Συζητήσεις στο satleo

Δορυφορικές λήψεις γενικά
athmich | 26-May-2020 | 22:30:26

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
thanost | 26-May-2020 | 22:19:26

Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB)
LakisFM1 | 26-May-2020 | 21:51:26

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
Aris-nlx | 26-May-2020 | 20:34:26

Αθλητικές Μεταδόσεις
nektarios 1451 | 26-May-2020 | 20:23:26

Ειδήσεις . News
Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020 | 13:06

Καθησυχάζει τους αστρονόμους ο Elon Musk

Μιλώντας την Δευτέρα στο συνέδριο "Satellite 2020" στην Ουάσιγκτον ο Διευθύνων Σύμβουλος της SpaceX, Elon Musk, είπε ότι είναι πεπεισμένος ότι υπάρχει "μηδενική" πιθανότητα οι δορυφόροι του αστερισμού Starlink να έχουν αντίκτυπο στην αστρονομία.
Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Μιλώντας την Δευτέρα στο συνέδριο "Satellite 2020" στην Ουάσιγκτον ο Διευθύνων Σύμβουλος της SpaceX, Elon Musk, είπε ότι είναι πεπεισμένος ότι υπάρχει "μηδενική" πιθανότητα οι δορυφόροι του αστερισμού Starlink να έχουν αντίκτυπο στην αστρονομία.

"Είμαι βέβαιος ότι δεν θα προκαλέσουμε καμία απολύτως επίπτωση στις αστρονομικές ανακαλύψεις", δήλωσε ο Musk στην έναρξη του Satellite 2020 Conference στην Ουάσιγκτον.

Πρόσθεσε επίσης ότι αυτή είναι η πρόβλεψη του, αλλά θα ληφθούν διορθωτικά μέτρα αν οι επιπτώσεις είναι πάνω από το μηδέν.

Ο Musk δήλωσε επίσης ότι η SpaceX διεξάγει μια δέσμη πειραμάτων βάφοντας μαύρη την κεραία phased array των δορυφόρων, αντί για λευκό, μια πιθανή αναφορά στον λεγόμενο 'σκοτεινό δορυφόρο' που λανσάρισε η εταιρεία νωρίτερα αυτό το έτος.

Σημείωσε επίσης ότι η εταιρεία επεξεργαζόταν ένα "σκίαστρο" για τους δορυφόρους, προσθέτοντας: "Σε ορισμένες γωνίες μπορεί να δείτε μια αντανάκλαση".

Η SpaceX είναι ήδη στη διαδικασία εκτόξευσης περισσότερων από 4.000 δορυφόρων Starlink σε χαμηλή τροχιά, για να παρέχει πρόσβαση υψηλής ταχύτητας και χαμηλής καθυστέρησης στο internet. Για το σκοπό αυτό, η FCC έχει δώσει την άδεια στην SpaceX να εκτοξεύσει έως και 12.000 δορυφόρους.

Η SpaceX έχει ήδη εκτοξεύσει 300 δορυφόρους, ενώ περισσότεροι από 1.000 δορυφόροι θα ακολουθήσουν μέχρι το τέλος του 2020. Η εταιρεία πρόκειται να εκτοξεύσει την επόμενη παρτίδα των 60 δορυφόρων Starlink αυτό το Σαββατοκύριακο.

broadcastprome.com
Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS WIFILF11WTG125

Η αγορά σήμερα

13-05-2020

NEDIS WIFILF11WTG125

Συνδέστε την Wi-Fi έξυπνη λάμπα στο ασύρματο δίκτυο Wi-Fi του σπιτιού σας και χειριστείτε την από οπουδήποτε μέσω της εφαρμογής Nedis SmartLife. Το app, σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις ρυθμίσεις του φωτισμού απομακρυσμένα από το smartphone ή το tablet σας, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης της...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Τεύχος 141

21-05-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Το νέο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί το Σάββατο, 23 Μαΐου, στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής, πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Η λήψη τηλεοπτικών καναλιών μέσω του διαδικτύου γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στις μέρες μας, ενώ ιδιαίτερα για τις νεότερες ηλικιακά ομάδες το IPTV streaming αποτελεί τον προτιμότερο τρόπο ζωντανής τηλεθέασης. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι άφθονες και στο άρθρο αναφερόμαστε στα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια των οποίων η θέαση είναι εφικτή μέσα από τις Android TV Box συσκευές σας, αλλά και στους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το πετύχετε αυτό Ένας νέος δέκτης που μόλις ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.