23/07/2021

Αφιέρωμα στον Γιάννη Σπανό από τις «Ιστορίες Κλασικού Ραδιοφώνου» του Δεύτερου Προγράμματος

Στις 26 Ιουλίου είναι η επέτειος γέννησης του Γιάννη Σπανού. Οι «Ιστορίες Κλασικού Ραδιοφώνου», με τον Παντελή Σιβρή, αφιερώνουν τις εκπομπές που θα μεταδοθούν το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Ιουλίου 2021, στις 8 το βράδυ, στον μεγάλο μας συνθέτη.
Ημερομηνίες μετάδοσης: Σάββατο 24 & Κυριακή 25 Ιουλίου 2021, στις 20:00

Στις 26 Ιουλίου είναι η επέτειος γέννησης του Γιάννη Σπανού. Οι «Ιστορίες Κλασικού Ραδιοφώνου», με τον Παντελή Σιβρή, αφιερώνουν τις εκπομπές που θα μεταδοθούν το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Ιουλίου 2021, στις 8 το βράδυ, στον μεγάλο μας συνθέτη.

Ο Γιώργος Παπαστεφάνου ανοίγει το αρχείο του και μας προσφέρει ντοκουμέντα από τη μακρόχρονη φιλία και συνεργασία τους. Πέντε καλλιτέχνες, φίλοι της εκπομπής, διαλέγουν από ένα κομμάτι του Γιάννη Σπανού και το διασκευάζουν ειδικά για την εκπομπή. Ο Λεωνίδας Βελής τραγουδάει για πρώτη φορά ένα μεγάλο λαϊκό του συνθέτη. Ο Κώστας Μάντζιος, παίζει ακορντεόν και τραγουδάει και ο Θόδωρος Αναστασίου παίζει και τραγουδάει σε ρυθμό bossa nova. Τέλος, δύο εξαιρετικοί σολίστες του μπουζουκιού από τη Θεσσαλονίκη, ο Μανώλης Ζαχαρίου και ο Γιώργος Γεωργόπουλος, αυτοσχεδιάζουν πάνω σε αγαπημένα κινηματογραφικά θέματα του Γιάννη Σπανού.

Αυτά και άλλα πολλά, Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Ιουλίου, ώρα 20.00 – 21.00, στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103 .7 – 102.9.

Συντονιστείτε! «Ιστορίες από το παρελθόν που ακόμα λάμπουν»!

Info

Κατηγορία Music TV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.