05/05/2020

Το Security Report στην εποχή των Webinars!

Είναι γνωστό στους περισσότερους από εσάς, ότι εδώ και πολύ καιρό, το περιοδικό Security Report έχει εγκαταλείψει το μονοπώλιο του εντύπου και διατίθεται εκτός από τη χάρτινη έκδοση, και σε διάφορες ηλεκτρονικές εκδόσεις, όπως το e-mag, το site, το newsletter και το Facebook. Πλέον ήρθε η στιγμή και το συνέδριο – έκθεση που διοργανώνεται...

Είναι γνωστό στους περισσότερους από εσάς, ότι εδώ και πολύ καιρό, το περιοδικό Security Report έχει εγκαταλείψει το μονοπώλιο του εντύπου και διατίθεται εκτός από τη χάρτινη έκδοση, και σε διάφορες ηλεκτρονικές εκδόσεις, όπως το e-mag, το site, το newsletter και το Facebook.

Πλέον ήρθε η στιγμή και το συνέδριο – έκθεση που διοργανώνεται κάθε χρόνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο. Έτσι, χωρίς να επηρεάζονται οι φυσικές εκθέσεις – συνέδρια Athens και Salonica Electronix, δημιουργείται και η ηλεκτρονική έκδοσή τους με το όνομα SECURITY REPORT WEBINAR SERIES.

Τι είναι

Τα SECURITY REPORT WEBINAR SERIES είναι μια σειρά από webinars που θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα από το SECURITY REPORT. Είναι, δηλαδή, συνέδρια που θα μεταδίδονται σε live streaming και θα μπορείτε να τα παρακολουθείτε όλοι εσείς απευθείας από την οθόνη του υπολογιστή σας.

Σε κάθε webinar θα αναπτύσσεται ένα θέμα που αφορά τον κλάδο των συστημάτων ασφαλείας ή τηλεόρασης και τόσο ο συντονιστής δημοσιογράφος, όσο και οι ομιλητές θα εμφανίζονται σε διαφορετικά παράθυρα στην οθόνη του υπολογιστή / laptop σας.

Το SECURITY REPORT WEBINAR SERIES θα είναι πλήρες αμφίδρομο ηλεκτρονικό συνέδριο και οι ακροατές θα μπορούν να υποβάλλουν τις ερωτήσεις και απορίες τους ζωντανά, ακριβώς όπως θα γίνονταν σε ένα κανονικό συνέδριο

Πού απευθύνεται

Τα SECURITY REPORT WEBINAR SERIES απευθύνονται σε όλους εσάς που η εταιρία σας εμπορεύεται υλικό συστημάτων ασφαλείας ή τηλεόρασης ή συνεργάζεστε με αντίστοιχα καταστήματα.

Το βασικό ενδιαφέρον από πλευράς μας βασίζεται στην προσέλκυση επαγγελματιών επισκεπτών από τους χώρους των συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης. Άλλωστε οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε ότι είμαστε «ειδικοί» στους συγκεκριμένους χώρους, λόγω των σχετικών εκδόσεων που διαθέτουμε.

Το κοινό, δεν θα αποτελείται μόνο από τεχνικούς εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης, αλλά και από καταστήματα δικτύων, υπολογιστών, καθώς και καταστήματα με ηλεκτρικό, ηλεκτρονικό, ηλεκτρολογικό εξοπλισμό. Τεχνικοί από κάθε γωνιά της Ελλάδας που καλύπτουν είτε με υπηρεσίες, είτε με υλικό τους συγκεκριμένους τομείς θα αποτελέσουν τον σκληρό πυρήνα του ακροατηρίου.

Ποιοι θα είναι οι ομιλητές και τι ακριβώς θα παρουσιάσουν

Οι προσκεκλημένοι ομιλητές των webinars του SECURITY REPORT, μπορεί να είναι εταιρίες εισαγωγής και προμήθειας υλικών, Κέντρα Λήψης Σημάτων, Μονάδες παραγωγής σχετικών προϊόντων, Τεχνικές – Κατασκευαστικές Εταιρίες, Τεχνικοί Εγκαταστάτες Συστημάτων Συναγερμού και εταιρίες παροχής υπηρεσιών Security.

