23/05/2018

Η DAZN λειτουργεί μυστικά ένα γραμμικό τηλεοπτικό κανάλι στην Γερμανία

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Το γερμανικό αθλητικό πόρταλ DAZN ("Da Zone") λειτουργεί γραμμικό τηλεοπτικό κανάλι στο καλωδιακό δίκτυο wilhelm.tel, αλλά, κατά περίεργο τρόπο, ούτε η βορειο-γερμανική καλωδιακή εταιρεία ούτε η DAZN διαφημίζουν ενεργά την προσφορά. Το κανάλι καλωδιακής τηλεόρασης δεν έχει δημιουργηθεί για να προσελκύσει θεατές, αλλά για να ικανοποιήσει τις υποχρεώσεις για την κατάθεση προσφορών...

Το γερμανικό αθλητικό πόρταλ DAZN ("Da Zone") λειτουργεί γραμμικό τηλεοπτικό κανάλι στο καλωδιακό δίκτυο wilhelm.tel, αλλά, κατά περίεργο τρόπο, ούτε η βορειο-γερμανική καλωδιακή εταιρεία ούτε η DAZN διαφημίζουν ενεργά την προσφορά.

Το κανάλι καλωδιακής τηλεόρασης δεν έχει δημιουργηθεί για να προσελκύσει θεατές, αλλά για να ικανοποιήσει τις υποχρεώσεις για την κατάθεση προσφορών για τα αθλητικά τηλεοπτικά δικαιώματα, οι οποίες απαιτούν την ύπαρξη ενός γραμμικού τηλεοπτικού καναλιού ως μία από τις υποδομές διανομής. Αυτό δίνει στους κατόχους δικαιωμάτων την ευκαιρία να λάβουν υπόψη τις προσφορές της DAZN.

"Ναι, η DAZN λειτουργεί από το Αύγουστο του 2016 ένα γραμμικό τηλεοπτικό κανάλι στον πάροχο τηλεπικοινωνιών που εδρεύει στο Αμβούργο wilhelm.tel", επιβεβαιώνει ένας εκπρόσωπος της DAZN στο Broadband TV News. "Χρησιμοποιούμε αυτό το κανάλι επειδή η γραμμική τηλεοπτική μετάδοση είναι μια υποχρέωση σε κάποιες από τις συμφωνίες άδειας χρήσης."

Η DAZN δεν σχεδιάζει να επεκτείνει την ενασχόληση της με καλωδιακές υπηρεσίες. «Από την έναρξη της DAZN, η εστίασή μας ήταν πολύ σαφής στην διαδικτυακή μας διανομή OTT», τόνισε ο εκπρόσωπος της εταιρείας.

https://www.broadbandtvnews.com/2018/05/22/dazn-secretly-operates-linear-tv-channel-in-germany/

 

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.