22/05/2019

Η LEMCO στην ANGA COM 2019

H LEMCO θα παρεβρεθεί στην έκθεση AngaCom στην Κολωνία της Γερμανίας, από τις 4 μέχρι και 6 Ιουνίου 2019, στο Hall 8 και Stand R50 όπου θα περιμένει τους επισκέπτες μαζί με τους συνεργάτες της ITConcept & Digital Innovations για να παρουσιάσει όλη την γκάμα των προϊόντων της. Ανάμεσα στα παγκοσμίως πλέον γνωστά υλικά της εταιρίας, οι επισκέπτες θα έχουν...
H LEMCO θα παρεβρεθεί στην έκθεση AngaCom στην Κολωνία της Γερμανίας, από τις 4 μέχρι και 6 Ιουνίου 2019, στο Hall 8 και Stand R50 όπου θα περιμένει τους επισκέπτες μαζί με τους συνεργάτες της ITConcept & Digital Innovations για να παρουσιάσει όλη την γκάμα των προϊόντων της. Ανάμεσα στα παγκοσμίως πλέον γνωστά υλικά της εταιρίας, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα νέα πρωτοποριακά προϊόντα της LEMCO που θα αλλάξουν για ακόμα μία φορά τα δεδομένα της αγοράς.
Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.