Ειδήσεις . News HDTV
Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 | 11:37

Οι μισοί γερμανοί τηλεθεατές θα πλήρωναν για κανάλια Ultra HD

Το 52% των γερμανών τηλεθεατών θα ήταν διατεθειμένο να δαπανήσει χρήματα σε τηλεοπτικά κανάλια με ποιότητα Ultra HD. Το 14% θα μπορούσε να πληρώσει μέχρι 3 ευρώ το μήνα για UHD, το 18% μεταξύ 3 ευρώ και 6 ευρώ, το 8% μεταξύ 6 και 9 ευρώ, το 7% μεταξύ 9 και 12 ευρώ και το 5% πάνω από 12 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι κάθε πέμπτο νοικοκυριό (20%) είναι διατεθειμένο να πληρώσει...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

Το 52% των γερμανών τηλεθεατών θα ήταν διατεθειμένο να δαπανήσει χρήματα σε τηλεοπτικά κανάλια με ποιότητα Ultra HD.

Το 14% θα μπορούσε να πληρώσει μέχρι 3 ευρώ το μήνα για UHD, το 18% μεταξύ 3 ευρώ και 6 ευρώ, το 8% μεταξύ 6 και 9 ευρώ, το 7% μεταξύ 9 και 12 ευρώ και το 5% πάνω από 12 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι κάθε πέμπτο νοικοκυριό (20%) είναι διατεθειμένο να πληρώσει 6 και πλέον ευρώ μηνιαίως για προγράμματα UHD.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα της έρευνας HD+ Ultra HD Monitor 2018, για την διεξαγωγή της οποίας η S&L Research διενήργησε έρευνα σε 1.005 άτομα ηλικίας άνω των 16 ετών για λογαριασμό της γερμανικής δορυφορικής πλατφόρμας HD+.

"Η προθυμία πληρωμής για τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας είναι υψηλή. Για το UHD αυτό είναι ακόμη πιο εμφανές από ό,τι όταν εισήχθη το HD", δήλωσε ο Timo Schneckenburger, διευθυντής μάρκετινγκ και πωλήσεων της HD+. "Αυτό είναι σύμφωνο με άλλες μελέτες που υποθέτουν ότι οι γερμανοί τηλεθεατές είναι πιο πρόθυμοι να πληρώσουν επιπλέον για υψηλής ποιότητας τηλεόραση. Εκτός από το περιεχόμενο της συνδρομητικής τηλεόρασης, αυτό ισχύει και για την προθυμία πληρωμής για άριστη ποιότητα εικόνας και πιο εντυπωσιακή τηλεοπτική εμπειρία."

Μέχρι το τέλος του 2019, η GfK αναμένει ότι θα έχουν πωληθεί στη Γερμανία συνολικά περίπου 13,3 εκατομμύρια τηλεοράσεις UHD. Περίπου 3,5 εκατομμύρια πρόκειται να πωληθούν αυτό το έτος και περίπου 4,2 εκατομμύρια το 2019.

https://www.broadbandtvnews.com/2018/11/20/half-of-german-tv-viewers-would-pay-extra-for-ultra-hd-channels/

 

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Astra Sat – Lemco: Διοργάνωση σεμιναρίου στην  Θεσσαλονίκη

Η αγορά σήμερα

15-03-2019

Astra Sat – Lemco: Διοργάνωση σεμιναρίου στην Θεσσαλονίκη

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή διοργανώθηκε σεμινάριο από τις εταιρίες Astra Sat και Lemco στην Θεσσαλονίκη, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου. Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η ενημέρωση των τεχνικών και συνεργατών της Astra Sat σχετικά με τα νέα προϊόντα της Lemco Electronics, τα οποία θα διανέμονται...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 126

Τεύχος 126

20-02-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 126

Το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί στα περίπτερα, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο περιοδικό «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους είναι το αφιέρωμα στις υπηρεσίες On The Go της συνδρομητικής τηλεόρασης για φορητές συσκευές. Αν και η διαρκής οικονομική κρίση έχει φρενάρει την ανάπτυξη της συνδρομητικής τηλεόρασης, οι πάροχοι τηλεοπτικού περιεχομένου καταβάλουν προσπάθειες να ικανοποιήσουν τους συνδρομητές τους και να προσελκύσουν νέους, εμπλουτίζοντας το προϊόν που προσφέρουν με νέες υπηρεσίες. Οι On The Go υπηρεσίες των Nova, COSMOTE TV, Vodafone TV και Wind Vision, παρέχουν στους χρήστες φορητών συσκευών τη δυνατότητα να παρακολουθούν μέσα από αυτές τα πρ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.