Ειδήσεις . News
Τετάρτη, 23 Μαϊος 2018 | 12:09

Η DAZN λειτουργεί μυστικά ένα γραμμικό τηλεοπτικό κανάλι στην Γερμανία

Το γερμανικό αθλητικό πόρταλ DAZN ("Da Zone") λειτουργεί γραμμικό τηλεοπτικό κανάλι στο καλωδιακό δίκτυο wilhelm.tel, αλλά, κατά περίεργο τρόπο, ούτε η βορειο-γερμανική καλωδιακή εταιρεία ούτε η DAZN διαφημίζουν ενεργά την προσφορά. Το κανάλι καλωδιακής τηλεόρασης δεν έχει δημιουργηθεί για να προσελκύσει θεατές, αλλά για να ικανοποιήσει τις υποχρεώσεις για την κατάθεση προσφορών...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

Το γερμανικό αθλητικό πόρταλ DAZN ("Da Zone") λειτουργεί γραμμικό τηλεοπτικό κανάλι στο καλωδιακό δίκτυο wilhelm.tel, αλλά, κατά περίεργο τρόπο, ούτε η βορειο-γερμανική καλωδιακή εταιρεία ούτε η DAZN διαφημίζουν ενεργά την προσφορά.

Το κανάλι καλωδιακής τηλεόρασης δεν έχει δημιουργηθεί για να προσελκύσει θεατές, αλλά για να ικανοποιήσει τις υποχρεώσεις για την κατάθεση προσφορών για τα αθλητικά τηλεοπτικά δικαιώματα, οι οποίες απαιτούν την ύπαρξη ενός γραμμικού τηλεοπτικού καναλιού ως μία από τις υποδομές διανομής. Αυτό δίνει στους κατόχους δικαιωμάτων την ευκαιρία να λάβουν υπόψη τις προσφορές της DAZN.

"Ναι, η DAZN λειτουργεί από το Αύγουστο του 2016 ένα γραμμικό τηλεοπτικό κανάλι στον πάροχο τηλεπικοινωνιών που εδρεύει στο Αμβούργο wilhelm.tel", επιβεβαιώνει ένας εκπρόσωπος της DAZN στο Broadband TV News. "Χρησιμοποιούμε αυτό το κανάλι επειδή η γραμμική τηλεοπτική μετάδοση είναι μια υποχρέωση σε κάποιες από τις συμφωνίες άδειας χρήσης."

Η DAZN δεν σχεδιάζει να επεκτείνει την ενασχόληση της με καλωδιακές υπηρεσίες. «Από την έναρξη της DAZN, η εστίασή μας ήταν πολύ σαφής στην διαδικτυακή μας διανομή OTT», τόνισε ο εκπρόσωπος της εταιρείας.

https://www.broadbandtvnews.com/2018/05/22/dazn-secretly-operates-linear-tv-channel-in-germany/

 

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

IB-MS303-T

Η αγορά σήμερα

04-06-2019

IB-MS303-T

Η επιτραπέζια βάση IB-MS303-T είναι μία εξαιρετικά εργονομική και μοντέρνα βάση στήριξης, για την τοποθέτηση μιας οθόνης υπολογιστή στο γραφείο σας. Διαθέτει 4 συνολικά αρθρώσεις με ελευθερία κίνησης, οι οποίες σας επιτρέπουν να έχετε ανά πάσα στιγμή την οθόνη σας στην επιθυμητή θέση. Χάρη στο clamp στήριξης που διαθέτει, μπορείτε...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 130

Τεύχος 130

19-06-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 130

Το νέο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το πέμπτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Στις δοκιμές του νέου τεύχους θα διαβάσουμε το άρθρο για τον Dreambox ONE Ultra HD ένα νέο που φέρνει στην αγορά η Dream Property (πρώην Dream Multimedia). Πρόκειται για έναν εντελώς διαφορετικό δέκτη, ο οποίος έρχεται με διπλό δορυφορικό DVB-S2X tuner και υπερυψηλής απόδοσης επεξεργαστή 6 πυρήνων που τον καθιστά ως τον παγκοσμίως ταχύτερο δέκτη στην αγορά. Βασίζεται σε εντελώς διαφορετική φιλοσοφία σχεδιασμού σε σχέση με όλα τα προηγούμενα μοντέλα, ενώ είναι ο πρώτος Dreambox δέκτης που μπορεί να υποστηρίξει διπλή λειτουργία Enigma2 και Android. Με ασύρματε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.