Ειδήσεις . News HDTV
Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 | 11:37

Οι μισοί γερμανοί τηλεθεατές θα πλήρωναν για κανάλια Ultra HD

Το 52% των γερμανών τηλεθεατών θα ήταν διατεθειμένο να δαπανήσει χρήματα σε τηλεοπτικά κανάλια με ποιότητα Ultra HD. Το 14% θα μπορούσε να πληρώσει μέχρι 3 ευρώ το μήνα για UHD, το 18% μεταξύ 3 ευρώ και 6 ευρώ, το 8% μεταξύ 6 και 9 ευρώ, το 7% μεταξύ 9 και 12 ευρώ και το 5% πάνω από 12 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι κάθε πέμπτο νοικοκυριό (20%) είναι διατεθειμένο να πληρώσει...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

Το 52% των γερμανών τηλεθεατών θα ήταν διατεθειμένο να δαπανήσει χρήματα σε τηλεοπτικά κανάλια με ποιότητα Ultra HD.

Το 14% θα μπορούσε να πληρώσει μέχρι 3 ευρώ το μήνα για UHD, το 18% μεταξύ 3 ευρώ και 6 ευρώ, το 8% μεταξύ 6 και 9 ευρώ, το 7% μεταξύ 9 και 12 ευρώ και το 5% πάνω από 12 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι κάθε πέμπτο νοικοκυριό (20%) είναι διατεθειμένο να πληρώσει 6 και πλέον ευρώ μηνιαίως για προγράμματα UHD.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα της έρευνας HD+ Ultra HD Monitor 2018, για την διεξαγωγή της οποίας η S&L Research διενήργησε έρευνα σε 1.005 άτομα ηλικίας άνω των 16 ετών για λογαριασμό της γερμανικής δορυφορικής πλατφόρμας HD+.

"Η προθυμία πληρωμής για τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας είναι υψηλή. Για το UHD αυτό είναι ακόμη πιο εμφανές από ό,τι όταν εισήχθη το HD", δήλωσε ο Timo Schneckenburger, διευθυντής μάρκετινγκ και πωλήσεων της HD+. "Αυτό είναι σύμφωνο με άλλες μελέτες που υποθέτουν ότι οι γερμανοί τηλεθεατές είναι πιο πρόθυμοι να πληρώσουν επιπλέον για υψηλής ποιότητας τηλεόραση. Εκτός από το περιεχόμενο της συνδρομητικής τηλεόρασης, αυτό ισχύει και για την προθυμία πληρωμής για άριστη ποιότητα εικόνας και πιο εντυπωσιακή τηλεοπτική εμπειρία."

Μέχρι το τέλος του 2019, η GfK αναμένει ότι θα έχουν πωληθεί στη Γερμανία συνολικά περίπου 13,3 εκατομμύρια τηλεοράσεις UHD. Περίπου 3,5 εκατομμύρια πρόκειται να πωληθούν αυτό το έτος και περίπου 4,2 εκατομμύρια το 2019.

https://www.broadbandtvnews.com/2018/11/20/half-of-german-tv-viewers-would-pay-extra-for-ultra-hd-channels/

 

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Technisat iMeteo 1CE

Η αγορά σήμερα

21-01-2019

Technisat iMeteo 1CE

Διαθέσιμος από την AMF Electronics το επιτραπέζιο ρολόι - μετεωρολογικός σταθμός iMeteo 1CE της Technisat. Πρόκειται για μια πολύ κομψή και χρήσιμη συσκευή που διαθέτει μεγάλη οθόνη 5,6 ιντσών, η οποία εμφανίζει ώρα και διάφορες πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες. Διαθέτει δύο ξυπνητήρια με λειτουργία Snooze...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 124

Τεύχος 124

19-12-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 124

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα λίγο πριν από τις γιορτές το νέο τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα, με ένα «αθλητικό ρεπορτάζ» του Νίκου Μποζιονέλου για την ομάδα Novasports Running Team, και την ιστορία της, και μία συνέντευξη με τον Περικλή Ιακωβάκη, αρχηγό της ομάδας! Στα θέματα του νέου τεύχους μπορούμε να διαβάσουμε ένα αφιέρωμα στα δορυφορικά κανάλια που χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση BISS, και τα κλειδιά με τα οποία «ανοίγουν» στις οθόνες! Τα δορυφορικά κανάλια που εκπέμπουν με κρυπτογράφηση BISS βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των φίλων της δορυφορικής λήψης. Η αποκρυπτογράφησή τους προϋποθέτει την εισαγωγή στο δορυφορικό δέκτη κατάλληλων BISS κλειδιών που ξεκλειδώνουν την εικόνα του...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.