Ειδήσεις . News HDTV
Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 | 11:37

Οι μισοί γερμανοί τηλεθεατές θα πλήρωναν για κανάλια Ultra HD

Το 52% των γερμανών τηλεθεατών θα ήταν διατεθειμένο να δαπανήσει χρήματα σε τηλεοπτικά κανάλια με ποιότητα Ultra HD. Το 14% θα μπορούσε να πληρώσει μέχρι 3 ευρώ το μήνα για UHD, το 18% μεταξύ 3 ευρώ και 6 ευρώ, το 8% μεταξύ 6 και 9 ευρώ, το 7% μεταξύ 9 και 12 ευρώ και το 5% πάνω από 12 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι κάθε πέμπτο νοικοκυριό (20%) είναι διατεθειμένο να πληρώσει...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

Το 52% των γερμανών τηλεθεατών θα ήταν διατεθειμένο να δαπανήσει χρήματα σε τηλεοπτικά κανάλια με ποιότητα Ultra HD.

Το 14% θα μπορούσε να πληρώσει μέχρι 3 ευρώ το μήνα για UHD, το 18% μεταξύ 3 ευρώ και 6 ευρώ, το 8% μεταξύ 6 και 9 ευρώ, το 7% μεταξύ 9 και 12 ευρώ και το 5% πάνω από 12 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι κάθε πέμπτο νοικοκυριό (20%) είναι διατεθειμένο να πληρώσει 6 και πλέον ευρώ μηνιαίως για προγράμματα UHD.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα της έρευνας HD+ Ultra HD Monitor 2018, για την διεξαγωγή της οποίας η S&L Research διενήργησε έρευνα σε 1.005 άτομα ηλικίας άνω των 16 ετών για λογαριασμό της γερμανικής δορυφορικής πλατφόρμας HD+.

"Η προθυμία πληρωμής για τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας είναι υψηλή. Για το UHD αυτό είναι ακόμη πιο εμφανές από ό,τι όταν εισήχθη το HD", δήλωσε ο Timo Schneckenburger, διευθυντής μάρκετινγκ και πωλήσεων της HD+. "Αυτό είναι σύμφωνο με άλλες μελέτες που υποθέτουν ότι οι γερμανοί τηλεθεατές είναι πιο πρόθυμοι να πληρώσουν επιπλέον για υψηλής ποιότητας τηλεόραση. Εκτός από το περιεχόμενο της συνδρομητικής τηλεόρασης, αυτό ισχύει και για την προθυμία πληρωμής για άριστη ποιότητα εικόνας και πιο εντυπωσιακή τηλεοπτική εμπειρία."

Μέχρι το τέλος του 2019, η GfK αναμένει ότι θα έχουν πωληθεί στη Γερμανία συνολικά περίπου 13,3 εκατομμύρια τηλεοράσεις UHD. Περίπου 3,5 εκατομμύρια πρόκειται να πωληθούν αυτό το έτος και περίπου 4,2 εκατομμύρια το 2019.

https://www.broadbandtvnews.com/2018/11/20/half-of-german-tv-viewers-would-pay-extra-for-ultra-hd-channels/

 

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

IB-MS303-T

Η αγορά σήμερα

04-06-2019

IB-MS303-T

Η επιτραπέζια βάση IB-MS303-T είναι μία εξαιρετικά εργονομική και μοντέρνα βάση στήριξης, για την τοποθέτηση μιας οθόνης υπολογιστή στο γραφείο σας. Διαθέτει 4 συνολικά αρθρώσεις με ελευθερία κίνησης, οι οποίες σας επιτρέπουν να έχετε ανά πάσα στιγμή την οθόνη σας στην επιθυμητή θέση. Χάρη στο clamp στήριξης που διαθέτει, μπορείτε...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 129

Τεύχος 129

21-05-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 129

Το νέο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το τέταρτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα στο νέο τεύχος Ιουνίου είναι το αφιέρωμα στα δορυφορικά κανάλια Multistream και DVB-S2X. Η ψηφιακή δορυφορική μετάδοση video δεύτερης γενιάς (DVB-S2) αποτελεί σήμερα το κυρίαρχο πρότυπο που χρησιμοποιούν για την εκπομπή τους τα δορυφορικά τηλεοπτικά κανάλια. Σε σχέση με το αρχικό DVB-S, το DVB-S2 διαθέτει βελτιωμένα χαρακτηριστικά και είναι συμβατό με νέες τεχνολογίες που εξασφαλίζουν υψηλότερη ποιότητα εικόνας και καλύτερη εκμετάλλευση της χωρητικότητας. Τέτοιες τεχνολογίες είναι η εκπομπή Multistream που επιτυγχάνει τη μετάδοση πολλαπλών ροώ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.