Οι ομιλητές των webinars θα πρέπει να ανταποκριθούν σε μια σειρά ερωτήσεων που θα τους υποβάλλει ο συντονιστής δημοσιογράφος, ενώ θα μπορούν να εναλλάσσουν την κάμερά τους με την οθόνη του υπολογιστή τους, στην περίπτωση που θα χρειαστεί να υποστηρίξουν την ομιλία τους με κάποιο video, παρουσίαση, φωτογραφία ή τεχνικό σχεδιάγραμμα.

Πώς μπορώ να το παρακολουθήσω

Η παρακολούθηση των webinars του SECURITY REPORT είναι δωρεάν και το μόνο που χρειάζεται για να το παρακολουθήσετε, είναι να κάνετε την εγγραφή σας μέσω του email σας. Είναι σημαντικό να καταγράψετε σωστά το email κατά την εγγραφή σας, καθώς σε αυτό θα σας σταλεί η πρόσκληση συμμετοχή σας*.

Για να παρακολουθήσετε την σειρά webinars του SECURITY REPORT, θα πρέπει να έχετε συμβατό εξοπλισμό. Συγκεκριμένα θα πρέπει να διαθέτετε τα παρακάτω:

  • Ηλεκτρονικό Υπολογιστή, Laptop ή Smartphone
  • Οθόνη, Πληκτρολόγιο, Ποντίκι
  • WebCamera, Ηχεία, Μικρόφωνο
  • Ελάχιστη σύνδεση internet στα 4Μbps

Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε κάποιο μέρος από τον παραπάνω εξοπλισμό, ενδέχεται να μην μπορείτε να το παρακολουθήσετε ή να μειωθεί σε σημαντικό βαθμό η εμπειρία παρακολούθησής τους.

Για να παρακολουθήσετε ένα webinar του Security Report, θα πρέπει να επισκέπτεστε κάθε φορά το σχετικό link, το οποίο είτε θα το βρείτε στα site των περιοδικών μας, www.digitaltvinfo.gr, www.securityreport.gr, www.nowmag.gr, είτε στο ενημερωτικό newsletter των περιοδικών της LIBRA PRESS.

Ταυτόχρονα θα υπάρξει ζωντανή μετάδοση και από τις σελίδες μας στο FACEBOOK και στο YouTube, αλλά όσοι επιλέξετε αυτήν την λύση παρακολούθησης, θα χάσετε τις διαδραστικές δυνατότητες της πλατφόρμας και η όλη εμπειρία σας θα περιοριστεί σε απλή παθητική παρακολούθηση.

Μετά το SECURITY REPORT WEBINAR SERIES

Τυχεροί όσοι θα καταφέρετε να παρακολουθήσετε το webinar κατά τη ζωντανή μετάδοση! Ωστόσο, όλα τα video των ομιλιών, αφού μονταριστούν, θα δημοσιευτούν στα site μας και στο κανάλι μας στο YouTube, ώστε όχι μόνο να μπορείτε να τα παρακολουθήσετε σε δεύτερο χρόνο, αλλά να μπορείτε να ανατρέξετε σε οποιαδήποτε από αυτά, όποτε χρειαστείτε κάποια τεχνική πληροφορία.

Ταυτόχρονα θα αποσταλεί newsletter με όλες τις ομιλίες, ενώ θα υπάρξει και τεχνο-δημοσιογραφική παρουσίαση στα περιοδικά της LIBRA PRESS.

*Όροι χρήσης

ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ GDPR

Η Libra Press σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα και τα χρησιμοποιεί με σκοπό την ενημέρωσή σας με ειδήσεις, νέα προϊόντα, προσφορές και αποκλειστικά τεστ, που καλύπτουν τον χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης και των συστημάτων ασφαλείας.

H Libra Press δεν πρόκειται ποτέ να διαθέσει τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους για διαφημιστικούς ή άλλους σκοπούς.

Η εγγραφή σας στα webinars αφορά αποκλειστικά και μόνο στη λήψη των ηλεκτρονικών μας ενημερώσεων.

Σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη, ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να μας ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων από τη λίστα.

Για την εγγραφή στα webinars, δεν χρειάζεται κανένα άλλο προσωπικό στοιχείο εκτός από το e-mail σας.

Η επιβεβαίωση αποτελεί τυπική διαδικασία ασφάλειας των προσωπικών σας Δεδομένων σύμφωνα με το νέο Κανονισμό 2016/679 ΕΕ - GDPR.

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.