21/03/2019

Η Netflix σταμάτησε να προσφέρει τη δωρεάν περίοδο των 30 ημερών στην Ισπανία

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Λίγες εβδομάδες μετά την αύξηση των τιμών στις ΗΠΑ και τη δοκιμή ενός επιπέδου υψηλότερων τιμών στην Ιταλία, η Netflix Spain αποφάσισε να σταματήσει να προσφέρει τη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών στη χώρα, αναφέρει το ADSL Zone. Η εταιρεία ενημέρωσε τους όρους και προϋποθέσεις πρόσβασης στην υπηρεσία, που τώρα αναφέρουν ότι δεν προσφέρονται...
Λίγες εβδομάδες μετά την αύξηση των τιμών στις ΗΠΑ και τη δοκιμή ενός επιπέδου υψηλότερων τιμών στην Ιταλία, η Netflix Spain αποφάσισε να σταματήσει να προσφέρει τη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών στη χώρα, αναφέρει το ADSL Zone. Η εταιρεία ενημέρωσε τους όρους και προϋποθέσεις πρόσβασης στην υπηρεσία, που τώρα αναφέρουν ότι δεν προσφέρονται "δωρεάν δοκιμές", παρόλο που οι νέοι συνδρομητές μπορούν να ακυρώσουν τη συνδρομή τους όποτε το θέλουν. Στη συνέχεια, η εταιρεία διευκρίνισε ότι η αλλαγή αυττή μπορεί να είναι προσωρινή, σύμφωνα με δήλωση που λέει ότι δοκίμαζε τη διαθεσιμότητα και τη διάρκεια της δωρεάν δοκιμής για να κατανοήσει καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές εκτιμούν την υπηρεσία. "Οι δοκιμές αυτές συνήθως διαφέρουν σε χρονικό διάστημα και ανά περιοχή και μπορεί να μην γίνουν μόνιμες", ανέφερε.

Η Netflix ξεκίνησε στην Ισπανία τον Οκτώβριο του 2015 και από τότε προσφέρει δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών.

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.