Συζητήσεις στο satleo

Δορυφορικές λήψεις γενικά
athmich | 26-May-2020 | 22:30:26

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
thanost | 26-May-2020 | 22:19:26

Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB)
LakisFM1 | 26-May-2020 | 21:51:26

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
Aris-nlx | 26-May-2020 | 20:34:26

Αθλητικές Μεταδόσεις
nektarios 1451 | 26-May-2020 | 20:23:26

Ειδήσεις . News
Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2019 | 12:04

Η LG Pro:Centric Direct 3.0 φέρνει νέα καινοτόμα χαρακτηριστικά στη διαχείριση του ξενοδοχείου

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη νέα έκδοση της αξιόπιστης πλατφόρμας διαχείρισης ξενοδοχειακών τηλεοράσεων, Pro:Centric Direct 3.0. Η νέα έκδοση βασίζεται στα επιτυχημένα χαρακτηριστικά των προηγούμενων και εισάγει νέες καινοτόμες λειτουργίες που προωθούν τη διαχείριση ξενοδοχείων.

Η πλατφόρμα απομακρυσμένης διαχείρισης προσφέρει μοναδικό έλεγχο του δωματίου με κέντρο την τηλεόραση

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη νέα έκδοση της αξιόπιστης πλατφόρμας διαχείρισης ξενοδοχειακών τηλεοράσεων, Pro:Centric Direct 3.0. Η νέα έκδοση βασίζεται στα επιτυχημένα χαρακτηριστικά των προηγούμενων και εισάγει νέες καινοτόμες λειτουργίες που προωθούν τη διαχείριση ξενοδοχείων. Το σύστημα αυτό χρησιμοποιείται εδώ και καιρό από τους ξενοδόχους για να κάνουν πιο εύκολη την επικοινωνία με τους επισκέπτες. Η πλατφόρμα εφαρμόζεται στις ξενοδοχειακές τηλεοράσεις, χρησιμοποιώντας απομακρυσμένη διαχείριση για να προσφέρει στους επισκέπτες εξατομικευμένες πληροφορίες και τη δυνατότητα επικοινωνίας με τη ρεσεψιόν μέσω των τηλεοράσεων του ξενοδοχείου. Η νέα Pro:Centric 3.0 πηγαίνει όλα αυτά στο επόμενο επίπεδο.

Internet of Things

Καθώς οι επισκέπτες συνηθίζουν να χρησιμοποιούν τις συσκευές IoT στα σπίτια τους, πολλά ξενοδοχεία τρέχουν για να προλάβουν τις αλλαγές. Η LG Pro:Centric Direct 3.0 απλοποιεί τη διαδικασία επιτρέποντας στους επισκέπτες να ελέγχουν τα φώτα, τις κουρτίνες, ακόμη και τις κλειδαριές μέσω της τηλεόρασης στο δωμάτιο. Επίσης, η νέα έκδοση χρησιμοποιεί το δημοφιλές πρωτόκολλο Zigbee για να ενσωματώσει συσκευές IoT στο σύστημα της τηλεόρασης. Αυτό σημαίνει ότι οι διαχειριστές ξενοδοχείων μπορούν να ρυθμίσουν από απόσταση και να αξιοποιήσουν τις ρυθμίσεις IoT ανά δωμάτιο ή γκρουπ δωματίων. Κανένα άλλο σύστημα διαχείρισης ξενοδοχείων δεν προσφέρει μια εσωτερική λύση IoT, με την οποία οι ξενοδόχοι δεν χρειάζεται να συνδυάζουν άλλες λύσεις. Η τηλεόραση, η πλατφόρμα διαχείρισης και η ενσωμάτωση του IoT αποτελούν μέρος μιας λύσης που εγκαθίσταται εύκολα.

Φωνητική εντολή

Πολλοί επισκέπτες χρησιμοποιούν εντολές όπως τα Siri, Alexa ή Cortana στο σπίτι τους. Η πλατφόρμα Pro:Centric Direct 3.0 επιτρέπει στους ξενοδόχους να προσφέρουν στους επισκέπτες τους την ίδια ευκολία. Είναι διαθέσιμη με ένα ενσωματωμένο σύστημα φωνητικών εντολών που επιτρέπει στους επισκέπτες να ελέγχουν την τηλεόραση και τις συσκευές IoT με λόγια. Οι επισκέπτες δεν χρειάζεται πλέον να βρουν το τηλεχειριστήριο για να κλείσουν την τηλεόραση όταν πηγαίνουν για ύπνο, ενώ όταν ξυπνούν, μπορούν να της ζητήσουν να τους ενημερώσει για τον καιρό της ημέρας ή τα κοντινά αξιοθέατα και αυτή θα ανταποκριθεί. Το καλύτερο από όλα: φορτώνει τοπικά, το οποίο σημαίνει ότι όλα συμβαίνουν στην τηλεόραση χωρίς πρόσβαση στο cloud. Τα δεδομένα είναι ασφαλή και το σύστημα συμμορφώνεται με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς περί ιδιωτικότητας.

