφωνο κάθε άλλο παρά φυσιολογικό ως προς την λειτουργία του...

Αναδρομή στο ιστορικό του ραδιοσταθμού, που απασχολεί (όπως και ο ιδιοκτήτης του) την επικαιρότητα και τις Αρχές.

Μια από τις πολλές δραστηριότητες του τηλεπαρουσιαστή-τηλεπωλητή-μιντιάρχη, ο οποίος κρατείται από την αστυνομία για την υπόθεση των πυροβολισμών έξω από το σπίτι του και ερευνάται για απάτη κατά του δημοσίου και ιδιωτών, ήταν και είναι ακόμη ο Party 104. Ένα ραδιόφωνο κάθε άλλο παρά φυσιολογικό ως προς την λειτουργία του. «Έχτισε» και «γκρέμισε» το πρόγραμμά του αρκετές φορές, με αποτέλεσμα να μην έχει καταφέρει να «κερδίσει» ακροατές, είχε ανέκαθεν ασυνήθιστη διοικητική σύνθεση και παραλίγο να γίνει ενημερωτικό. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Η ιστορία του Party 104 ξεκινά 5 χρόνια πριν. Ο Φίλιππος Βρυώνης εξαγοράζει το σύνολο του τότε Παρέα FM, που άνηκε στην οικογένεια του αείμνηστου Δημήτρη Ρίζου και τον λειτουργούσε ο όμιλος Mad. Η συχνότητα μεταβιβάστηκε στην εταιρεία «Ε Production Μονοπρόσωπη ΕΠΕ», η οποία εισήγαγε τα περίφημα... υαλουρονικά που διαφημίζονταν από τα ΜΜΕ του Φίλιππου Βρυώνη. Στο ΔΣ του Party 104 πρόεδρος ήταν ένας υπήκοος Ιταλίας, ονόματι Tarcisio Ventura, αντιπρόεδρος ήταν ο Μένιος Φουρθιώτης και μέλος η Παναγιώτα Μιχαλοπούλου, από την οικογένεια Ρίζου. Εκείνη την περίοδο διαφήμιζε και το νέο πρόγραμμά του που θα έβγαινε τον Σεπτέμβριο του 2016, με όνομα-«κράχτη» τον Πέτρο Κωστόπουλο που θα είχε δίωρη εκπομπή. Το πρόγραμμα αυτό, ωστόσο, δεν βγήκε ποτέ στον αέρα.

Οι μήνες περνούσαν και ο Party 104 παρέμενε στην ίδια κατάσταση που ήταν από το ξεκίνημά του, μόνο με playlist που απαρτιζόταν κυρίως από ελληνικά mainstream τραγούδια. Μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2017, οπότε και ανακοινώθηκε ότι καθήκοντα νέου γενικού διευθυντή και διευθυντή μάρκετινγκ και επικοινωνίας αναλαμβάνει ο Μάνος Μαγιάτης, ένα έμπειρο όνομα στον χώρο του ραδιοφώνου. Παράλληλα ο ραδιοσταθμός άλλαξε το ρεπερτόριό του, παίζοντας και κάποιες ξένες επιτυχίες, και το image του με νέο λογότυπο.

Τον Ιανουάριο του 2018 ξεκινά το νέο πρόγραμμα, υπό τη νέα διεύθυνση, με πρόσωπα όπως η Ελεονώρα Μελέτη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Νάνσυ Νικολαΐδη, ο Κώστας Χαρδαβέλας και άλλοι. Στην πρώτη του συμμετοχή στις μηνιαίες μετρήσεις, όμως, ο Party 104 σημειώνει ένα «φτωχό» 0,7% σύμφωνα με την Focus-Bari. Το εγχείρημα λαμβάνει τέλος, το καλοκαίρι του 2018, με το σύνολο των παραγωγών αλλά και τον Μάνο Μαγιάτη να αποχωρούν από τη συχνότητα.

Τότε ήταν που ανέλαβε τα ηνία του ραδιοσταθμού ο Μένιος Φουρθιώτης. Στο ΔΣ του Party 104 μπαίνει ο ίδιος ως πρόεδρος μαζί με... δύο ξαδέρφες (η μια αντιπρόεδρος) και μια θεία του, ενώ η «Party FM Α.Ε.» μεταβιβάζεται κατά 100% στην εταιρεία «MGF Productions Limited». Στα social media o Party 104 απέκτησε ξαφνικά... δεκάδες χιλιάδες followers, με τη νέα ιδιοκτησία να μετονομάζει τους λογαριασμούς του «Star Academy», του ριάλιτι που παρουσίαζε ο Μένιος Φουρθιώτης στο Epsilon.

...

Διαβάστε όλο το άρθρο στο e-tetradio.gr

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.