Συζητήσεις στο satleo

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ | 19-February-2020 | 13:26:19

Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB)
arva | 19-February-2020 | 12:16:19

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
panos456 | 19-February-2020 | 12:04:19

COSMOTE TV
paksat | 19-February-2020 | 11:12:19

Αθλητικές Μεταδόσεις
nektarios 1451 | 19-February-2020 | 11:12:19

Ειδήσεις . News
Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 | 12:26

Η TRIAX προσφέρει δυνατότητες IPTV και streaming με χαμηλό κόστος στα ξενοδοχεία

Το νέο TRIAX EoC MediaConverter επιτρέπει στα ξενοδοχεία να προσφέρουν στους επισκέπτες τις πιο πρόσφατες υπηρεσίες IPTV, streaming και cloud, μέσω των υφιστάμενων ομοαξονικών τους καλωδίων. "Καθώς η ζήτηση των επισκεπτών για συνδεδεμένη ψυχαγωγία συνεχίζει να αυξάνεται, τα ξενοδοχεία χρειάζονται ένα γρήγορο και...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Το νέο TRIAX EoC MediaConverter επιτρέπει στα ξενοδοχεία να προσφέρουν στους επισκέπτες τις πιο πρόσφατες υπηρεσίες IPTV, streaming και cloud, μέσω των υφιστάμενων ομοαξονικών τους καλωδίων.

"Καθώς η ζήτηση των επισκεπτών για συνδεδεμένη ψυχαγωγία συνεχίζει να αυξάνεται, τα ξενοδοχεία χρειάζονται ένα γρήγορο και αξιόπιστο δίκτυο IP για κάθε τηλεόραση στο δωμάτιο", λέει ο Peter Lyhne Uhrenholt, Διευθύνων Σύμβουλος της TRIAX. "Το TRIAX EoC MediaConverter είναι μια συσκευή που αλλάζει το παιχνίδι, δίνοντας στα ξενοδοχεία τη χωρητικότητα δικτύου που χρειάζονται για να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των πελατών τους τώρα και στο μέλλον".

Το TRIAX EoC MediaConverter στέλνει σήματα δικτύου από τα ήδη εγκατεστημένα καλώδια του ξενοδοχείου, κατευθείαν στην τηλεόραση ή σε μια συνδεδεμένη συσκευή ροής.

Τα ξενοδοχεία μπορούν να επωφεληθούν από το χαμηλό κόστος του έργου, καθώς δεν υπάρχει ανάγκη αντικατάστασης των υφιστάμενων καλωδίων. Δεν θα υπάρξει διακοπή στους επισκέπτες και καμία απώλεια εισοδήματος, καθώς το EoC MediaConverter μπορεί να εγκατασταθεί σε λίγα λεπτά σε κάθε δωμάτιο, πίσω από την τηλεόραση.

Το TRIAX EoC (Ethernet over Coax) χρησιμοποιεί την τεχνολογία G.hn Wave 2 για να στείλει ένα δίκτυο IP 1 Gbps στο ξενοδοχείο.

"Η χρήση της τελευταίας τεχνολογίας G.hn απελευθερώνει το δυναμικό των ομοαξονικών καλωδίων", λέει ο Knud Madsen, Διευθυντής Προϊόντων της TRIAX, EoC. "Μπορεί να ρυθμιστεί πιο εύκολα, γρήγορα και πιο αξιόπιστα από τις εναλλακτικές λύσεις IP over coax."

Η οικογένεια TRIAX EoC περιλαμβάνει ένα Ethernet over Coax Controller και ευέλικτα σημεία πρόσβασης Wi-Fi. Σχεδιάστηκε και παράγεται από την TRIAX στη Δανία και διατίθεται τώρα από τοπικούς αντιπροσώπους πωλήσεων.
Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS VSWI2404BK

Η αγορά σήμερα

18-02-2020

NEDIS VSWI2404BK

Συνδέστε 4 διαφορετικές συσκευές με εξόδους RCA και S-Video, όπως το VCR ή άλλες πηγές video/audio, στην τηλεόραση σας και επιλέξτε χειροκίνητα μέσω διακόπτη στο μπροστινό μέρος την πηγή που θέλετε να προβάλλετε στην τηλεόρασή σας. Επίσης, υπάρχει υποδοχή σύνδεσης ακουστικών και...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 137

Τεύχος 137

22-01-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 137

Το νέο τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Οικονομικοί, εύχρηστοι και πάντοτε επίκαιροι, οι δέκτες MAX είναι προσαρμοσμένοι στις σύγχρονες ανάγκες του μέσου χρήστη. Ο MAX T2 H.265 είναι ένας Full HD επίγειος ψηφιακός δέκτης που μόλις κυκλοφόρησε, ο οποίος εξοπλίζεται με DVB-T2 tuner και υποστηρίζει αποκωδικοποίηση H.265/HEVC. Διαθέτει πανεύκολο μενού και συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο εκμάθησης για κοινό έλεγχο δέκτη και τηλεόρασης, αποτελώντας έτσι ιδανική επιλογή ακόμα και για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Στην καθημερινότητα μας πλέον διαπιστώνουμε ότι ο μέσος χρήστης online υπηρεσιών, είτε αυτές α...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.