Ειδήσεις . News
Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 | 14:02

"The Long Night" η πρόταση του George R.R. Martin για τίτλο του prequel του Game of Thrones

Μετά από περισσότερο από ένα χρόνο εικασιών για τα πιθανά spinoff του Game of Thrones, η HBO άναψε το πράσινο φως για ένα πιλοτικό επεισόδιο μιας σειράς prequel από την Jane Goldman (X-Men: First Class, Kingsman: The Secret Service). Τώρα, ο George R.R. Martin - ο οποίος δημιούργησε το έργο μαζί με τον Goodman - πρότεινε έναν δυσοίωνο τίτλο για την πρώτη σειρά...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

Μετά από περισσότερο από ένα χρόνο εικασιών για τα πιθανά spinoff του Game of Thrones, η HBO άναψε το πράσινο φως για ένα πιλοτικό επεισόδιο μιας σειράς prequel από την Jane Goldman (X-Men: First Class, Kingsman: The Secret Service).

Τώρα, ο George R.R. Martin - ο οποίος δημιούργησε το έργο μαζί με τον Goodman - πρότεινε έναν δυσοίωνο τίτλο για την πρώτη σειρά που θα διαδεχθεί το Thrones.

Σε ανάρτηση στον ιστότοπό του, ο συγγραφέας του A Song of Ice and Fire φαίνεται να δίνει το στίγμα μιας ιστορίας που θα επικεντρώνεται στον σκοτεινό και τρομερό χειμώνα του έπους του Westerosi, όταν οι White Walkers στράφηκαν εναντίον των δημιουργών τους, τα Παιδιά του Δάσους, κατεβαίνοντας από το Βορρά και αρχίζοντας να σκοτώνουν όλους στη διαδρομή τους.

"Η ψήφος μου πάει στο "The Long Night" (Η Μεγάλη Νύχτα), το οποίο τα λέει όλα, αλλά θα εκπλαγώ αν αυτός είναι και ο τίτλος που θα καταλήξουμε", έγραψε. "Πιθανότατα η HBO θα θέλει να χρησιμοποιήσει τη φράση "Game of Thrones" κάπου εκεί.

Εδώ είναι η επίσημη περιγραφή της HBO για το prequel:

"Λαμβάνοντας χώρα χιλιάδες χρόνια πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones, η σειρά καταγράφει την κάθοδο του κόσμου από την χρυσή Εποχή των Ηρώων στην πιο σκοτεινή ώρα της. Και μόνο ένα πράγμα είναι σίγουρο: Από τα φρικιαστικά μυστικά της ιστορίας του Westeros μέχρι την αληθινή προέλευση των White Walkers, τα μυστήρια της Ανατολής, τους Starks του θρύλου ... δεν είναι η ιστορία που πιστεύουμε ότι γνωρίζουμε."

Ο Martin αποκάλυψε επίσης ότι υπάρχει μια πιθανότητα να δημιουργηθούν κι άλλες σειρές spinoff του Game of Thornes.

"Τρία ακόμα prequel του Thrones, σε διαφορετικές περιόδους και με διαφορετικούς χαρακτήρες και ιστορίες, βρίσκονται σε ενεργή ανάπτυξη", έγραψε. "Όλα όσα μου λένε δείχνουν ότι θα μπορούσαμε να κινηματογραφήσουμε τουλάχιστον ακόμα έναν πιλότο, και ίσως περισσότερους από έναν, τα επόμενα χρόνια."

http://time.com/5308458/george-r-r-martin-game-of-thrones-prequel-title/

 

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Astra Sat – Lemco: Διοργάνωση σεμιναρίου στην  Θεσσαλονίκη

Η αγορά σήμερα

15-03-2019

Astra Sat – Lemco: Διοργάνωση σεμιναρίου στην Θεσσαλονίκη

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή διοργανώθηκε σεμινάριο από τις εταιρίες Astra Sat και Lemco στην Θεσσαλονίκη, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου. Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η ενημέρωση των τεχνικών και συνεργατών της Astra Sat σχετικά με τα νέα προϊόντα της Lemco Electronics, τα οποία θα διανέμονται...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 127

Τεύχος 127

19-03-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 127

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί στα περίπτερα, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το δεύτερο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους είναι το αφιέρωμα στην τεχνολογία των ψηφιακών μεταδόσεων τηλεοπτικού σήματος και στα πρότυπα που χρησιμοποιούνται για την εκπομπή και συμπίεση της εικόνας. Τα τηλεοπτικά κανάλια δορυφορικής και επίγειας λήψης που παρακολουθούμε στην τηλεόραση συνοδεύονται από ορολογίες με τις οποίες έχουν πλέον εξοικειωθεί οι περισσότεροι, χωρίς όμως να γνωρίζουν και τι ακριβώς αντιπροσωπεύουν. Στις δοκιμές του νέου τεύχους μπορούμε να βρούμε: Την δοκιμή των 4K IPTV συσκευών  FORMULER Z7+ 5G & Zx 5G που έρχονται με ε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.