Ειδήσεις . News HDTV
Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017 | 13:56

Πρωτιά 4Κ της nc+ στην Πολωνία

Η δορυφορική πολωνική πλατφόρμα nc+ θα παρουσιάσει τον πρώτο 4K αποκωδικοποιητή της (STB) το πρώτο εξάμηνο του Νοεμβρίου. Γνωστό ως το 4K Ready - UltraBOX+, θα επιτρέψει στην nc+ να γίνει ο πρώτος ραδιοτηλεοπτικός φορέας στην Πολωνία που θα προσφέρει στους συνδρομητές του αθλητική κάλυψη σε 4K. Θα τους δώσει επίσης πρόσβαση σε περιεχόμενο VOD και στο nc+ GO, που περιλαμβάνει...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

Η δορυφορική πολωνική πλατφόρμα nc+ θα παρουσιάσει τον πρώτο 4K αποκωδικοποιητή της (STB) το πρώτο εξάμηνο του Νοεμβρίου.

Γνωστό ως το 4K Ready - UltraBOX+, θα επιτρέψει στην nc+ να γίνει ο πρώτος ραδιοτηλεοπτικός φορέας στην Πολωνία που θα προσφέρει στους συνδρομητές του αθλητική κάλυψη σε 4K.

Θα τους δώσει επίσης πρόσβαση σε περιεχόμενο VOD και στο nc+ GO, που περιλαμβάνει πάνω από 6.000 ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και προγράμματα on demand.

Άλλα χαρακτηριστικά του αποκωδικοποιητή θα είναι η δυνατότητα πολλαπλών εγγραφών (Multirecord) και το Fast Zapping.

Αναφερόμενος στον αποκωδικοποιητή, ο Jacek Balicki, αντιπρόεδρος του τμήματος μάρκετινγκ, δήλωσε: "Το 2006 είμαστε οι πρόδρομοι του προτύπου HDTV στην πολωνική αγορά, εισάγοντας το πρώτο αποκωδικοποιητή HD. Τώρα, αντιμετωπίζοντας την επόμενη τεχνολογική επανάσταση, κάνουμε ένα ακόμα σημαντικό βήμα εισάγοντας τον αποκωδικοποιητή 4K Ready και σύντομα θα παρέχουμε στους πελάτες μας τις πρώτες εκπομπές αθλητικών εκδηλώσεων σε 4Κ. Επίσης, κοιτάζοντας μπροστά θέλουμε το πρότυπο 4K να παραμείνει μόνιμα μαζί μας, έτσι ώστε οι τηλεοπτικές σειρές μας να παράγονται μελλοντικά με τεχνολογία 4K ".

https://www.broadbandtvnews.com/2017/09/25/4k-first-for-nc/

 

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

TECHNISAT VIOLA 3

Η αγορά σήμερα

17-07-2019

TECHNISAT VIOLA 3

Ως αποκλειστικός διανομέας των προϊόντων της Technisat στην Ελλάδα, η AMF Electronics διαθέτει στην αγορά το νέο φορητό ραδιόφωνο VIOLA 3. Πρόκειται για ένα φορητό ραδιόφωνο σε μέγεθος τσέπης, το οποίο υποστηρίζει το νέο πρότυπο επίγειας ψηφιακής ραδιοφωνικής εκπομπής DAB+. Εκτός από τα ψηφιακά ραδιοφωνικά προγράμματα DAB+...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 130

Τεύχος 130

19-06-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 130

Το νέο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το πέμπτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Στις δοκιμές του νέου τεύχους θα διαβάσουμε το άρθρο για τον Dreambox ONE Ultra HD ένα νέο που φέρνει στην αγορά η Dream Property (πρώην Dream Multimedia). Πρόκειται για έναν εντελώς διαφορετικό δέκτη, ο οποίος έρχεται με διπλό δορυφορικό DVB-S2X tuner και υπερυψηλής απόδοσης επεξεργαστή 6 πυρήνων που τον καθιστά ως τον παγκοσμίως ταχύτερο δέκτη στην αγορά. Βασίζεται σε εντελώς διαφορετική φιλοσοφία σχεδιασμού σε σχέση με όλα τα προηγούμενα μοντέλα, ενώ είναι ο πρώτος Dreambox δέκτης που μπορεί να υποστηρίξει διπλή λειτουργία Enigma2 και Android. Με ασύρματε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.