09/03/2020

Η Mitsubishi ολοκλήρωσε ένα νέο εργοστάσιο κατασκευής δορυφόρων

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Η ιαπωνική τεχνολογική εταιρία Mitsubishi Electric Corp ολοκλήρωσε τις εργασίες κατασκευής ενός νέου εργοστασίου παραγωγής δορυφόρων στην Kamakura της Ιαπωνίας. Η Mitsubishi αναφέρει ότι οι νέες εγκαταστάσεις θα επιτρέψουν την αύξηση της παραγωγής σε περίπου 18 δορυφόρους ετησίως...
Η ιαπωνική τεχνολογική εταιρία Mitsubishi Electric Corp ολοκλήρωσε τις εργασίες κατασκευής ενός νέου εργοστασίου παραγωγής δορυφόρων στην Kamakura της Ιαπωνίας.

Η Mitsubishi αναφέρει ότι οι νέες εγκαταστάσεις θα επιτρέψουν την αύξηση της παραγωγής σε περίπου 18 δορυφόρους ετησίως, από περίπου 10 σήμερα. Η εταιρεία λέει ότι η αυξημένη παραγωγή θα ικανοποιήσει την τοπική ζήτηση και τις εμπορικές τηλεπικοινωνιακές παραγγελίες για τους διεθνείς πελάτες της.

Επιπλέον, το νέο εργοστάσιο θα βελτιώσει την αποδοτικότητα της παραγωγής, θα μειώσει το κόστος και θα βελτιώσει την ποιότητα.

Η Mitsubishi είναι διεθνώς γνωστή και η πιο πρόσφατη παραγγελία που δεν προέρχεται από την Ιαπωνία, αφορά την κατασκευή του δεύτερου δoρυφόρου της Es'hailSat από το Κατάρ.

https://advanced-television.com/2020/03/09/mitsubishi-builds-new-satellite-factory/
Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.