Ειδήσεις . News
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 | 12:11

Η LG θα παρουσιάσει το σύστημα IVI με την πλατφόρμα webOS Auto στην IAA 2019

Στη φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (Internationale Automobil-Ausstellung - IAA) η LG Electronics (LG) θα παρουσιάσει ένα νέο σύστημα που ενσωματώνει το σύστημα LG webOS Auto In-Vehicle Infotainment (IVI) με την πλατφόρμα Microsoft Connected Vehicle Platform. Αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του webOS Auto και της MCVP, το IVI μπορεί να συλλέξει...

Η LG webOS Auto ενσωματώνει την πλατφόρμα Microsoft Connected Vehicle που ενισχύει την παραγωγικότητα του οχήματος

Στη φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (Internationale Automobil-Ausstellung - IAA) η LG Electronics (LG) θα παρουσιάσει ένα νέο σύστημα που ενσωματώνει το σύστημα LG webOS Auto In-Vehicle Infotainment (IVI) με την πλατφόρμα Microsoft Connected Vehicle Platform. Αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του webOS Auto και της MCVP, το IVI μπορεί να συλλέξει και να μεταδώσει μια μεγάλη ποικιλία πληροφοριών, όπως η κατάσταση του οδηγού, η κατάσταση της πόρτας και η χρήση της εφαρμογής.

Το νέο σύστημα έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει τα δεδομένα και το ιστορικό χρήσης του ήχου, του βίντεο και της πλοήγησης (AVN) στο Microsoft Power BI μέσω του cloud, παρέχοντας στους κατασκευαστές πρωτότυπου εξοπλισμού ένα ολοκληρωμένο σύνολο δεδομένων για την ενίσχυση της εμπειρίας των χρηστών, της ασφάλειας και του κύκλου ζωής του οχήματος. Αυτή η υπηρεσία cloud τελικά θα ενσωματωθεί στην επερχόμενη πλατφόρμα webOS Auto για να βοηθήσει στη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών στο εσωτερικό του οχήματος. Υπηρεσίες από συνεργάτες που θα περιλαμβάνονται στο σύστημα IVI με webOS Auto θα παρουσιαστούν επίσης στη φετινή IAA.

Η webOS Auto, «εξέλιξη» της πλατφόρμας λογισμικού webOS της LG που χρησιμοποιείται σε εκατομμύρια έξυπνες συσκευές της, είναι μια πλατφόρμα IVI για συνδεδεμένα αυτοκίνητα. Αυτή λειτουργεί με Linux και προσφέρει την παραγωγικότητα και την ευελιξία που απαιτείται για την ανάπτυξη λογισμικού στους κατασκευαστές πρωτότυπου εξοπλισμού αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της σε έξυπνα σπίτια για εμπειρίες εντός του οχήματος νέας γενιάς.

«Μέσω αυτής της συνεργασίας με τη Microsoft, επιδιώκουμε να ενισχύσουμε την πλατφόρμα IVI της LG για την αυτοκινητοβιομηχανία και να επιταχύνουμε την άφιξη των συνδεδεμένων οχημάτων αξιοποιώντας τις τεχνολογίες που παρέχει η MCVP», δήλωσε η Helen Choi, Αντιπρόεδρος του τμήματος CTO της LG Electronics. «Θα συνεχίσουμε να εξελίσσουμε το οικοσύστημα του webOS Auto παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών με όλο και περισσότερες συνεργαζόμενες εταιρείες».

«Σε έναν ταχέως αναπτυσσόμενο κόσμο συνδεδεμένων αυτοκινήτων, η ενσωμάτωση του webOS Auto της LG με την πλατφόρμα Microsoft Connected Vehicle Platform θα προσφέρει σημαντικά οφέλη στους κατασκευαστές αυτοκινήτων που παρέχουν διαφοροποιημένη αξία χάρη στον ψηφιακό βρόχο ανατροφοδότησης που περιλαμβάνει δεδομένα οχημάτων», δήλωσε η Tara Prakriya, Partner Group Program Manager της Microsoft Connected Vehicle Platform and Mobility της Microsoft. «Η συνεργασία μας με την LG θα επεκτείνει τα οικοσυστήματα μας και θα επιτρέψει τις ψηφιακές υπηρεσίες σε οχήματα με εντελώς νέες εμπειρίες και λειτουργικότητα βασισμένες στην τεχνητή νοημοσύνη».

Η μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτου στον κόσμο, η IAA (γνωστή και ως Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου Γερμανίας) θα πραγματοποιηθεί στη Φρανκφούρτη από τις 12 έως τις 23 Σεπτεμβρίου.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

WISI DB03

Η αγορά σήμερα

12-11-2019

WISI DB03

Σε διαθεσιμότητα από την AMF Electronics η νέα σειρά πριζών Wisi DB03. Πρόκειται για πρίζες τύπου multimedia που λειτουργούν σε εύρος ζώνης συχνοτήτων 5-2400MHz. Διαθέτουν κανάλι επιστροφής και είναι ιδανικές για εφαρμογές DOCSIS και συστήματα διανομής δορυφορικών σημάτων. Εξοπλίζονται με δύο υποδοχές IEC για τη σύνδεση των τερματικών συσκευών και...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 134

Τεύχος 134

23-10-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 134

Το νέο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το ένατο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Στις δοκιμές του νέου τεύχους θα βρούμε το άρθρο για ένα νέο, επώνυμο TV Box που κυκλοφόρησε πρόσφατα στην ελληνική αγορά, το οποίο παραλάβαμε και δοκιμάσαμε άμεσα στο εργαστήριο της Ψηφιακής Τηλεόρασης. Πρόκειται για το ολοκαίνουργιο ΑΜΙΚΟ A6N που ανήκει στη σειρά OTT της Amiko και λειτουργεί με Android 7.1.2 Nougat. Βασίζεται σε τετραπύρηνο επεξεργαστή Cortex A53 2.0GHz και υποστηρίζει αποκωδικοποίηση video 4Κ@60Hz. Έχει ενσωματωμένο Wi-Fi 2.4GHz και συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο εκμάθησης για κοινό έλεγχο του TV box και της τηλεόρασης. Έρχεται με προ-εγκατεσ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.