Wi-Fi για τους επισκέπτες και τους ξενοδόχους

Η πλατφόρμα Pro:Centric Direct 3.0 προσφέρει λειτουργικότητα SoftAP που απλοποιεί την πολύπλοκη αλλά απαραίτητη διαδικασία παροχής wifi στα δωμάτια. Το SoftAP επιτρέπει στις τηλεοράσεις webOS να εκπέμπουν ένα δίκτυο wifi. Τα υφιστάμενα δίκτυα σε δημόσιους χώρους μπορούν πλέον να εφαρμόσουν λειτουργία γεφύρωσης, η οποία παρέχει πρόσθετη κάλυψη στα δωμάτια χωρίς επιπλέον επένδυση στα σημεία πρόσβασης στα δωμάτια. Δεν χρειάζονται ενισχυτές για την παροχή ξεχωριστών VLAN, προσφέροντας έτσι περισσότερη ασφάλεια τόσο για το ξενοδοχείο όσο και για τους επισκέπτες μέσω απομονωμένων δικτύων ανά δωμάτιο. Μέσω της Pro:Centric Direct 3.0, οι ξενοδόχοι μπορούν να αλλάξουν από απόσταση τον κωδικό ή το όνομα, να ενεργοποιήσουν ή να απενεργοποιήσουν το δίκτυο και να αξιολογήσουν την ισχύ του καναλιού. Μπορούν επίσης να το κάνουν μέσω του ελεγκτή πρόσβασης διαφόρων παρόχων υλικού HSIA.

Αναβάθμιση δημοφιλών χαρακτηριστικών

Μαζί με αυτές τις νέες καινοτόμες δυνατότητες, η LG αναβάθμισε και τα χαρακτηριστικά που έκαναν την πλατφόρμα Pro:Centric Direct δημοφιλή όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά. Προσφέρει ακόμα την ίδια αξιόπιστη απομακρυσμένη διαχείριση και εξατομίκευση. Τα πρότυπα Full HD πλέον ενσωματώνονται, οπότε όλη η επιφάνεια εργασίας είναι σε πλήρη ανάλυση HD.

Η LG Pro:Centric Direct προσφέρει δυνατότητες που καμία άλλη λύση δεν μπορεί να προσφέρει, καθώς είναι η πιο σταθερή, ευέλικτη και οικονομικά αποδοτική λύση για τους ξενοδόχους στις υποδομές RF και IP. Όπως φαίνεται, η πλατφόρμα αυτή καθορίζει τις τάσεις διαχείρισης ξενοδοχείων για τα επόμενα χρόνια.

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS WIFILF11WTG125

Η αγορά σήμερα

13-05-2020

NEDIS WIFILF11WTG125

Συνδέστε την Wi-Fi έξυπνη λάμπα στο ασύρματο δίκτυο Wi-Fi του σπιτιού σας και χειριστείτε την από οπουδήποτε μέσω της εφαρμογής Nedis SmartLife. Το app, σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις ρυθμίσεις του φωτισμού απομακρυσμένα από το smartphone ή το tablet σας, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης της...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Τεύχος 141

21-05-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Το νέο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί το Σάββατο, 23 Μαΐου, στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής, πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Η λήψη τηλεοπτικών καναλιών μέσω του διαδικτύου γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στις μέρες μας, ενώ ιδιαίτερα για τις νεότερες ηλικιακά ομάδες το IPTV streaming αποτελεί τον προτιμότερο τρόπο ζωντανής τηλεθέασης. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι άφθονες και στο άρθρο αναφερόμαστε στα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια των οποίων η θέαση είναι εφικτή μέσα από τις Android TV Box συσκευές σας, αλλά και στους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το πετύχετε αυτό Ένας νέος δέκτης που μόλις ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.