24/04/2020

Νέα σειρά Star Wars στο Disney+ από την Lesley Headland του Russian Doll

Η Disney φαίνεται πως ετοιμάζει αρκετές σειρές βασισμένες στο Star Wars για το Disney+ και μία από αυτές θα έρθει από την Lesley Headland, την συνδημιουργό και showrunner του Russian Doll στο Netflix. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για την ιστορία του...

Η Disney φαίνεται πως ετοιμάζει αρκετές σειρές βασισμένες στο Star Wars για το Disney+ και μία από αυτές θα έρθει από την Lesley Headland, την συνδημιουργό και showrunner του Russian Doll στο Netflix. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για την ιστορία του, ωστόσο φαίνεται πως θα έχουμε μια γυναικο-κεντρική ιστορία που δεν συνδέεται με κάποιο άλλο Star Wars timeline.

Ακόμη δεν υπάρχουν πληροφορίες και για το πότε αναμένεται να κάνει πρεμιέρα, αφού αυτές τις μέρες ολοκληρώνονται οι συζητήσεις σε top επίπεδο. H Headland έχει αναλάβει ρόλο συγγραφέα και showrunner και μένει να δούμε πότε θα μάθουμε περισσότερα στοιχεία. Υπενθυμίζεται πως η Disney έχει ήδη επιβεβαιώσει ένα Rogue One Prequel και τη σειρά Obi Wan Kenobi για την συνδρομητική της πλατφόρμα streaming.

Πηγή: enternity.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 24/4/2020

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.