Ειδήσεις . News
Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2019 | 13:29

Η LG παρουσιάζει τα νέα πλυντήρια ρούχων με τεχνητή νοημοσύνη και ενισχυμένο Direct Drive (DD) μοτέρ

Η LG Electronics (LG) επεκτείνει τη διαθεσιμότητα των πρωτοποριακών πλυντηρίων ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης με ThinQ AI που θα υποστηρίζονται από την αποκλειστική τεχνολογία Direct Drive™ της εταιρείας στις περισσότερες ευρωπαϊκές αγορές, μέχρι το τέλος του έτους. Χάρη στα πλεονεκτήματα του AI DD™, τα νέα πλυντήρια ρούχων...

Η LG παρέχει ένα νέο επίπεδο άνεσης στους καταναλωτές της αγοράς της Ευρώπης, κάνοντας τα πλυντήρια ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης πιο ‘έξυπνα’

Η LG Electronics (LG) επεκτείνει τη διαθεσιμότητα των πρωτοποριακών πλυντηρίων ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης με ThinQ AI που θα υποστηρίζονται από την αποκλειστική τεχνολογία Direct Drive™ της εταιρείας στις περισσότερες ευρωπαϊκές αγορές, μέχρι το τέλος του έτους. Χάρη στα πλεονεκτήματα του AI DD™, τα νέα πλυντήρια ρούχων είναι σε θέση να προσφέρουν σε βάθος ήπιο καθαρισμό, αναγνωρίζοντας το βάρος και τα χαρακτηριστικά του υφάσματος κάθε φορτίου για την επίτευξη ταχύτερων και βέλτιστων αποτελεσμάτων πλύσης.

Η τεχνολογία AI DD της LG αξιοποιεί έναν μεγάλο όγκο δεδομένων με πάνω από είκοσι χιλιάδες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των πλυντηρίων ρούχων και εφαρμόζει ρυθμίσεις που βασίζονται στον όγκο και την ευαισθησία των ενδυμάτων σε κάθε φορτίο για βέλτιστα αποτελέσματα πλύσης. Αυτό εγγυάται κάθε φορά εξαιρετικά αποτελέσματα με την πρόσθετη λειτουργία της μείωσης κατά 18% της φθοράς των ρούχων, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής τους[1].

Η τεχνολογία TurboWash™ 360 της LG προσφέρει την άνεση μιας μικρότερης σε διάρκεια πλύσης χωρίς να συμβιβάζει τη καθαριότητα των ρούχων, απαιτώντας μόλις 39 λεπτά για να ολοκληρωθεί ένας πλήρης κύκλος πλύσης. Επιπλέον, το 3D Multi Spray βοηθά στον καθαρισμό των ρούχων σε μικρότερο χρονικό διάστημα, ρίχνοντας με μεγάλη ένταση πίδακες νερού σε τέσσερις διαφορετικές κατευθύνσεις ταυτόχρονα για την καταπολέμηση των λεκέδων. Οι χρήστες μπορούν να εξοικονομήσουν ακόμη περισσότερο χρόνο, καθώς το LG AI DD πλυντήριο ρούχων μπορεί να μετατραπεί σε TWINWash™, χάρη στο LG MiniWash που τοποθετείται στο κάτω μέρος, επιτρέποντας την πλύση δύο φορτίων ταυτόχρονα.

Με την ανθεκτικότητα και την αποδοτικότητα που επιθυμούν οι καταναλωτές, τα LG AI DD πλυντήρια ρούχων διαθέτουν ενεργειακή απόδοση A+++-50%, χάρη στην τεχνολογία Inverter της LG, καθώς και 10ετή εγγύηση. Για περισσότερη ευκολία, οι χρήστες μπορούν να έχουν τον έλεγχο των LG AI DD πλυντηρίων ρούχων μέσω φωνητικών εντολών από ένα συνδεδεμένο AI ηχείο με την εφαρμογή ThinQ για κινητά.

«Ο συνδυασμός του ThinQ AI με την αποκλειστική τεχνολογία Direct Drive της LG προσφέρει τα πιο ουσιαστικά οφέλη στους καταναλωτές που έχουν σημειωθεί στην εξέλιξη των πλυντηρίων ρούχων από τον περασμένο αιώνα», δήλωσε ο Song Dae-hyun, πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι «αυτό το είδος καινοτομίας είναι που χρειαζόμαστε για να κατακτήσουμε τις καρδιές και τα μυαλό των Ευρωπαίων καταναλωτών που επιθυμούν το καλύτερο από τις οικιακές συσκευές τους».    

Στο περίπτερο της LG στην αίθουσα 18 του Messe Berlin κατά τη διάρκεια της IFA 2019 (6-11 Σεπτεμβρίου), η LG θα προσφέρει μια διαδραστική και ψυχαγωγική εμπειρία που θα επιδεικνύει τη δύναμη του AI DD και την άψογη απόδοση πλύσης με ένα διασκεδαστικό τρόπο. Οι καταναλωτές μπορούν να ενημερωθούν για τις ενέργειες της LG στην IFA στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το hashtag #LGIFA2019.

[1]Δοκιμασμένο από την Intertek τον Μάρτιο του 2019 σε κύκλο πλύσης με βαμβακερά ρούχα και φορτίο 2kg σε σύγκριση με συμβατικό πλυντήριο LG (μοντέλο LG FC1450S2W). Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη σύνθεση του φορτίου και τους εξωτερικούς παράγοντες.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

DM303L HD

Η αγορά σήμερα

27-08-2019

DM303L HD

Έφτασε στην AMF Electronics ο νέος ψηφιακός διαμορφωτής DM303L HD. Χρησιμοποιείται για να διαμορφώνει ένα HDMI σήμα από οποιαδήποτε πηγή σε DVB-T επίγειο ψηφιακό κανάλι της μπάντας των UHF ή VHF, ώστε να μπορεί αυτό να διανεμηθεί μέσω του ομοαξονικού δικτύου. Δίνει ποιότητα εικόνας Full HD με ανάλυση 1080p, ενώ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 132

Τεύχος 132

28-08-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 132

Το νέο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το έβδομο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Οι δοκιμές του νέου τεύχους ξεκινάνε με το άρθρο για το επαγγελματικό headend ENGEL MS4400FTA, που είναι εξοπλισμένο με τέσσερα ανεξάρτητα διπλά tuners και κάνει επαγγελματική διανομή τηλεοπτικού σήματος σε χώρους φιλοξενίας, χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα ομοαξονική καλωδίωση. Είναι ένα micro headend της Engel που έχει δυνατότητα να διαχειρίζεται τέσσερα DVB-S/S2/T/T2/C σήματα και να αποδίδει στην έξοδο τέσσερα ρυθμιζόμενα DVB-T/C κανάλια. Υποστηρίζει τεχνολογία “pool” που παρέχει τεράστια ευελιξία στην επιλογή προγραμμάτων, ενώ τα δύο ενσωματωμένα ανεξά...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.