06/11/2019

Το Netflix τερματίζει την υποστήριξη παλιών τηλεοράσεων διάφορων εταιρειών, και παλιών Blu-ray και streaming player

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Το Netflix θα τερματίσει την υποστήριξη για πολλά Blu-ray player, παλιά streaming player, παλιές έξυπνες τηλεοράσεις από διάφορες μάρκες και παλιά συστήματα Home Cinema. Είναι εύκολο να προσδιορίσετε αν το Netflix θα τερματίσει την υποστήριξη για τη συσκευή σας μετά την 1η Δεκεμβρίου 2019. Εάν δείτε το παρακάτω μήνυμα στην εφαρμογή Netflix...
Το Netflix θα τερματίσει την υποστήριξη για πολλά Blu-ray player, παλιά streaming player, παλιές έξυπνες τηλεοράσεις από διάφορες μάρκες και παλιά συστήματα Home Cinema.

Είναι εύκολο να προσδιορίσετε αν το Netflix θα τερματίσει την υποστήριξη για τη συσκευή σας μετά την 1η Δεκεμβρίου 2019. Εάν δείτε το παρακάτω μήνυμα στην εφαρμογή Netflix, θα χρειαστείτε μια νέα συσκευή.

"Λόγω τεχνικών περιορισμών, το Netflix δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο στη συσκευή μετά την 1η Δεκεμβρίου 2019", αναφέρει το μήνυμα.

Η Sony επιβεβαιώνει στο FlatpanelsHD ότι θα επηρεαστούν μοντέλα τηλεόρασης των ετών 2011, 2010 και 2009, καθώς και πολλές συσκευές Home Theater, AV και Blu-ray. Η Samsung λέει ότι θα επηρεαστούν "ορισμένες παλαιότερες έξυπνες τηλεοράσεις Samsung". Η Toshiba αναφέρει ότι θα επηρεαστούν πολλά Blu-ray player που πωλούνται στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Όλες αυτές οι συσκευές, επιπρόσθετα ​​από τα player της Roku των ετών 2008-2011 και τις παλαιότερες τηλεοράσεις Vizio.

Τον Οκτώβριο του 2019, η Netflix άρχισε επίσης να απαιτεί από τις συσκευές iOS να εκτελούν την έκδοση 12.0 ή νεότερη και συσκευές Android να εκτελούν την έκδοση 8.0 ή νεότερη έκδοση.

Η Netflix εξηγεί ότι αυτό οφείλεται σε τεχνικούς περιορισμούς στις παλαιότερες συσκευές. Η αλλαγή δεν θα επηρεάσει πολλούς Ευρωπαίους. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Netflix δεν υποστήριξε ποτέ αυτές τις συσκευές στην Ευρώπη. Όταν η υπηρεσία άρχισε να επεκτείνεται στην Ευρώπη το 2012 και αργότερα, παρείχε επίσημη υποστήριξη μόνο για τις πιο πρόσφατες τηλεοράσεις και player.

Ωστόσο, ορισμένες συσκευές στην Ευρώπη ενδέχεται να χάσουν την πρόσβαση. Για παράδειγμα, η Philips έχει ενημερώσει το FlatpanelsHD ότι μπορεί να επηρεαστούν μερικά από τα Blu-ray player της (αλλά όχι τηλεοράσεις της).

Οι παλιές κονσόλες παιχνιδιών όπως το PlayStation 3 και το Xbox 360 θα εξακολουθήσουν να υποστηρίζονται. Το Nintendo Wii έχασε την πρόσβαση στο Netflix στις αρχές του 2019 αλλά για διαφορετικό λόγο.

Γιατί η Netflix καταργεί την υποστήριξη πολλών παλαιότερων συσκευών τη στιγμή που η Apple, η Disney και άλλοι ετοιμάζονται να εισέλθουν στο παιχνίδι; Μπορούμε μόνο να υποθέσουμε. Ίσως να σηματοδοτήσει μια νέα διεπαφή χρήστη ή νέα χαρακτηριστικά από το Netflix στο εγγύς μέλλον.

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.