Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
nektarios 1451 | 27-January-2020 | 1:12:27

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
radiobuzzer | 27-January-2020 | 1:08:27

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
neoktistos | 27-January-2020 | 1:04:27

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
radiobuzzer | 27-January-2020 | 0:27:27

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
ANDREASSAT | 26-January-2020 | 23:59:26

Ειδήσεις . News
Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 | 11:26

Η LG επιταχύνει την B2B καινοτομία μέσω της συνεργασίας της με την Microsoft

Σε συνεργασία με τη Microsoft η LG Electronics Inc. (LG) κατασκευάζει συστήματα ψυχαγωγίας αυτοκινήτου, δημιουργώντας συστήματα διαχείρισης και άλλες υπηρεσίες προς τις επιχειρήσεις. Όπως ανακοινώθηκε στην CES 2020, η LG θα αξιοποιήσει τις υπηρεσίες Microsoft Azure και AI, ώστε να επιταχύνει...

Η LG τροφοδοτεί τα συστήματα ψυχαγωγίας αυτοκινήτου και διαχείρισης με τεχνολογίες Microsoft Azure Cloud και AI

Σε συνεργασία με τη Microsoft η LG Electronics Inc. (LG) κατασκευάζει συστήματα ψυχαγωγίας αυτοκινήτου, δημιουργώντας συστήματα διαχείρισης και άλλες υπηρεσίες προς τις επιχειρήσεις. Όπως ανακοινώθηκε στην CES 2020, η LG θα αξιοποιήσει τις υπηρεσίες Microsoft Azure και AI, ώστε να επιταχύνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό των B2B επαγγελματικών δραστηριοτήτων της.

Πριν από ένα χρόνο, η LG ξεκίνησε τη συνεργασία της με τη Microsoft για να ενισχύσει και να αναπτύξει περαιτέρω την επιχειρηματική δραστηριότητά της στα συστήματα αυτόνομων οχημάτων και ψυχαγωγίας. Η LG θα επεκτείνει το πεδίο εφαρμογής των νέων έργων πέρα από τον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας και περαιτέρω στον κλάδο του εμπορίου.

Η LG έχει στόχο να βελτιώσει τα συστήματα διαχείρισης της, ώστε το σύστημα BECON (Building Energy Control) να μπορεί να διαχειρίζεται και να ελέγχει αποτελεσματικότερα τα συστήματα HVAC (θέρμανσης, εξαερισμού και κλιματισμού) χρησιμοποιώντας το Azure. Παράλληλα με την επέκταση του συστήματος BECON σε όλο τον κόσμο με την υποστήριξη της Microsoft, η εταιρεία θα αναπτύξει την επόμενη έκδοση του BECON με Azure data και υπηρεσίες hybrid cloud + AI.

Η ενσωμάτωση του Azure θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη λύση ψυχαγωγίας της LG για μέσα στο όχημα. Αυτό βασίζεται στον δυνατό συνδυασμό της πλατφόρμας webOS Auto της LG και της πλατφόρμας οχημάτων της Microsoft (Microsoft Connected Vehicle Platform) για την επόμενη γενιά συνδεδεμένων οχημάτων. Στην επόμενη έκδοση της webOS Auto, η LG θα προσφέρει διάφορες πρόσθετες εμπειρίες HMI (human machine interface), ειδικά στις περιπτώσεις ψυχαγωγίας εντός του οχήματος και αποδοτικότητας στην εργασία.

Τα συστήματα ψυχαγωγίας της LG θα ενσωματώνουν τεχνολογίες εικονικού προσωπικού βοηθού της LG με τον επιταχυντή εικονικού βοηθού της Microsoft και τους προσωπικούς βοηθούς των αυτοκινητοβιομηχανιών, ώστε να βελτιώσουν την εμπειρία από το brand και να παρέχουν διάφορες συνδεδεμένες υπηρεσίες στους τελικούς χρήστες. Αυτή η πρωτοποριακή πλατφόρμα λογισμικού HMI έχει σχεδιαστεί για να προωθήσει τη δημιουργία εσόδων από νέες ψηφιακές υπηρεσίες.

«Η Microsoft φέρνει συμπληρωματικές τεχνολογίες και συνέργειες που προωθούν τις B2B λύσεις της LG», δήλωσε ο Dr. Lee Sang-yong, Senior Vice President και Head of Automotive & Business Solutions Center της LG Electronics. «Η συνεργασία μας με τη Microsoft θα συμβάλει στην ανταγωνιστικότητα και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων B2B της LG, οι οποίες αντιπροσωπεύουν τον κινητήρα ανάπτυξης για το μέλλον».

«Η Microsoft δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες mobility να προχωρήσουν προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό και να εντοπίζουν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες», δήλωσε ο Sanjay Ravi, General Manager of Automotive Industry της Microsoft Corp. «Η LG προωθεί την καινοτομία και παρέχει στους πελάτες της νέες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, που βασίζονται στις ψηφιακές της δυνατότητες και την κουλτούρα που βασίζεται στα δεδομένα».

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

FAGOR mini DIF/DES/DIS

Η αγορά σήμερα

08-01-2020

FAGOR mini DIF/DES/DIS

Σε διαθεσιμότητα από την AMF Electronics οι νέες σειρές splitters DIF, DES και DIS της Fagor. Πρόκειται για ποιοτικούς διακλαδωτές και διαχωριστές TV/SAT σημάτων που παρέχουν ευκολία και ταχύτητα στην εγκατάστασή τους, λόγω της δυνατότητας άμεσης σύνδεσης των καλωδίων σε αυτά, χωρίς να απαιτείται κονέκτορας.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 137

Τεύχος 137

22-01-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 137

Το νέο τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Οικονομικοί, εύχρηστοι και πάντοτε επίκαιροι, οι δέκτες MAX είναι προσαρμοσμένοι στις σύγχρονες ανάγκες του μέσου χρήστη. Ο MAX T2 H.265 είναι ένας Full HD επίγειος ψηφιακός δέκτης που μόλις κυκλοφόρησε, ο οποίος εξοπλίζεται με DVB-T2 tuner και υποστηρίζει αποκωδικοποίηση H.265/HEVC. Διαθέτει πανεύκολο μενού και συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο εκμάθησης για κοινό έλεγχο δέκτη και τηλεόρασης, αποτελώντας έτσι ιδανική επιλογή ακόμα και για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Στην καθημερινότητα μας πλέον διαπιστώνουμε ότι ο μέσος χρήστης online υπηρεσιών, είτε αυτές α...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.