14/03/2018

Η HEVC Advance καταργεί τα τέλη διανομής περιεχομένου

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Σε μια κίνηση που θα μπορούσε να δώσει τεράστια ώθηση στην ανάπτυξη υπηρεσιών Ultra HD, η HEVC Advance κατάργησε τα τέλη συνδρομής και διανομής περιεχομένου ανά τίτλο από την άδεια χρήσης του HEVC Advance. Ο ανεξάρτητος διαχειριστής αδειών θεωρείο ότι ο ρόλος του είναι να προσφέρει ένα αποτελεσματικό και διαφανές μέσο πρόσβασης και αδειοδότησης των βασικών πατεντών...

Σε μια κίνηση που θα μπορούσε να δώσει τεράστια ώθηση στην ανάπτυξη υπηρεσιών Ultra HD, η HEVC Advance κατάργησε τα τέλη συνδρομής και διανομής περιεχομένου ανά τίτλο από την άδεια χρήσης του HEVC Advance.

Ο ανεξάρτητος διαχειριστής αδειών θεωρείο ότι ο ρόλος του είναι να προσφέρει ένα αποτελεσματικό και διαφανές μέσο πρόσβασης και αδειοδότησης των βασικών πατεντών HEVC, φέρνοντας με τον τρόπο αυτό το HEVC - βασικό παράγοντα ανάπτυξης εφαρμογών 4K/Ultra HD - ταχύτερα στην παγκόσμια αγορά. Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με τη βιομηχανία Ultra HD, προκειμένου να καταλήξει σε μια δομή δικαιωμάτων, η οποία λέει ότι θα επιτρέψει τη συνεχή και ταχεία υιοθέτηση του HEVC και θα φέρει τα συναφή οφέλη στους ενδιαφερόμενους φορείς της βιομηχανίας μέσων και τεχνολογίας.

Η κίνηση σημαίνει ότι ο ανεξάρτητος διαχειριστής αδειοδότησης δεν θα παρέχει άδειες πλέον ούτε θα ζητάει τέλη δικαιωμάτων για τη μη φυσική διανομή περιεχομένου HEVC, συμπεριλαμβανομένης της ροής στο Διαδίκτυο, της καλωδιακής τηλεόρασης, της επίγειας και δορυφορικής εκπομπής.

https://www.rapidtvnews.com/2018031451277/hevc-advance-eliminates-content-distribution-royalty-fees.html

 

Κατηγορία News HDTV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.