Συζητήσεις στο satleo

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
tasoskonst | 8-April-2020 | 1:50:08

Λήψη Αραβικών Δορυφόρων (26° Εast, 30.5° East, 7° West)
nektarios 1451 | 8-April-2020 | 0:03:08

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
studio76 | 7-April-2020 | 23:55:07

IPTV Γενικά
deepbluesky | 7-April-2020 | 21:59:07

Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ)
geoavlonitis | 7-April-2020 | 21:28:07

Ειδήσεις . News
Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 | 12:26

Η TRIAX προσφέρει δυνατότητες IPTV και streaming με χαμηλό κόστος στα ξενοδοχεία

Το νέο TRIAX EoC MediaConverter επιτρέπει στα ξενοδοχεία να προσφέρουν στους επισκέπτες τις πιο πρόσφατες υπηρεσίες IPTV, streaming και cloud, μέσω των υφιστάμενων ομοαξονικών τους καλωδίων. "Καθώς η ζήτηση των επισκεπτών για συνδεδεμένη ψυχαγωγία συνεχίζει να αυξάνεται, τα ξενοδοχεία χρειάζονται ένα γρήγορο και...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Το νέο TRIAX EoC MediaConverter επιτρέπει στα ξενοδοχεία να προσφέρουν στους επισκέπτες τις πιο πρόσφατες υπηρεσίες IPTV, streaming και cloud, μέσω των υφιστάμενων ομοαξονικών τους καλωδίων.

"Καθώς η ζήτηση των επισκεπτών για συνδεδεμένη ψυχαγωγία συνεχίζει να αυξάνεται, τα ξενοδοχεία χρειάζονται ένα γρήγορο και αξιόπιστο δίκτυο IP για κάθε τηλεόραση στο δωμάτιο", λέει ο Peter Lyhne Uhrenholt, Διευθύνων Σύμβουλος της TRIAX. "Το TRIAX EoC MediaConverter είναι μια συσκευή που αλλάζει το παιχνίδι, δίνοντας στα ξενοδοχεία τη χωρητικότητα δικτύου που χρειάζονται για να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των πελατών τους τώρα και στο μέλλον".

Το TRIAX EoC MediaConverter στέλνει σήματα δικτύου από τα ήδη εγκατεστημένα καλώδια του ξενοδοχείου, κατευθείαν στην τηλεόραση ή σε μια συνδεδεμένη συσκευή ροής.

Τα ξενοδοχεία μπορούν να επωφεληθούν από το χαμηλό κόστος του έργου, καθώς δεν υπάρχει ανάγκη αντικατάστασης των υφιστάμενων καλωδίων. Δεν θα υπάρξει διακοπή στους επισκέπτες και καμία απώλεια εισοδήματος, καθώς το EoC MediaConverter μπορεί να εγκατασταθεί σε λίγα λεπτά σε κάθε δωμάτιο, πίσω από την τηλεόραση.

Το TRIAX EoC (Ethernet over Coax) χρησιμοποιεί την τεχνολογία G.hn Wave 2 για να στείλει ένα δίκτυο IP 1 Gbps στο ξενοδοχείο.

"Η χρήση της τελευταίας τεχνολογίας G.hn απελευθερώνει το δυναμικό των ομοαξονικών καλωδίων", λέει ο Knud Madsen, Διευθυντής Προϊόντων της TRIAX, EoC. "Μπορεί να ρυθμιστεί πιο εύκολα, γρήγορα και πιο αξιόπιστα από τις εναλλακτικές λύσεις IP over coax."

Η οικογένεια TRIAX EoC περιλαμβάνει ένα Ethernet over Coax Controller και ευέλικτα σημεία πρόσβασης Wi-Fi. Σχεδιάστηκε και παράγεται από την TRIAX στη Δανία και διατίθεται τώρα από τοπικούς αντιπροσώπους πωλήσεων.
Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

TL-WN725N - Το μόνο wireless USB adapter που υποστηρίζεται από τα νέα MAG420

Η αγορά σήμερα

07-04-2020

TL-WN725N - Το μόνο wireless USB adapter που υποστηρίζεται από τα νέα MAG420

Το μόνο wireless USB adapter που συνεργάζεται με τα νέα MAG420 από όσα έχουν δοκιμαστεί στα γραφεία μας μέχρι σήμερα. Το TP-Link 150Mbps Wireless N Nano USB, TL-WN725N επιτρέπει στους χρήστες να συνδέσουν ένα επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή σε ένα ασύρματο δίκτυο σε 150Mbps. Αυτός ο μικροσκοπικός προσαρμογέας...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Τεύχος 139

17-03-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Τα IPTV Boxes είναι μια κατηγορία συσκευών με αξιοσημείωτη δυναμική, καθώς στις μέρες μας κερδίζουν την προτίμηση ολοένα και περισσότερων χρηστών, με αποτέλεσμα η διείσδυσή τους στο σαλόνι του σπιτιού να αυξάνεται με εντυπωσιακό ρυθμό. Χωρίς την ανάγκη να συνδέονται σε κεραία, μεταδίδουν τηλεοπτικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο του Internet. Έτσι, προσφέρουν στους χρήστες έναν εναλλακτικό τρόπο να παρακολουθούν τηλεόραση, που για τους νεότερους ηλικιακά αποτελεί μάλιστα τον βασικότερο, ή και τον αποκλειστικό τρόπο τηλεθέασης. Ένα νέο TV Box ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.