Συζητήσεις στο satleo

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ | 19-February-2020 | 13:26:19

Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB)
arva | 19-February-2020 | 12:16:19

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
panos456 | 19-February-2020 | 12:04:19

COSMOTE TV
paksat | 19-February-2020 | 11:12:19

Αθλητικές Μεταδόσεις
nektarios 1451 | 19-February-2020 | 11:12:19

Ειδήσεις . News
Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020 | 12:30

ΕΡΤ: Στοπ στην εθελουσία λόγω κόστους

Ένα από τα σχέδια της νέας διοίκησης της ΕΡΤ ήταν η εθελούσια έξοδος. Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά ο Κωνσταντίνος Ζούλας και ο Γιώργος Γαμπρίτσος που βρίσκονται στο τιμόνι της δημόσιας τηλεόρασης είχαν ως στόχο να αποχωρήσει σημαντικό μέρος του προσωπικού.

Ένα από τα σχέδια της νέας διοίκησης της ΕΡΤ ήταν η εθελούσια έξοδος.

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά ο Κωνσταντίνος Ζούλας και ο Γιώργος Γαμπρίτσος που βρίσκονται στο τιμόνι της δημόσιας τηλεόρασης είχαν ως στόχο να αποχωρήσει σημαντικό μέρος του προσωπικού. Όπως φαίνεται όμως τα σχέδια παγώνουν.

Σύμφωνα με το newsit.gr και τον Γρηγόρη Μελά το πρόγραμμα εμποδίζεται από το υπουργείο Οικονομικών. Το αρμόδιο υπουργείο σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα θεωρεί υψηλό το κόστος ζητώντας διευκρινήσεις και ρυθμίσεις επί των αρχικών αποφάσεων.

Το newsit.gr αναφέρει ότι έχει ξεσπάσει κόντρα του υπουργείο και της διοίκησης της ΕΡΤ για το θέμα αυτό. Επισημαίνεται ωστόσο ότι παρά την χρονική καθυστέρηση σε κάποιες αποφάσεις οι διαδικασίες προχωρούν κανονικά μετά από προφορική συνεννόηση παρά το γεγονός ότι δεν έχει γίνει ακόμη συνεδρίαση του ΔΣ.

Πηγή: dailymedia.gr

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS VSWI2404BK

Η αγορά σήμερα

18-02-2020

NEDIS VSWI2404BK

Συνδέστε 4 διαφορετικές συσκευές με εξόδους RCA και S-Video, όπως το VCR ή άλλες πηγές video/audio, στην τηλεόραση σας και επιλέξτε χειροκίνητα μέσω διακόπτη στο μπροστινό μέρος την πηγή που θέλετε να προβάλλετε στην τηλεόρασή σας. Επίσης, υπάρχει υποδοχή σύνδεσης ακουστικών και...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 137

Τεύχος 137

22-01-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 137

Το νέο τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Οικονομικοί, εύχρηστοι και πάντοτε επίκαιροι, οι δέκτες MAX είναι προσαρμοσμένοι στις σύγχρονες ανάγκες του μέσου χρήστη. Ο MAX T2 H.265 είναι ένας Full HD επίγειος ψηφιακός δέκτης που μόλις κυκλοφόρησε, ο οποίος εξοπλίζεται με DVB-T2 tuner και υποστηρίζει αποκωδικοποίηση H.265/HEVC. Διαθέτει πανεύκολο μενού και συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο εκμάθησης για κοινό έλεγχο δέκτη και τηλεόρασης, αποτελώντας έτσι ιδανική επιλογή ακόμα και για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Στην καθημερινότητα μας πλέον διαπιστώνουμε ότι ο μέσος χρήστης online υπηρεσιών, είτε αυτές α...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.