27/09/2018

Η SES εγκαινίασε το νέο της teleport στη Νήσο του Μαν

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Η Laurence Skelly, Υπουργός Επιχειρήσεων στη Νήσο του Μαν, εγκαινίασε επίσημα τη νέα υπερσύγχρονη εγκατάσταση με την παρουσία του Steve Collar, Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της SES και του Martin Halliwell, CTO της SES. Το Teleport βρίσκεται στις παρυφές του Douglas και έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει έως και τέσσερις κεραίες εννέα μέτρων, μια πλήρως υποστηριζόμενη υποδομή ηλεκτρικής...

Η Laurence Skelly, Υπουργός Επιχειρήσεων στη Νήσο του Μαν, εγκαινίασε επίσημα τη νέα υπερσύγχρονη εγκατάσταση με την παρουσία του Steve Collar, Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της SES και του Martin Halliwell, CTO της SES.

Το Teleport βρίσκεται στις παρυφές του Douglas και έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει έως και τέσσερις κεραίες εννέα μέτρων, μια πλήρως υποστηριζόμενη υποδομή ηλεκτρικής ενέργειας και τηλεπικοινωνιών, ένα κέντρο ελέγχου και συνδεσιμότητα με δορυφόρους στο διάστημα και μέσω του δικτύου οπτικών ινών της Sure, στο παγκόσμιο δίκτυο της SES. Η συνδεσιμότητα αυτή επιτρέπει στο teleport να μεταφέρει εταιρικά δεδομένα, φωνή ή βίντεο σε σταθερές και mobile τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

Η εγκατάσταση, που έχει αξία πολλών εκατομμυρίων λιρών, αναπτύχθηκε με τη βοήθεια της τοπικής εταιρείας τηλεπικοινωνιών Sure, με την Stewart Clague Services να αναλαμβάνει το σχεδιασμό, την εγκατάσταση, την κατασκευή και τη συντήρηση του teleport.

https://www.broadbandtvnews.com/2018/09/25/ses-opens-isle-of-man-teleport/

 

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.