28/05/2021

Ο Over 104.9 προσφεύγει στο ΣτΕ μετά τις διαδοχικές αρνήσεις του ΕΣΡ

Τον δρόμο του Atlantis 105.2, του Χριστιανισμός 104.3 και άλλων, ακολουθεί ο νεοσύστατος αθλητικός ραδιοσταθμός προκειμένου να εκπέμπει νόμιμα. Σε αίτηση που κατέθεσε στο ΕΣΡ, ο Over 104.9 γνωστοποίησε την πρόθεσή του να καταθέσει αίτηση αναστολής κατά των πρόσφατων αποφάσεων της ανεξάρτητης αρχής, στο Δ' Τμήμα του Συμβούλιο της Επικρατείας...
Τον δρόμο του Atlantis 105.2, του Χριστιανισμός 104.3 και άλλων, ακολουθεί ο νεοσύστατος αθλητικός ραδιοσταθμός προκειμένου να εκπέμπει νόμιμα. Σε αίτηση που κατέθεσε στο ΕΣΡ, ο Over 104.9 γνωστοποίησε την πρόθεσή του να καταθέσει αίτηση αναστολής κατά των πρόσφατων αποφάσεων της ανεξάρτητης αρχής, στο Δ' Τμήμα του Συμβούλιο της Επικρατείας, ζητώντας στοιχεία όπως αντίγραφα αποφάσεων, πρακτικά συνεδριάσεων και εκθέσεις Ειδικών Επιστημόνων.

Ωστόσο το ΕΣΡ, κατά τους υπευθύνους του Over 104.9, δεν ικανοποιεί πλήρως τα αιτήματά τους. Όπως αναφέρει απόφαση της ανεξάρτητης αρχής, σε νέα αίτησή του ο ραδιοσταθμός δηλώνει ότι δεν του έχουν σταλεί όλα τα έγγραφα που ζήτησε, με το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο να την απορρίπτει ως «απαράδεκτη λόγω αοριστίας» και «ασαφούς περιεχομένου».

Πηγή: e-tetradio.gr

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.