Συζητήσεις στο satleo

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
christos1414 | 1-June-20200:38:01

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
christos1414 | 1-June-20200:36:01

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
arva | 1-June-20200:35:01

Ό,τι δεν χωράει στις άλλες κατηγορίες!
ΝΙΚΟΛΑΣ 213 | 1-June-20200:16:01

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
Steve86 | 31-May-202021:02:31

Ειδήσεις . News
Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2020 | 13:07

Η Mitsubishi ολοκλήρωσε ένα νέο εργοστάσιο κατασκευής δορυφόρων

Η ιαπωνική τεχνολογική εταιρία Mitsubishi Electric Corp ολοκλήρωσε τις εργασίες κατασκευής ενός νέου εργοστασίου παραγωγής δορυφόρων στην Kamakura της Ιαπωνίας. Η Mitsubishi αναφέρει ότι οι νέες εγκαταστάσεις θα επιτρέψουν την αύξηση της παραγωγής σε περίπου 18 δορυφόρους ετησίως...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Η ιαπωνική τεχνολογική εταιρία Mitsubishi Electric Corp ολοκλήρωσε τις εργασίες κατασκευής ενός νέου εργοστασίου παραγωγής δορυφόρων στην Kamakura της Ιαπωνίας.

Η Mitsubishi αναφέρει ότι οι νέες εγκαταστάσεις θα επιτρέψουν την αύξηση της παραγωγής σε περίπου 18 δορυφόρους ετησίως, από περίπου 10 σήμερα. Η εταιρεία λέει ότι η αυξημένη παραγωγή θα ικανοποιήσει την τοπική ζήτηση και τις εμπορικές τηλεπικοινωνιακές παραγγελίες για τους διεθνείς πελάτες της.

Επιπλέον, το νέο εργοστάσιο θα βελτιώσει την αποδοτικότητα της παραγωγής, θα μειώσει το κόστος και θα βελτιώσει την ποιότητα.

Η Mitsubishi είναι διεθνώς γνωστή και η πιο πρόσφατη παραγγελία που δεν προέρχεται από την Ιαπωνία, αφορά την κατασκευή του δεύτερου δoρυφόρου της Es'hailSat από το Κατάρ.

https://advanced-television.com/2020/03/09/mitsubishi-builds-new-satellite-factory/
Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS WIFILF11WTG125

Η αγορά σήμερα

13-05-2020

NEDIS WIFILF11WTG125

Συνδέστε την Wi-Fi έξυπνη λάμπα στο ασύρματο δίκτυο Wi-Fi του σπιτιού σας και χειριστείτε την από οπουδήποτε μέσω της εφαρμογής Nedis SmartLife. Το app, σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις ρυθμίσεις του φωτισμού απομακρυσμένα από το smartphone ή το tablet σας, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης της...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Τεύχος 141

21-05-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Το νέο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί το Σάββατο, 23 Μαΐου, στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής, πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Η λήψη τηλεοπτικών καναλιών μέσω του διαδικτύου γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στις μέρες μας, ενώ ιδιαίτερα για τις νεότερες ηλικιακά ομάδες το IPTV streaming αποτελεί τον προτιμότερο τρόπο ζωντανής τηλεθέασης. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι άφθονες και στο άρθρο αναφερόμαστε στα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια των οποίων η θέαση είναι εφικτή μέσα από τις Android TV Box συσκευές σας, αλλά και στους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το πετύχετε αυτό Ένας νέος δέκτης που μόλις ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.