13/02/2020

Το «Εθνος TV» από σήμερα στον αέρα της υβριδικής τηλεόρασης του OPEN

Το ethnos.gr είναι κι επίσημα στον αέρα της υβριδικής τηλεόρασης του OPEN TV. Το Ethnos.gr πρωτοπορεί, ενώνει τις δυνάμεις του με την υβριδική τηλεόραση του OPEN Beyond και από σήμερα (12/2) είναι στον «αέρα», με δικό του περιεχόμενο, με δικό του λογότυπο και πάντα σε συνεργασία με τη δημοσιογραφική ομάδα του Ανοιχτού Καναλιού.
Το ethnos.gr είναι κι επίσημα στον αέρα της υβριδικής τηλεόρασης του OPEN TV

Το Ethnos.gr πρωτοπορεί, ενώνει τις δυνάμεις του με την υβριδική τηλεόραση του OPEN Beyond και από σήμερα (12/2) είναι στον «αέρα», με δικό του περιεχόμενο, με δικό του λογότυπο και πάντα σε συνεργασία με τη δημοσιογραφική ομάδα του Ανοιχτού Καναλιού.

Από την Τετάρτη (12/2) λοιπόν, όλο το περιεχόμενο του ethnos.gr είναι διαθέσιμο στο κανάλι του «Εθνος TV» στην υβριδική τηλεόραση του OPEN Beyond. Όλες οι ειδήσεις για πολιτική, οικονομία, κοινωνία, πολιτισμό, αθλητισμό, lifestyle στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, τα viral της κάθε ημέρας αλλά και απόψεις με υπογραφή, τώρα διαθέσιμα και στην τηλεόρασή σας, απλά και μόνο πατώντας το κόκκινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ της SMART TV που διαθέτετε.

Πώς θα συνδεθείτε στο κανάλι του «Εθνος TV»
  • Βασική προϋπόθεση για να συνδεθείτε στην υβριδική τηλεόραση του OPEN Beyond και εν συνεχεία στο κανάλι του «Εθνος TV» είναι να έχετε smart tv, συνδεδεμένη στο διαδίκτυο.
  • Πατήστε το κόκκινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ
  • Είστε στην υβριδική τηλεόραση του OPEN Beyond, έτοιμοι να πλοηγηθείτε στο κανάλι του «Εθνος TV»
  • Πατήστε το button ΕΘΝΟΣ TV στην πάνω πλευρά της οθόνης σας
  • Μάθετε πρώτοι, ό,τι συμβαίνει τώρα, στην Ελλάδα και τον κόσμο

Πηγή: Έθνος

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 13/2/2020)
Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.