Συζητήσεις στο satleo

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
christos1414 | 1-June-20200:38:01

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
christos1414 | 1-June-20200:36:01

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
arva | 1-June-20200:35:01

Ό,τι δεν χωράει στις άλλες κατηγορίες!
ΝΙΚΟΛΑΣ 213 | 1-June-20200:16:01

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
Steve86 | 31-May-202021:02:31

Ειδήσεις . News
Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016 | 17:24

Μπήκαμε στο υβριδικό περιβάλλον του OTE TV!

Στα χέρια του digitaltvinfo.gr έφτασε χτές, ο νέος υβριδικός δέκτης του OTE TV! Δείτε σε video τη στιγμή που συνδέουμε το δέκτη Technicolor DSI810HYB μέσω ethernet και μπαίνουμε στο νέο υβριδικό περιβάλλον που ετοίμασε για τους συνδρομητές του o OTE TV.
Γράφτηκε από: N.D

Στα χέρια του digitaltvinfo.gr έφτασε χτές, ο νέος υβριδικός δέκτης του OTE TV! Δείτε σε video τη στιγμή που συνδέουμε το δέκτη Technicolor DSI810HYB μέσω ethernet και μπαίνουμε στο νέο υβριδικό περιβάλλον που ετοίμασε για τους συνδρομητές του o OTE TV. Θα ακολουθήσει και πλούσιο φωτογραφικό υλικό απο το menu και τις νέες δυνατότητες που μας φέρνει η νέα υβριδική πλατφόρμα.

Η πίσω όψη του Technicolor DSI810 HYB.

Στο video που ακολουθεί μόλις έχουμε συνδέσει τον υβριδικό δέκτη του OTE TV και μέσω ethernet καλωδίου - ο δέκτης παίζει κανονικά και σα δορυφορικός- και αρχίζουμε τη μίνι περιήγηση στο νέο εύχρηστο και με πολλές δυνατότητες μενού του.

το remote control του νέου δέκτη.

 

Φυσικά, την πλήρη και χορταστική παρουσίαση του δέκτη θα έχετε την ευκαιρία να την διαβάσετε στο προσεχές τεύχος της ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. Μείνετε συντονισμένοι στο www.digitaltvinfo.gr γιατί έρχονται πολλά ακόμη!

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS WIFILF11WTG125

Η αγορά σήμερα

13-05-2020

NEDIS WIFILF11WTG125

Συνδέστε την Wi-Fi έξυπνη λάμπα στο ασύρματο δίκτυο Wi-Fi του σπιτιού σας και χειριστείτε την από οπουδήποτε μέσω της εφαρμογής Nedis SmartLife. Το app, σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις ρυθμίσεις του φωτισμού απομακρυσμένα από το smartphone ή το tablet σας, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης της...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Τεύχος 141

21-05-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Το νέο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί το Σάββατο, 23 Μαΐου, στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής, πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Η λήψη τηλεοπτικών καναλιών μέσω του διαδικτύου γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στις μέρες μας, ενώ ιδιαίτερα για τις νεότερες ηλικιακά ομάδες το IPTV streaming αποτελεί τον προτιμότερο τρόπο ζωντανής τηλεθέασης. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι άφθονες και στο άρθρο αναφερόμαστε στα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια των οποίων η θέαση είναι εφικτή μέσα από τις Android TV Box συσκευές σας, αλλά και στους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το πετύχετε αυτό Ένας νέος δέκτης που μόλις ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.