Ειδήσεις . News HDTV
Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017 | 13:56

Πρωτιά 4Κ της nc+ στην Πολωνία

Η δορυφορική πολωνική πλατφόρμα nc+ θα παρουσιάσει τον πρώτο 4K αποκωδικοποιητή της (STB) το πρώτο εξάμηνο του Νοεμβρίου. Γνωστό ως το 4K Ready - UltraBOX+, θα επιτρέψει στην nc+ να γίνει ο πρώτος ραδιοτηλεοπτικός φορέας στην Πολωνία που θα προσφέρει στους συνδρομητές του αθλητική κάλυψη σε 4K. Θα τους δώσει επίσης πρόσβαση σε περιεχόμενο VOD και στο nc+ GO, που περιλαμβάνει...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

Η δορυφορική πολωνική πλατφόρμα nc+ θα παρουσιάσει τον πρώτο 4K αποκωδικοποιητή της (STB) το πρώτο εξάμηνο του Νοεμβρίου.

Γνωστό ως το 4K Ready - UltraBOX+, θα επιτρέψει στην nc+ να γίνει ο πρώτος ραδιοτηλεοπτικός φορέας στην Πολωνία που θα προσφέρει στους συνδρομητές του αθλητική κάλυψη σε 4K.

Θα τους δώσει επίσης πρόσβαση σε περιεχόμενο VOD και στο nc+ GO, που περιλαμβάνει πάνω από 6.000 ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και προγράμματα on demand.

Άλλα χαρακτηριστικά του αποκωδικοποιητή θα είναι η δυνατότητα πολλαπλών εγγραφών (Multirecord) και το Fast Zapping.

Αναφερόμενος στον αποκωδικοποιητή, ο Jacek Balicki, αντιπρόεδρος του τμήματος μάρκετινγκ, δήλωσε: "Το 2006 είμαστε οι πρόδρομοι του προτύπου HDTV στην πολωνική αγορά, εισάγοντας το πρώτο αποκωδικοποιητή HD. Τώρα, αντιμετωπίζοντας την επόμενη τεχνολογική επανάσταση, κάνουμε ένα ακόμα σημαντικό βήμα εισάγοντας τον αποκωδικοποιητή 4K Ready και σύντομα θα παρέχουμε στους πελάτες μας τις πρώτες εκπομπές αθλητικών εκδηλώσεων σε 4Κ. Επίσης, κοιτάζοντας μπροστά θέλουμε το πρότυπο 4K να παραμείνει μόνιμα μαζί μας, έτσι ώστε οι τηλεοπτικές σειρές μας να παράγονται μελλοντικά με τεχνολογία 4K ".

https://www.broadbandtvnews.com/2017/09/25/4k-first-for-nc/

 

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

DM303L HD

Η αγορά σήμερα

27-08-2019

DM303L HD

Έφτασε στην AMF Electronics ο νέος ψηφιακός διαμορφωτής DM303L HD. Χρησιμοποιείται για να διαμορφώνει ένα HDMI σήμα από οποιαδήποτε πηγή σε DVB-T επίγειο ψηφιακό κανάλι της μπάντας των UHF ή VHF, ώστε να μπορεί αυτό να διανεμηθεί μέσω του ομοαξονικού δικτύου. Δίνει ποιότητα εικόνας Full HD με ανάλυση 1080p, ενώ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 132

Τεύχος 132

28-08-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 132

Το νέο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το έβδομο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Οι δοκιμές του νέου τεύχους ξεκινάνε με το άρθρο για το επαγγελματικό headend ENGEL MS4400FTA, που είναι εξοπλισμένο με τέσσερα ανεξάρτητα διπλά tuners και κάνει επαγγελματική διανομή τηλεοπτικού σήματος σε χώρους φιλοξενίας, χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα ομοαξονική καλωδίωση. Είναι ένα micro headend της Engel που έχει δυνατότητα να διαχειρίζεται τέσσερα DVB-S/S2/T/T2/C σήματα και να αποδίδει στην έξοδο τέσσερα ρυθμιζόμενα DVB-T/C κανάλια. Υποστηρίζει τεχνολογία “pool” που παρέχει τεράστια ευελιξία στην επιλογή προγραμμάτων, ενώ τα δύο ενσωματωμένα ανεξά...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.