Συζητήσεις στο satleo

IPTV Γενικά
deepbluesky | 22-February-2020 | 2:35:22

Ειδήσεις από την Κύπρο
savvas70 | 21-February-2020 | 22:18:21

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
panostvtv | 21-February-2020 | 21:09:21

Ό,τι δεν χωράει στις άλλες κατηγορίες!
ΝΙΚΟΛΑΣ 213 | 21-February-2020 | 19:23:21

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
spnikol | 21-February-2020 | 17:21:21

Ειδήσεις . Music TV
Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019 | 12:20

ΕΡΤ1 – ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΓΗΣ : «Οδοιπορικό στο Συρράκο»

Την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 13:00 στην ΕΡΤ1, ο Λάμπρος Λιάβας και το «Αλάτι της Γης» μάς ταξιδεύουν στην Ήπειρο, στα Βόρεια Τζουμέρκα, σ’ ένα οδοιπορικό γνωριμίας με την πλούσια και πολύμορφη παράδοση του Συρράκου.

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020, στις 13:00-15:00

Την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 13:00 στην ΕΡΤ1, ο Λάμπρος Λιάβας και το «Αλάτι της Γης» μάς ταξιδεύουν στην Ήπειρο, στα Βόρεια Τζουμέρκα, σ’ ένα οδοιπορικό γνωριμίας με την πλούσια και πολύμορφη παράδοση του Συρράκου.

Σ’ ένα επιβλητικό φυσικό τοπίο, στην πλαγιά του όρους Λάκμος στα 1.150 μέτρα, τα παλιά πετρόχτιστα σπίτια και οι εκκλησίες του πανέμορφου οικισμού μαρτυρούν την οικονομική άνθηση του παρελθόντος, αλλά και την αγάπη των Συρρακιωτών για τον τόπο τους.

Τον χειμώνα το χωριό ερημώνει, όμως στα καλοκαιρινά πανηγύρια η κοινότητα των απανταχού Συρρακιωτών επιστρέφει και ανασυντάσσεται, κρατώντας ακόμα την τελετουργία του παραδοσιακού γλεντιού.

Αφορμή για την εκπομπή στάθηκε η ένταξη του Συρρακιώτικου πανηγυριού στον εθνικό κατάλογο του Υπουργείου Πολιτισμού για την Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά της UNESCO.

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γιώργος Βαΐτσης και ο περιφερειακός σύμβουλος Ηλίας Γκαρτζονίκας, μιλούν για την ιστορία του χωριού και τις σύγχρονες προοπτικές του. Ο πανεπιστημιακός καθηγητής Ηλίας Δήμας και η Ελευθερία Γκαρτζονίκα, δρ Παιδαγωγικής του χορού, αναφέρονται στη μουσικοχορευτική παράδοση της περιοχής. Οι πρόεδροι των Ομίλων των Συρρακιωτών Ιωαννίνων, Πρέβεζας, Πάτρας και Φιλιππιάδας, Ιπποκράτης Αλέξης, Μανώλης Μαγκλάρας, Σπύρος Νταλαούτης και Χρήστος Σκαμνέλος, παρουσιάζουν τις δράσεις τους στην προσπάθεια να διατηρηθεί η ιδιαίτερη πολιτισμική φυσιογνωμία του τόπου και να περάσει στις νεότερες γενιές.

Συμμετέχουν οι ερμηνευτές και μουσικοί: Κώστας Γεροδήμος και Πέτρος Μόκας (τραγούδι), Βασίλης Μπακαγιάννης και Βασίλης Παπαγεωργίου (κλαρίνο), Σάκης Πρεμέτης και Γιώργος Κώτσικας (βιολί), Τάσος Πρεμέτης και Γιάννης Διαμάντης (λαούτο), Αποστόλης Σόφης και Κώστας Λαζοκίτσος (ντέφι).

Χορεύουν και τραγουδούν μέλη από τους Ομίλους Συρρακιωτών Αθήνας, Ιωαννίνων, Πάτρας, Πρέβεζας και Φιλιππιάδας.

  • Έρευνα-κείμενα-παρουσίαση: Λάμπρος Λιάβας
  • Σκηνοθεσία: Μανώλης Φιλαΐτης
  • Διεύθυνση φωτογραφίας: Σταμάτης Γιαννούλης
  • Εκτέλεση παραγωγής: FOSS Α.Ε.
Κατηγορία Music TV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS VSWI2404BK

Η αγορά σήμερα

18-02-2020

NEDIS VSWI2404BK

Συνδέστε 4 διαφορετικές συσκευές με εξόδους RCA και S-Video, όπως το VCR ή άλλες πηγές video/audio, στην τηλεόραση σας και επιλέξτε χειροκίνητα μέσω διακόπτη στο μπροστινό μέρος την πηγή που θέλετε να προβάλλετε στην τηλεόρασή σας. Επίσης, υπάρχει υποδοχή σύνδεσης ακουστικών και...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 138

Τεύχος 138

18-02-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 138

Το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Η παγκόσμια βιομηχανία παραγωγής τηλεοπτικού περιεχομένου έχει αποκτήσει σήμερα γιγαντιαίο μέγεθος, καθώς εταιρίες-κολοσσοί των streaming μεταδόσεων επενδύουν τεράστια ποσά με στόχο να προσφέρουν το καλύτερο προϊόν στους πελάτες τους. Οι τηλεοπτικές σειρές αποτελούν μια κατηγορία περιεχομένου με εκατομμύρια φανατικούς φίλους σε όλον τον πλανήτη κι εμείς συγκεντρώσαμε για να σας παρουσιάσουμε 25 από τις καλύτερες που μπορείτε να παρακολουθήσετε εντός της ελληνικής επικράτειας μέσα από τα Netflix, Apple TV+, Amazon Prime Video και Disney+. Η καναδέζικη Tvi...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.