01/10/2018

Συρρικνωμένη …ΝΕΡΙΤ οραματίζεται η ΝΔ

Αναδημοσίευση από typologies.gr

Μία ΕΡΤ μικρότερη και από τη ΝΕΡΙΤ περιγράφει η ΝΔ στις διακηρύξεις της. Η νέα πρόταση του Θόδωρου Φορτσάκη, βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ και πρώην προέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ, στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου στο Kontra, περί κατάργησης των ειδήσεων και των ενημερωτικών εκπομπών στην ΕΡΤ, προκάλεσε νέο σοκ. Αντίδραση επί της πρότασης -στον αέρα και με ανακοίνωση...

Μία ΕΡΤ μικρότερη και από τη ΝΕΡΙΤ περιγράφει η ΝΔ στις διακηρύξεις της. Η νέα πρόταση του Θόδωρου Φορτσάκη, βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ και πρώην προέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ, στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου στο Kontra, περί κατάργησης των ειδήσεων και των ενημερωτικών εκπομπών στην ΕΡΤ, προκάλεσε νέο σοκ. Αντίδραση επί της πρότασης -στον αέρα και με ανακοίνωση- υπήρξε μόνο από την ΠΟΣΠΕΡΤ και τον πρόεδρό της Παναγιώτη Καλφαγιάννη, ενώ τον δρόμο της σιωπής επέλεξαν η ΕΣΗΕΑ και η ΠΟΕΣΥ.

Η ιδέα αυτή, σε συνδυασμό με τη διακήρυξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, πως θα μειώσει στο μισό (1,5 ευρώ) το ανταποδοτικό τέλος που καταβάλλεται κάθε μήνα από τα νοικοκυριά μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, οδηγεί σε αναπόφευκτη συρρίκνωση την ΕΡΤ και σε σχήμα μικρότερο και από αυτό της ΝΕΡΙΤ.

http://www.typologies.gr/syrriknomeni-nerit-oramatizetai-i-nd/

 

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.