11/02/2020

ΕΡΤ: Στοπ στην εθελουσία λόγω κόστους

Ένα από τα σχέδια της νέας διοίκησης της ΕΡΤ ήταν η εθελούσια έξοδος. Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά ο Κωνσταντίνος Ζούλας και ο Γιώργος Γαμπρίτσος που βρίσκονται στο τιμόνι της δημόσιας τηλεόρασης είχαν ως στόχο να αποχωρήσει σημαντικό μέρος του προσωπικού.

Ένα από τα σχέδια της νέας διοίκησης της ΕΡΤ ήταν η εθελούσια έξοδος.

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά ο Κωνσταντίνος Ζούλας και ο Γιώργος Γαμπρίτσος που βρίσκονται στο τιμόνι της δημόσιας τηλεόρασης είχαν ως στόχο να αποχωρήσει σημαντικό μέρος του προσωπικού. Όπως φαίνεται όμως τα σχέδια παγώνουν.

Σύμφωνα με το newsit.gr και τον Γρηγόρη Μελά το πρόγραμμα εμποδίζεται από το υπουργείο Οικονομικών. Το αρμόδιο υπουργείο σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα θεωρεί υψηλό το κόστος ζητώντας διευκρινήσεις και ρυθμίσεις επί των αρχικών αποφάσεων.

Το newsit.gr αναφέρει ότι έχει ξεσπάσει κόντρα του υπουργείο και της διοίκησης της ΕΡΤ για το θέμα αυτό. Επισημαίνεται ωστόσο ότι παρά την χρονική καθυστέρηση σε κάποιες αποφάσεις οι διαδικασίες προχωρούν κανονικά μετά από προφορική συνεννόηση παρά το γεγονός ότι δεν έχει γίνει ακόμη συνεδρίαση του ΔΣ.

Πηγή: dailymedia.gr

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.