29/08/2019

Η δορυφορική λήψη εξακολουθεί να οδηγεί την αγορά της pay-TV, αλλά βρίσκεται σε πτώση

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Από το 1ο τρίμηνο του 2014 έως το 1ο τρίμηνο του 2019, τα συνολικά έσοδα από τις υπηρεσίες της άμεσης συνδρομητικής τηλεόρασης αυξήθηκαν κατά 19%, φθάνοντας τα 8,9 δισ. Ευρώ, σύμφωνα με στοιχεία της Dataxis. Η απευθείας δορυφορική λήψη (DTH) παραμένει η κορυφαία τεχνολογία για την συνδρομητική τηλεόραση, με τα έσοδά της να αντιπροσωπεύουν το 39% του συνόλου...
Από το 1ο τρίμηνο του 2014 έως το 1ο τρίμηνο του 2019, τα συνολικά έσοδα από τις υπηρεσίες της άμεσης συνδρομητικής τηλεόρασης αυξήθηκαν κατά 19%, φθάνοντας τα 8,9 δισ. Ευρώ, σύμφωνα με στοιχεία της Dataxis.

Η απευθείας δορυφορική λήψη (DTH) παραμένει η κορυφαία τεχνολογία για την συνδρομητική τηλεόραση, με τα έσοδά της να αντιπροσωπεύουν το 39% του συνόλου, που ωστόσο μειώνεται σιγά σιγά από το 2015.

Τα έσοδα από την καλωδιακή συνδρομητική τηλεόραση παρέμειναν σχετικά σταθερά καθ 'όλη τη διάρκεια της περιόδου και αντιπροσωπεύουν το 26% του συνόλου, αλλά ήταν χαμηλότερα από τα έσοδα της IPTV (30%) από το 2018.

Η επίγεια ψηφιακή τηλεόραση (DTT) αντιπροσωπεύει μόλις το 2% των συνολικών εσόδων της συνδρομητικής τηλεόρασης και εξακολουθεί να σημειώνει μείωση. Το πρώτο τρίμηνο του 2019 τα έσοδα μέσω DTT ήταν λιγότερα από αυτά της συνδρομητικής τηλεόρασης OTT, τα οποία αντιπροσωπεύουν πλέον το 3% του συνόλου.

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.