01/07/2020

Συμφωνία ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ και καναλιών για τα πνευματικά δικαιώματα μουσικής

Σε συμφωνία κατέληξαν οι επαφές του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων μουσικών δικαιωμάτων με τους τηλεοπτικούς σταθμούς ALPHA, ANTENNA, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, OPEN, STAR, ΣΚΑΙ για την καταβολή πνευματικών δικαιωμάτων στους δημιουργούς που εκπροσωπεί η ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, με βάση το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριό της. Η συμφωνία έρχεται μετά από ένα σχεδόν χρόνο συνεχών συζητήσεων και διαπραγματεύσεων...

Σε συμφωνία κατέληξαν οι επαφές του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων μουσικών δικαιωμάτων με τους τηλεοπτικούς σταθμούς ALPHA, ANTENNA, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, OPEN, STAR, ΣΚΑΙ για την καταβολή πνευματικών δικαιωμάτων στους δημιουργούς που εκπροσωπεί η ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, με βάση το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριό της.

Η συμφωνία έρχεται μετά από ένα σχεδόν χρόνο συνεχών συζητήσεων και διαπραγματεύσεων μεταξύ του Οργανισμού και των παρόχων τηλεοπτικών υπηρεσιών εθνικής εμβέλειας, οι οποίοι συμμετείχαν δια των εκπροσώπων τους στη διαδικασία συζητήσεων, υπό την αιγίδα της Ένωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (ΕΙΤΗΣΕΕ).

Σε μία ιδιαιτέρως κρίσιμη περίοδο για τους δημιουργούς και δικαιούχους, οι οποίοι έχουν πληγεί, τόσο από την κρίση των τελευταίων ετών στον κλάδο τους, όσο και από την πρόσφατη πανδημία, η ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ υπογράφει σταδιακά συμφωνίες συνεργασίας με όλους τους μεγάλους χρήστες και τους αντιπροσωπευτικούς φορείς τους στην Ελληνική αγορά, προκειμένου να ενισχύσει το πνευματικό δικαίωμα ως θεμέλιο λίθο της πολιτιστικής παραγωγής.

Πηγή: newsit.gr

Κατηγορία Music TV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.