Συζητήσεις στο satleo

Δορυφορικές λήψεις γενικά
wos12 | 2-April-2020 | 23:39:02

Δορυφορικές λήψεις γενικά
wos12 | 2-April-2020 | 22:54:02

Δορυφορικές λήψεις γενικά
nektarios 1451 | 2-April-2020 | 21:53:02

IPTV Γενικά
hercoulis | 2-April-2020 | 21:12:02

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
geoavlonitis | 2-April-2020 | 20:51:02

Ειδήσεις . News
Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 | 11:47

Regional Media Awards 2019: Τα περιφερειακά ΜΜΕ στην πρώτη γραμμή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας

Με αυξημένες συμμετοχές, σημαντικά διευρυμένες γεωγραφικά, πραγματοποιήθηκαν τα Regional Media Awards 2019, με μεγάλους νικητές την Εφημερίδα «Ελευθερία» Μεσσηνίας, το Kartelias Media Group, το Star Κεντρικής Ελλάδας και το welove2travel.gr. Παρουσία ιδιοκτητών, ανώτατων και ανωτέρων στελεχών σημαντικών...

Με αυξημένες συμμετοχές, σημαντικά διευρυμένες γεωγραφικά, πραγματοποιήθηκαν τα Regional Media Awards 2019, με μεγάλους νικητές την Εφημερίδα «Ελευθερία» Μεσσηνίας, το Kartelias Media Group, το Star Κεντρικής Ελλάδας και το welove2travel.gr.

Παρουσία ιδιοκτητών, ανώτατων και ανωτέρων στελεχών σημαντικών Περιφερειακών και Τοπικών ΜΜΕ, εκπροσώπων της διαφημιστικής αγοράς, διαφημιζόμενων, δημοσιογράφων κ.ά. πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019, στο Gazarte, η Τελετή Απονομής των Regional Media Awards 2019. Τα βραβεία διοργανώνονται για τέταρτη χρονιά από τη Boussias Communications με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τα Περιφερειακά και Τοπικά Μέσα (Εφημερίδες, Περιοδικά, Τηλεόραση, Ραδιόφωνο και sites) στη χώρα μας.

Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής ήταν φέτος ο Νίκος Χατζηνικολάου, Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΙΗΕΑ), και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εκδοτών Εφημερίδων (ΕΝΡΑ), η συμμετοχή του οποίου επιβεβαιώνει και επισφραγίζει την εγκυρότητα της όλης διαδικασίας, αλλά και την εξελικτική πορεία των βραβείων.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Πέτρος Κουμπλής, ενώ άνοιξε με χαιρετισμό ο Δημήτρης Κορδεράς, Διευθυντής Εκδόσεων της Boussias Communications, ο οποίος αναφέρθηκε στη φετινή διαγωνιστική διαδικασία, ως την πιο ενδιαφέρουσα από κάθε άλλη φορά. Μεταξύ άλλων, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι συμμετοχές ήταν ιδιαίτερα αυξημένες από πέρσι, ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι διευρύνθηκαν γεωγραφικά, και προήλθαν από όλη την Ελλάδα πλέον, αφού είχαμε φέτος συμμετοχές ακόμα και από ακριτικές περιοχές της χώρας, όπως είναι το βορειοανατολικό Αιγαίο, η Ήπειρος και η Θράκη. Την ίδια στιγμή, οι συμμετοχές προήλθαν από περισσότερα ΜΜΕ. Από την άλλη πλευρά, η Κριτική Επιτροπή ήταν διευρυμένη σε σχέση με πέρυσι, με ακόμα περισσότερους αξιόλογους ανθρώπους που έχουν γνώση, άποψη και εμπειρία σε θέματα περιφερειακών ΜΜΕ».

Την τελετή παρακολούθησαν περίπου 200 συμμετέχοντες, αριθμός που αντικατοπτρίζει τη σημαντική αποδοχή της διοργάνωσης από την αγορά, καθώς και την προσπάθεια αναβάθμισης των βραβείων, με τη διεξαγωγή του Regional Media Forum ‘19. Συγκεκριμένα, τα βραβεία συνοδεύτηκαν για 3η φορά, από το Regional Media Forum ‘19, ενισχύοντας τον στόχο της διοργάνωσης για ανάδειξη όχι μόνο των Περιφερειακών και Τοπικών Μέσων, αλλά και των προβλημάτων και των προκλήσεων που αυτά αντιμετωπίζουν.

Στο πλαίσιο του Forum, στο οποίο παρευρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, Γιάννης Μαστρογεωργίου, πραγματοποιήθηκαν δύο πάνελ, στα οποία εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, του κλάδου της έρευνας και εκπρόσωποι ΜΜΕ συζήτησαν για το μέλλον των Τοπικών και Περιφερειακών Μέσων.

Συγκεκριμένα στα πάνελ συμμετείχαν οι: Αντώνης Γρηγορόπουλος, Πρόεδρος, ΠΕΙΡΑΣ, Τρύφωνας Δάρας, Νομικός, Ειδικός σε θέματα Περιφερειακών Μέσων, Nίκος Καρτελιάς, CEO, Kartelias Media Group, Γιώργος Κατσαΐτης, Γραμματέας ΣΗΠΕ, Ξένια Κούρτογλου, Founder & Managing Partner, Focus Bari, Aντώνης Μουντάκης, Πρόεδρος, ΕΙΕΤ, Γεώργιος Σιμόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, Star ΑΕ, Βαλέρια Tσάμη, Αντιπρόεδρος ΔΣ, ΣΕΔΕΑ, Σάγια Τσαουσίδου, Vice President, Association of European Journalists, Μανώλης Χαλκιαδάκης, Εκδότης, Πρώην Πρόεδρος ΣΗΠΕ, Πρόεδρος TV Creta. Χορηγός στα Regional Media Awards 2019 ήταν η εταιρεία 3ds, ενώ διεξήχθησαν υπό την αιγίδα της ΑΕJ (Association of European Journalists) και Π.Ε.Ι.Ρ.Α.Σ (Πανελλήνια Ένωση Ιδιοκτητών Ραδιοφωνικών Σταθμών).

marketingweek.gr
Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

DST 105

Η αγορά σήμερα

31-03-2020

DST 105

Το DST 105 είναι ένα οικονομικό σύστημα κεντρικής ξενοδοχειακής εγκατάστασης, το οποίο προσφέρει συνολικά έως 10 δορυφορικά κανάλια που προγραμματίζονται από το διαχειριστή σε multiplex εξόδου της επιλογής του, για διανομή τους σε απεριόριστο αριθμό τηλεοράσεων.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Τεύχος 139

17-03-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Τα IPTV Boxes είναι μια κατηγορία συσκευών με αξιοσημείωτη δυναμική, καθώς στις μέρες μας κερδίζουν την προτίμηση ολοένα και περισσότερων χρηστών, με αποτέλεσμα η διείσδυσή τους στο σαλόνι του σπιτιού να αυξάνεται με εντυπωσιακό ρυθμό. Χωρίς την ανάγκη να συνδέονται σε κεραία, μεταδίδουν τηλεοπτικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο του Internet. Έτσι, προσφέρουν στους χρήστες έναν εναλλακτικό τρόπο να παρακολουθούν τηλεόραση, που για τους νεότερους ηλικιακά αποτελεί μάλιστα τον βασικότερο, ή και τον αποκλειστικό τρόπο τηλεθέασης. Ένα νέο TV Box ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.