Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
giannis 6 | 30-May-2020 | 6:35:30

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
Μάρκος vs Λαϊκός fm 107,1 | 30-May-2020 | 1:17:30

NOVA
winlink | 29-May-2020 | 23:57:29

Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα
tasos.cz | 29-May-2020 | 23:03:29

Tεχνικά θέματα
wos12 | 29-May-2020 | 21:11:29

Ειδήσεις . News
Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020 | 18:07

Η "μάχη" κατά της πειρατείας και στον καιρό της πανδημίας...

Σε όλο αυτό το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί, έρχεται να προστεθεί και το….αγκάθι που ακούει στο όνομα "πειρατεία". Τα οποία παράνομα πειρατικά streamings κάνουν οικονομική ζημία όχι μόνο στους καθόλα νόμιμους παρόχους, αλλά και κατ’ επέκταση στο δημόσιο με το "μαύρο χρήμα" που διακινείται παγκοσμίως.

Γράφτηκε από: N.D

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί παγκοσμίως με την πανδημία COVID-19 έχει κάνει τον κόσμο να μένει σπίτι. Και από εκεί να εργάζεται, να εκπαιδεύεται και φυσικά να επικοινωνεί και να ψυχαγωγείται. Όπως λοιπόν γίνεται αντιληπτό, έχει αυξηθεί κατά πολύ και η κίνηση των τηλεπικοινωνιακών δικτύων με ότι αυτό συνεπάγεται για την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία τους.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στις 19/3 η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ο BEREC (Φορέας Ευρωπαϊκών Ρυθμιστικών Αρχών για τις Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες) είχαν κάνει κοινή δήλωση με την οποία έκαναν συστάσεις στους παρόχους να προσφέρουν κανονική (standard) και όχι υψηλή ανάλυση (high-definition) και να συνεργαστούν με τις εταιρείες τηλεπικοινωνιών (https://www.amna.gr/home/article/441473/I-Komision-kalei-tous-parochous-sunechous-rois-opos-to-Netflix--tis-etaireies-tilepikoinonion-kai-tous-christes-na-apotrepsoun-ti-sumforisi-ton-diktuon-logo-koronoiou).

Και σε όλο αυτό το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί, έρχεται να προστεθεί και το….αγκάθι που ακούει στο όνομα "πειρατεία". Τα οποία παράνομα πειρατικά streamings κάνουν οικονομική ζημία όχι μόνο στους καθόλα νόμιμους παρόχους, αλλά και κατ’ επέκταση στο δημόσιο με το "μαύρο χρήμα" που διακινείται παγκοσμίως. Και το οξύμωρο είναι ότι τα "πειρατικά" λογισμικά διαφημίζουν και αναβαθμίσεις (!) των υπηρεσιών τους.

Και εδώ έρχεται το...παράλογο της υπόθεσης. Αντί λοιπόν σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για όλο τον κόσμο, αλλά και για τους νόμιμους Pay TV operators που πληρώνουν κανονικά τους φόρους τους, αντί τους ζητάνε να κατεβάζουν την ποιότητα υπηρεσιών στο streaming γιατί δεν προχωρά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο....shut down των παράνομων streamings; Απορίες που μένουν να απαντηθούν....

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS WIFILF11WTG125

Η αγορά σήμερα

13-05-2020

NEDIS WIFILF11WTG125

Συνδέστε την Wi-Fi έξυπνη λάμπα στο ασύρματο δίκτυο Wi-Fi του σπιτιού σας και χειριστείτε την από οπουδήποτε μέσω της εφαρμογής Nedis SmartLife. Το app, σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις ρυθμίσεις του φωτισμού απομακρυσμένα από το smartphone ή το tablet σας, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης της...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Τεύχος 141

21-05-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Το νέο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί το Σάββατο, 23 Μαΐου, στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής, πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Η λήψη τηλεοπτικών καναλιών μέσω του διαδικτύου γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στις μέρες μας, ενώ ιδιαίτερα για τις νεότερες ηλικιακά ομάδες το IPTV streaming αποτελεί τον προτιμότερο τρόπο ζωντανής τηλεθέασης. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι άφθονες και στο άρθρο αναφερόμαστε στα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια των οποίων η θέαση είναι εφικτή μέσα από τις Android TV Box συσκευές σας, αλλά και στους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το πετύχετε αυτό Ένας νέος δέκτης που μόλις ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.