26/09/2017

Πρωτιά 4Κ της nc+ στην Πολωνία

Η δορυφορική πολωνική πλατφόρμα nc+ θα παρουσιάσει τον πρώτο 4K αποκωδικοποιητή της (STB) το πρώτο εξάμηνο του Νοεμβρίου. Γνωστό ως το 4K Ready - UltraBOX+, θα επιτρέψει στην nc+ να γίνει ο πρώτος ραδιοτηλεοπτικός φορέας στην Πολωνία που θα προσφέρει στους συνδρομητές του αθλητική κάλυψη σε 4K. Θα τους δώσει επίσης πρόσβαση σε περιεχόμενο VOD και στο nc+ GO, που περιλαμβάνει...

Η δορυφορική πολωνική πλατφόρμα nc+ θα παρουσιάσει τον πρώτο 4K αποκωδικοποιητή της (STB) το πρώτο εξάμηνο του Νοεμβρίου.

Γνωστό ως το 4K Ready - UltraBOX+, θα επιτρέψει στην nc+ να γίνει ο πρώτος ραδιοτηλεοπτικός φορέας στην Πολωνία που θα προσφέρει στους συνδρομητές του αθλητική κάλυψη σε 4K.

Θα τους δώσει επίσης πρόσβαση σε περιεχόμενο VOD και στο nc+ GO, που περιλαμβάνει πάνω από 6.000 ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και προγράμματα on demand.

Άλλα χαρακτηριστικά του αποκωδικοποιητή θα είναι η δυνατότητα πολλαπλών εγγραφών (Multirecord) και το Fast Zapping.

Αναφερόμενος στον αποκωδικοποιητή, ο Jacek Balicki, αντιπρόεδρος του τμήματος μάρκετινγκ, δήλωσε: "Το 2006 είμαστε οι πρόδρομοι του προτύπου HDTV στην πολωνική αγορά, εισάγοντας το πρώτο αποκωδικοποιητή HD. Τώρα, αντιμετωπίζοντας την επόμενη τεχνολογική επανάσταση, κάνουμε ένα ακόμα σημαντικό βήμα εισάγοντας τον αποκωδικοποιητή 4K Ready και σύντομα θα παρέχουμε στους πελάτες μας τις πρώτες εκπομπές αθλητικών εκδηλώσεων σε 4Κ. Επίσης, κοιτάζοντας μπροστά θέλουμε το πρότυπο 4K να παραμείνει μόνιμα μαζί μας, έτσι ώστε οι τηλεοπτικές σειρές μας να παράγονται μελλοντικά με τεχνολογία 4K ".

https://www.broadbandtvnews.com/2017/09/25/4k-first-for-nc/

 

Κατηγορία News HDTV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.