Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 958

25/05/2015

Νέο κινηματογραφικό κανάλι από την σλοβακική Joj στους Astra

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Η σλοβακική Joj ξεκίνησε δοκιμαστικές εκπομπές του νέου συνδρομητικού καναλιού Joj Cinema στον δορυφόρο Astra 3B, που χρησιμοποιείται από την δορυφορική πλατφόρμα Skylink. Το νέο κανάλι είναι αποτέλεσμα τσεχικής και σλοβακικής συνεργασίας. Θα μεταδίδεται στην τσεχική γλώσσα, και μέρος του περιεχομένου του θα είναι υποτιτλισμένο.

Η σλοβακική Joj ξεκίνησε δοκιμαστικές εκπομπές του νέου συνδρομητικού καναλιού Joj Cinema στον δορυφόρο Astra 3B, που χρησιμοποιείται από την δορυφορική πλατφόρμα Skylink. Το νέο κανάλι είναι αποτέλεσμα τσεχικής και σλοβακικής συνεργασίας. Θα μεταδίδεται στην τσεχική γλώσσα, και μέρος του περιεχομένου του θα είναι υποτιτλισμένο. Μέχρι σήμερα η Joj διένειμε τα κανάλια της μόνο στη Σλοβακία. Η πιθανή ημερομηνία έναρξης του Joj Cinema είναι η 15η Ιουνίου. Το νέο κανάλι δεν θα μεταδίδει διαφημίσεις, και θα είναι διαθέσιμο σε απλή και HD ανάλυση.

http://www.telecompaper.com/

 

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.