Ειδήσεις . News HDTV
Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017 | 13:56

Πρωτιά 4Κ της nc+ στην Πολωνία

Η δορυφορική πολωνική πλατφόρμα nc+ θα παρουσιάσει τον πρώτο 4K αποκωδικοποιητή της (STB) το πρώτο εξάμηνο του Νοεμβρίου. Γνωστό ως το 4K Ready - UltraBOX+, θα επιτρέψει στην nc+ να γίνει ο πρώτος ραδιοτηλεοπτικός φορέας στην Πολωνία που θα προσφέρει στους συνδρομητές του αθλητική κάλυψη σε 4K. Θα τους δώσει επίσης πρόσβαση σε περιεχόμενο VOD και στο nc+ GO, που περιλαμβάνει...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

Η δορυφορική πολωνική πλατφόρμα nc+ θα παρουσιάσει τον πρώτο 4K αποκωδικοποιητή της (STB) το πρώτο εξάμηνο του Νοεμβρίου.

Γνωστό ως το 4K Ready - UltraBOX+, θα επιτρέψει στην nc+ να γίνει ο πρώτος ραδιοτηλεοπτικός φορέας στην Πολωνία που θα προσφέρει στους συνδρομητές του αθλητική κάλυψη σε 4K.

Θα τους δώσει επίσης πρόσβαση σε περιεχόμενο VOD και στο nc+ GO, που περιλαμβάνει πάνω από 6.000 ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και προγράμματα on demand.

Άλλα χαρακτηριστικά του αποκωδικοποιητή θα είναι η δυνατότητα πολλαπλών εγγραφών (Multirecord) και το Fast Zapping.

Αναφερόμενος στον αποκωδικοποιητή, ο Jacek Balicki, αντιπρόεδρος του τμήματος μάρκετινγκ, δήλωσε: "Το 2006 είμαστε οι πρόδρομοι του προτύπου HDTV στην πολωνική αγορά, εισάγοντας το πρώτο αποκωδικοποιητή HD. Τώρα, αντιμετωπίζοντας την επόμενη τεχνολογική επανάσταση, κάνουμε ένα ακόμα σημαντικό βήμα εισάγοντας τον αποκωδικοποιητή 4K Ready και σύντομα θα παρέχουμε στους πελάτες μας τις πρώτες εκπομπές αθλητικών εκδηλώσεων σε 4Κ. Επίσης, κοιτάζοντας μπροστά θέλουμε το πρότυπο 4K να παραμείνει μόνιμα μαζί μας, έτσι ώστε οι τηλεοπτικές σειρές μας να παράγονται μελλοντικά με τεχνολογία 4K ".

https://www.broadbandtvnews.com/2017/09/25/4k-first-for-nc/

 

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Fagor – Πυλώνες

Η αγορά σήμερα

11-04-2019

Fagor – Πυλώνες

Διαθέσιμη από την AMF Electronics είναι η σειρά επαγγελματικών πυλώνων της Fagor, που εξασφαλίζει υψηλής ασφάλειας τοποθέτηση κεραίας σε μεγάλα ύψη. Η σειρά διαθέτει τρία διαφορετικά τμήματα, το FG PNT 15, το FG TRT 25 και το FG BTR AT. Το FG PNT 15 έχει ύψος 1,5 μέτρα και αποτελεί...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 127

Τεύχος 127

19-03-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 127

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί στα περίπτερα, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το δεύτερο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους είναι το αφιέρωμα στην τεχνολογία των ψηφιακών μεταδόσεων τηλεοπτικού σήματος και στα πρότυπα που χρησιμοποιούνται για την εκπομπή και συμπίεση της εικόνας. Τα τηλεοπτικά κανάλια δορυφορικής και επίγειας λήψης που παρακολουθούμε στην τηλεόραση συνοδεύονται από ορολογίες με τις οποίες έχουν πλέον εξοικειωθεί οι περισσότεροι, χωρίς όμως να γνωρίζουν και τι ακριβώς αντιπροσωπεύουν. Στις δοκιμές του νέου τεύχους μπορούμε να βρούμε: Την δοκιμή των 4K IPTV συσκευών  FORMULER Z7+ 5G & Zx 5G που έρχονται με ε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.