11/05/2021

ΒΙΝΥΛΙΟ : Έκλεισε τη σεζόν μόνο με πρωτιές στην prime time ζώνη του OPEN

Εννέα φορές ΒΙΝΥΛΙΟ – εννέα αξέχαστα πάρτυ. Ο Αντώνης Κανάκης μαζί με την παρέα του “ξόρκισαν” τα βράδια της καραντίνας με ασυναγώνιστη ενέργεια και διασκέδαση. Ξεσήκωσαν τους τηλεθεατές, μοιράζοντας χαρά, συγκίνηση και νοσταλγία με εννέα δυνατά τηλεοπτικά πάρτυ.

Εννέα φορές ΒΙΝΥΛΙΟ – εννέα αξέχαστα πάρτυ.

Ο Αντώνης Κανάκης μαζί με την παρέα του “ξόρκισαν” τα βράδια της καραντίνας με ασυναγώνιστη ενέργεια και διασκέδαση. Ξεσήκωσαν τους τηλεθεατές, μοιράζοντας χαρά, συγκίνηση και νοσταλγία με εννέα δυνατά τηλεοπτικά πάρτυ.

Μέσα από τις οθόνες του OPEN, ο ήχος δυνάμωνε κάθε εβδομάδα με το ΒΙΝΥΛΙΟ να διοργανώνει ένα σπιτικό - αλλά επικό – τσικνοπάρτυ, να παίζει χορευτικά ‘90s, να κάνει τα σαλόνια πίστες για disco glam φιγούρες, να “σκαλίζει” μοναδικές στιγμές από τη Εurovision, να “σερφάρει” τριπλά στην αγαπημένη δεκαετία του ’80 μέσα από ιστορικά ποπ τραγούδια – ελληνικά και ξένα, αλλά και δυνατή rock. Τέλος, για πρώτη φορά στην ιστορία του, το ΒΙΝΥΛΙΟ πήρε φωτιά σε ένα ισοπεδωτικό, αξεπέραστο λαϊκό πάρτυ.

Με συνεχόμενες πρωτιές στο prime time και ένα μέσο όρο 18,1% στα δυναμικά κοινά 18-54 αλλά και πάνω από 1,7 εκατομμύρια τηλεθεατές να παρακολουθούν έστω και ένα λεπτό ανά εκπομπή, το ΒΙΝΥΛΙΟ έκλεισε έναν ακόμα δυνατό κύκλο φέτος, στο νέο του σπίτι στο OPEN.

Οι τηλεθεατές αγκάλιασαν αυτή τη σεζόν το ΒΙΝΥΛΙΟ όσο ποτέ, δημιουργώντας χορευτικά video για κάθε πάρτυ, στέλνοντας αγάπη και μοναδικές αφιερώσεις και κατακλύζοντας τα social media σε κάθε εκπομπή. 

Με την ευχή τα πάρτυ και η χαρά να μεταφερθούν σύντομα και έξω από τα σπίτια και οι αναμνήσεις να μοιράζονται ξανά με όλους τους καλούς φίλους, το ΒΙΝΥΛΙΟ κλείνει την επιτυχημένη σεζόν και δίνει τη σκυτάλη στο ελληνικό καλοκαίρι.

Κατηγορία Media News

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.