22/05/2017

Τα μπουκέτα MBC PRO Sports και MBC HD αποκλειστικά μέσω Arabsat

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Τα συνδρομητικά μπουκέτα MBC HD και MBC PRO Sports εγκατέλειψαν την μετάδοση τους από άλλους δορυφόρους, και παρεμένουν αποκλειστικά στους δορυφόρους Arabsat στις 26° ανατολικά, με συνολική κάλυψη της Βόρειας Αφρικής και Μέσης Ανατολής. Η αποκλειστική μετάδοση από τους Arabsat είναι το αποτέλεσμα μιας συμφωνίας μεταξύ της δορυφορικής εταιρείας...

Τα συνδρομητικά μπουκέτα MBC HD και MBC PRO Sports εγκατέλειψαν την μετάδοση τους από άλλους δορυφόρους, και παρεμένουν αποκλειστικά στους δορυφόρους Arabsat στις 26° ανατολικά, με συνολική κάλυψη της Βόρειας Αφρικής και Μέσης Ανατολής. Η αποκλειστική μετάδοση από τους Arabsat είναι το αποτέλεσμα μιας συμφωνίας μεταξύ της δορυφορικής εταιρείας και του ομίλου MBC, που υπεγράφη τον Αύγουστο του 2016.

Σύμφωνα με τον Sam Bernett, Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου MBC, ο σκοπός της αποκλειστικής εκπομπής από τους Arabsat είναι να παρέχει στους πελάτες των MBC ποιότητα εικόνας και ήχου χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και για την αύξηση της ασφάλειας κατά της πειρατείας.

https://www.telesatellite.com/actu/49606-mbc-pro-sports-et-mbc-hd-diffuses-exclusivement-via-arabsat.html

 

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.