Ειδήσεις . News
Τετάρτη, 23 Μαϊος 2018 | 12:09

Η DAZN λειτουργεί μυστικά ένα γραμμικό τηλεοπτικό κανάλι στην Γερμανία

Το γερμανικό αθλητικό πόρταλ DAZN ("Da Zone") λειτουργεί γραμμικό τηλεοπτικό κανάλι στο καλωδιακό δίκτυο wilhelm.tel, αλλά, κατά περίεργο τρόπο, ούτε η βορειο-γερμανική καλωδιακή εταιρεία ούτε η DAZN διαφημίζουν ενεργά την προσφορά. Το κανάλι καλωδιακής τηλεόρασης δεν έχει δημιουργηθεί για να προσελκύσει θεατές, αλλά για να ικανοποιήσει τις υποχρεώσεις για την κατάθεση προσφορών...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

Το γερμανικό αθλητικό πόρταλ DAZN ("Da Zone") λειτουργεί γραμμικό τηλεοπτικό κανάλι στο καλωδιακό δίκτυο wilhelm.tel, αλλά, κατά περίεργο τρόπο, ούτε η βορειο-γερμανική καλωδιακή εταιρεία ούτε η DAZN διαφημίζουν ενεργά την προσφορά.

Το κανάλι καλωδιακής τηλεόρασης δεν έχει δημιουργηθεί για να προσελκύσει θεατές, αλλά για να ικανοποιήσει τις υποχρεώσεις για την κατάθεση προσφορών για τα αθλητικά τηλεοπτικά δικαιώματα, οι οποίες απαιτούν την ύπαρξη ενός γραμμικού τηλεοπτικού καναλιού ως μία από τις υποδομές διανομής. Αυτό δίνει στους κατόχους δικαιωμάτων την ευκαιρία να λάβουν υπόψη τις προσφορές της DAZN.

"Ναι, η DAZN λειτουργεί από το Αύγουστο του 2016 ένα γραμμικό τηλεοπτικό κανάλι στον πάροχο τηλεπικοινωνιών που εδρεύει στο Αμβούργο wilhelm.tel", επιβεβαιώνει ένας εκπρόσωπος της DAZN στο Broadband TV News. "Χρησιμοποιούμε αυτό το κανάλι επειδή η γραμμική τηλεοπτική μετάδοση είναι μια υποχρέωση σε κάποιες από τις συμφωνίες άδειας χρήσης."

Η DAZN δεν σχεδιάζει να επεκτείνει την ενασχόληση της με καλωδιακές υπηρεσίες. «Από την έναρξη της DAZN, η εστίασή μας ήταν πολύ σαφής στην διαδικτυακή μας διανομή OTT», τόνισε ο εκπρόσωπος της εταιρείας.

https://www.broadbandtvnews.com/2018/05/22/dazn-secretly-operates-linear-tv-channel-in-germany/

 

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

DM303L HD

Η αγορά σήμερα

27-08-2019

DM303L HD

Έφτασε στην AMF Electronics ο νέος ψηφιακός διαμορφωτής DM303L HD. Χρησιμοποιείται για να διαμορφώνει ένα HDMI σήμα από οποιαδήποτε πηγή σε DVB-T επίγειο ψηφιακό κανάλι της μπάντας των UHF ή VHF, ώστε να μπορεί αυτό να διανεμηθεί μέσω του ομοαξονικού δικτύου. Δίνει ποιότητα εικόνας Full HD με ανάλυση 1080p, ενώ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 132

Τεύχος 132

28-08-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 132

Το νέο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το έβδομο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Οι δοκιμές του νέου τεύχους ξεκινάνε με το άρθρο για το επαγγελματικό headend ENGEL MS4400FTA, που είναι εξοπλισμένο με τέσσερα ανεξάρτητα διπλά tuners και κάνει επαγγελματική διανομή τηλεοπτικού σήματος σε χώρους φιλοξενίας, χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα ομοαξονική καλωδίωση. Είναι ένα micro headend της Engel που έχει δυνατότητα να διαχειρίζεται τέσσερα DVB-S/S2/T/T2/C σήματα και να αποδίδει στην έξοδο τέσσερα ρυθμιζόμενα DVB-T/C κανάλια. Υποστηρίζει τεχνολογία “pool” που παρέχει τεράστια ευελιξία στην επιλογή προγραμμάτων, ενώ τα δύο ενσωματωμένα ανεξά...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.