Συζητήσεις στο satleo

Δορυφορικές λήψεις γενικά
wos12 | 2-April-2020 | 23:39:02

Δορυφορικές λήψεις γενικά
wos12 | 2-April-2020 | 22:54:02

Δορυφορικές λήψεις γενικά
nektarios 1451 | 2-April-2020 | 21:53:02

IPTV Γενικά
hercoulis | 2-April-2020 | 21:12:02

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
geoavlonitis | 2-April-2020 | 20:51:02

Ειδήσεις . News
Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2020 | 11:16

COSMOTE: 36 πρωτοετείς φοιτητές στο Πρόγραμμα Υποτροφιών

Απονεμήθηκαν σε 36 πρωτοετείς φοιτητές ελληνικών πανεπιστήμιων, οι Υποτροφίες COSMOTE, ύψους 545.000 ευρώ για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020. Μέσα από το πρόγραμμα των υποτροφιών, η COSMOTE διαχρονικά στηρίζει τους νέους σε όλη την Ελλάδα, που αντιμετωπίζουν κοινωνικές και οικονομικές δυσκολίες...

-Πάνω από 500 χιλιάδες ευρώ οι υποτροφίες για το ακαδημαϊκό έτος 2019-20

Απονεμήθηκαν σε 36 πρωτοετείς φοιτητές ελληνικών πανεπιστήμιων, οι Υποτροφίες COSMOTE, ύψους 545.000 ευρώ για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020. Μέσα από το πρόγραμμα των υποτροφιών, η COSMOTE διαχρονικά στηρίζει τους νέους σε όλη την Ελλάδα, που αντιμετωπίζουν κοινωνικές και οικονομικές δυσκολίες, προκειμένου να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους. Στα 18 χρόνια του προγράμματος, έχουν δοθεί συνολικά 700 υποτροφίες, συνολικής αξίας 6 εκατ. ευρώ.

«Με πίστη στις δυνάμεις τους, πάθος για τα όνειρά τους και δέσμευση απέναντι στις αξίες και τις αρχές τους, τα νέα παιδιά μπορούν να πραγματοποιήσουν όποιο στόχο και αν θέσουν και να πάνε τη χώρα μας μπροστά. Ό Όμιλος ΟΤΕ διαχρονικά βρίσκεται στο πλευρό των νέων ανθρώπων που θέλουν να σπουδάσουν και να προοδεύσουν», ανέφερε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, κατά τη φετινή απονομή.

«Με ενδιαφέρει πολύ η αρχιτεκτονική. Όταν τελειώσω τις σπουδές μου, θέλω να κάνω ένα μεταπτυχιακό αλλά και να ταξιδέψω σε πόλεις με αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον για να διευρύνω τους ορίζοντές μου», είπε η Νάντια, φοιτήτρια στο τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. «Πιστεύω ότι η τεχνητή νοημοσύνη είναι το μέλλον όλης της ανθρωπότητας. Με ενδιαφέρει, μετά τις σπουδές μου, να εργαστώ σε μία εταιρεία που ασχολείται με τη ρομποτική», είπε ο  Θεοχάρης που σπουδάζει στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του ΕΜΠ.

Η Ειρήνη, που ξεκίνησε τις σπουδές της στο τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, πιστεύει ότι η τεχνολογία μπορεί να φέρει σημαντικές αλλαγές και  στον τομέα της ιατρικής και μπορεί να βελτιώσει την ευαισθησία και την ακρίβεια πολλών τεχνικών, ώστε για παράδειγμα να μειωθεί η θνησιμότητα στις χειρουργικές επεμβάσεις. 

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE περιλαμβάνει 35 υποτροφίες για συγκεκριμένες σχολές, ύψους  δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ[1], και την υποτροφία «Ζαχαρίας Πιπερίδης», ύψους είκοσι χιλιάδων ευρώ¹, στη μνήμη του διακεκριμένου στελέχους του Ομίλου ΟΤΕ.

Επιπλέον, η COSMOTE προσφέρει στους υποτρόφους της laptop και πλήρες πακέτο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, Internet και COSMOTE TV.

Όραμα της COSMOTE είναι να συμβάλλει στη δημιουργία ενός κόσμου καλύτερου για όλους, χωρίς διακρίσεις. Γι’ αυτό στηρίζει τους νέους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες, ώστε να έχουν ίσες ευκαιρίες για την ολοκλήρωση των σπουδών τους και την κατάκτηση μεγαλύτερων στόχων. Περισσότερα σχετικά με τις δράσεις του Ομίλου ΟΤΕ για τη στήριξη της ελληνικής κοινωνίας και όλων των κοινωνικών ομάδων, στον Απολογισμό Βιώσιμης Ανάπτυξης Ομίλου ΟΤΕ 2018.

Για την απονομή των υποτροφιών, η COSMOTE διοργάνωσε βιωματικό εργαστήριο προσωπικής ενδυνάμωσης, όπου οι 36 φοιτητές μοιράστηκαν τα όνειρα και τους στόχους τους για το μέλλον. To βιωματικό workshop των υποτρόφων συντόνισε ο Βασίλης Βασιλειάδης, Founder at VividVibes.

1Νόμιμοι φόροι, τέλη, κρατήσεις, και οποιαδήποτε άλλη δαπάνη απαιτείται για τη λήψη της κάθε υποτροφίας, βαρύνει τον κάθε ένα δικαιούχο αυτής ξεχωριστά. Tο καθαρό ποσό καταβάλλεται σε κάθε υπότροφο σε τέσσερις (4) ισόποσες δόσεις.

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

DST 105

Η αγορά σήμερα

31-03-2020

DST 105

Το DST 105 είναι ένα οικονομικό σύστημα κεντρικής ξενοδοχειακής εγκατάστασης, το οποίο προσφέρει συνολικά έως 10 δορυφορικά κανάλια που προγραμματίζονται από το διαχειριστή σε multiplex εξόδου της επιλογής του, για διανομή τους σε απεριόριστο αριθμό τηλεοράσεων.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Τεύχος 139

17-03-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Τα IPTV Boxes είναι μια κατηγορία συσκευών με αξιοσημείωτη δυναμική, καθώς στις μέρες μας κερδίζουν την προτίμηση ολοένα και περισσότερων χρηστών, με αποτέλεσμα η διείσδυσή τους στο σαλόνι του σπιτιού να αυξάνεται με εντυπωσιακό ρυθμό. Χωρίς την ανάγκη να συνδέονται σε κεραία, μεταδίδουν τηλεοπτικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο του Internet. Έτσι, προσφέρουν στους χρήστες έναν εναλλακτικό τρόπο να παρακολουθούν τηλεόραση, που για τους νεότερους ηλικιακά αποτελεί μάλιστα τον βασικότερο, ή και τον αποκλειστικό τρόπο τηλεθέασης. Ένα νέο TV Box ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.