Ειδήσεις . News
Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018 | 14:13

Τα Coffee Island επέλεξαν τη SoftOne

H Coffee Island, κορυφαία ελληνική εταιρεία στη μεταποίηση, συσκευασία και εμπορία εκλεκτών ποικιλιών καφέ, επέλεξε τη λύση cloud ERP της SoftOne (μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia) για την ολοκληρωμένη μηχανογραφική υποστήριξη του δικτύου των καταστημάτων της. Η εταιρεία ΣΕΜ-S Α.Ε, πιστοποιημένος συνεργάτης της SoftOne, έθεσε σε παραγωγική...

Η γνωστή αλυσίδα εγκατέστησε το Soft1 Cloud ERP για τον ψηφιακό της μετασχηματισμό

H Coffee Island, κορυφαία ελληνική εταιρεία στη μεταποίηση, συσκευασία και εμπορία εκλεκτών ποικιλιών καφέ, επέλεξε τη λύση cloud ERP της SoftOne (μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia) για την ολοκληρωμένη μηχανογραφική υποστήριξη του δικτύου των καταστημάτων της.

Η εταιρεία ΣΕΜ-S Α.Ε, πιστοποιημένος συνεργάτης της SoftOne, έθεσε σε παραγωγική λειτουργία το Soft1 Cloud ERP, επιτρέποντας στην Coffee Island να διαμορφώσει ένα ενιαίο σύστημα λειτουργίας για το ευρύτατο δίκτυο των 406 καταστημάτων της, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Λειτουργώντας σε ένα σύγχρονο και αυτοματοποιημένο cloud περιβάλλον, το Soft1 βοηθάει τα καταστήματα Coffee Island να εκτελούν πλήθος απαιτητικών καθημερινών εργασιών σε σύντομο χρόνο, χωρίς την απαίτηση πρόσθετων υποδομών και με μηδενική πιθανότητα λαθών. Ταυτόχρονα, διασφαλίζει τη σωστή ενημέρωση μεταξύ αυτών και της μητρικής εταιρείας, κάνοντας αποδοτικότερη τη συνεργασία τους.

Παράλληλα, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της mobile λύσης Soft1 360, τα στελέχη πωλήσεων της εταιρείας έχουν τη δυνατότητα να τρέχουν όλες τις εργασίες που απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων, ακόμη και όταν βρίσκονται εκτός γραφείου. Με τη χρήση οποιασδήποτε φορητής συσκευής, είναι σε θέση να προγραμματίζουν τις επισκέψεις τους στα σημεία πώλησης, είτε αυτά ανήκουν στα τμήματα ελέγχου (Audit, Technical, Information Technology κα.), είτε στα δημιουργικά τμήματα της εταιρείας (Marketing, Network Development, Research and Development κα.).

Με την ενσωμάτωση λειτουργίας CRM, το Soft1 βοηθάει την Coffee Island να αξιοποιεί πλήρως την εισερχόμενη -από τα καταστήματα- πληροφόρηση μέσω ενός εξελιγμένου συστήματος Ticketing, με τη χρήση του οποίου επιτυγχάνεται η σχεδίαση αποδοτικότερων τρόπων και μέσων λειτουργίας των καταστημάτων, με γνώμονα πάντα τη βελτιστοποίηση της εξυπηρέτησης των πελατών.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

IB-MS303-T

Η αγορά σήμερα

04-06-2019

IB-MS303-T

Η επιτραπέζια βάση IB-MS303-T είναι μία εξαιρετικά εργονομική και μοντέρνα βάση στήριξης, για την τοποθέτηση μιας οθόνης υπολογιστή στο γραφείο σας. Διαθέτει 4 συνολικά αρθρώσεις με ελευθερία κίνησης, οι οποίες σας επιτρέπουν να έχετε ανά πάσα στιγμή την οθόνη σας στην επιθυμητή θέση. Χάρη στο clamp στήριξης που διαθέτει, μπορείτε...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 129

Τεύχος 129

21-05-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 129

Το νέο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το τέταρτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα στο νέο τεύχος Ιουνίου είναι το αφιέρωμα στα δορυφορικά κανάλια Multistream και DVB-S2X. Η ψηφιακή δορυφορική μετάδοση video δεύτερης γενιάς (DVB-S2) αποτελεί σήμερα το κυρίαρχο πρότυπο που χρησιμοποιούν για την εκπομπή τους τα δορυφορικά τηλεοπτικά κανάλια. Σε σχέση με το αρχικό DVB-S, το DVB-S2 διαθέτει βελτιωμένα χαρακτηριστικά και είναι συμβατό με νέες τεχνολογίες που εξασφαλίζουν υψηλότερη ποιότητα εικόνας και καλύτερη εκμετάλλευση της χωρητικότητας. Τέτοιες τεχνολογίες είναι η εκπομπή Multistream που επιτυγχάνει τη μετάδοση πολλαπλών ροώ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.