28/12/2017

Συμφωνία Facebook με Universal για τη χρήση μουσικής στο κοινωνικό δίκτυο

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Το Facebook και η Universal Music υπέγραψαν μια παγκόσμια συμφωνία που θα δώσει στους χρήστες πρόσβαση στους καταλόγους μουσικής της Universal για χρήση σε βίντεο που έχουν μεταφορτωθεί μέσω του δικτύου κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, καθώς και των Instagram και Oculus. Η πολυετής συμφωνία θα επεκταθεί αργότερα για να συμπεριλάβει το Facebook Messenger...

Το Facebook και η Universal Music υπέγραψαν μια παγκόσμια συμφωνία που θα δώσει στους χρήστες πρόσβαση στους καταλόγους μουσικής της Universal για χρήση σε βίντεο που έχουν μεταφορτωθεί μέσω του δικτύου κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, καθώς και των Instagram και Oculus.

Η πολυετής συμφωνία θα επεκταθεί αργότερα για να συμπεριλάβει το Facebook Messenger, δήλωσε η Universal Music Group.

"Μαζί, το Facebook και το UMG δημιουργούν ένα δυναμικό νέο μοντέλο συνεργασίας μεταξύ μουσικών εταιρειών και κοινωνικών πλατφορμών για να προωθήσουν τα συμφέροντα των ηχογραφήσεων καλλιτεχνών και τραγουδοποιών", δήλωσε ο Michael Nash, εκτελεστικός αντιπρόεδρος ψηφιακής στρατηγικής Universal Music Group.

Η σύμπραξη έρχεται λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του Bloomberg ότι το YouTube του Alphabet είχε υπογράψει νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία με την Universal Music Group και τη Sony Music Entertainment.

https://www.cnbc.com/2017/12/21/facebook-universal-music-sign-deal-to-let-users-post-licensed-music.html

 

Κατηγορία Music TV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.