Συζητήσεις στο satleo

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
winlink | 25-February-2020 | 10:53:25

Αθλητικές Μεταδόσεις
nektarios 1451 | 25-February-2020 | 10:04:25

Δορυφορικές λήψεις γενικά
tasos.cz | 25-February-2020 | 9:08:25

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
ΣΠΥΡΟΣ-ΔΥΤ.ΦΘΙΩΤΙΔΑ | 25-February-2020 | 8:31:25

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
speed-jim | 25-February-2020 | 7:50:25

Ειδήσεις . News
Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2020 | 11:33

Τι θα δούμε στo Disney+ μέσα στο 2020 (video)

Έχοντας πραγματοποιήσει ένα δυναμικό μπάσιμο στην αγορά των streaming υπηρεσιών, η Disney βλέπει την πλατφόρμα της να αναπτύσσεται εκθετικά, να βελτιώνεται και να γεμίζει με περισσότερο περιεχόμενο βάζοντας ψηλά τον πήχυ για το 2020.

Έχοντας πραγματοποιήσει ένα δυναμικό μπάσιμο στην αγορά των streaming υπηρεσιών, η Disney βλέπει την πλατφόρμα της να αναπτύσσεται εκθετικά, να βελτιώνεται και να γεμίζει με περισσότερο περιεχόμενο βάζοντας ψηλά τον πήχυ για το 2020.

Το Disney+ έχει την πολυτέλεια να προσφέρει στους χρήστες ορισμένα από τα κορυφαία franchises στον χώρο του θεάματος, όπως τις ταινίες των Marvel, Pixar και Lucasfilms, παραγωγές του National Geographic και φυσικά όλο τον κατάλογο με τις δικές της ταινίες (animation και live-action).

Για να φτιάξει το κλίμα με αφορμή την εκκίνηση της νέας χρονιάς, όπου παρεμπιπτόντως θα επεκταθεί σε ακόμη περισσότερες χώρες, η Disney δημιούργησε ένα video που μας αποκαλύπτει αρκετά από τα προγράμματα που θα προστεθούν στην υπηρεσία της. 

Πηγή: techgear.gr

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

AMIKO PLN-502

Η αγορά σήμερα

25-02-2020

AMIKO PLN-502

Σε διαθεσιμότητα από την εταιρία Astra Sat το PLC kit PLN-502 της Amiko. Πρόκειται για ένα ζεύγος μονάδων Powerline που συνδέονται απευθείας σε πρίζες ρεύματος και μέσω της υπάρχουσας καλωδίωσης δημιουργούν ένα δίκτυο μεταφοράς δεδομένων. Είναι ένα ιδανικό kit για την αναμετάδοση του internet σε δωμάτια σπιτιών...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 138

Τεύχος 138

18-02-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 138

Το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Η παγκόσμια βιομηχανία παραγωγής τηλεοπτικού περιεχομένου έχει αποκτήσει σήμερα γιγαντιαίο μέγεθος, καθώς εταιρίες-κολοσσοί των streaming μεταδόσεων επενδύουν τεράστια ποσά με στόχο να προσφέρουν το καλύτερο προϊόν στους πελάτες τους. Οι τηλεοπτικές σειρές αποτελούν μια κατηγορία περιεχομένου με εκατομμύρια φανατικούς φίλους σε όλον τον πλανήτη κι εμείς συγκεντρώσαμε για να σας παρουσιάσουμε 25 από τις καλύτερες που μπορείτε να παρακολουθήσετε εντός της ελληνικής επικράτειας μέσα από τα Netflix, Apple TV+, Amazon Prime Video και Disney+. Η καναδέζικη Tvi...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.