15/05/2020

Οι Samsung και Huawei κυριάρχησαν στην αγορά smartphones 5G το πρώτο τρίμηνο του 2020

Η Samsung και η Huawei ήταν οι αδιαμφισβήτητοι ηγέτες στις αποστολές smartphones 5G σε παγκόσμιο επίπεδο για τους τρεις πρώτους μήνες της χρονιάς, υποστηρίζει η εφημερίδα The Korea Herald. Οι αποστολές της Νοτιοκορεάτικης εταιρείας (smartphones με δυνατότητες 5G) ήταν 8,3 εκατομμύρια, όταν συνολικά...

Η Samsung και η Huawei ήταν οι αδιαμφισβήτητοι ηγέτες στις αποστολές smartphones 5G σε παγκόσμιο επίπεδο για τους τρεις πρώτους μήνες της χρονιάς, υποστηρίζει η εφημερίδα The Korea Herald.

Οι αποστολές της Νοτιοκορεάτικης εταιρείας (smartphones με δυνατότητες 5G) ήταν 8,3 εκατομμύρια, όταν συνολικά οι αποστολές της έφτασαν τις 24,1 εκατομμύρια το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς. Αυτό σημαίνει ότι το ποσοστό της στην αγορά είναι 34,1%.

Η Huawei βρέθηκε πολύ κοντά στην Samsung με 8 εκατομμύρια αποστολές smartphones με δυνατότητες 5G, και επομένως το ποσοστό της έφτασε το 33,2% (στην αγορά smartphones 5G). Η Κινέζικη εταιρεία είχε το προβάδισμα για ένα σύντομο διάστημα πέρυσι, με 6,9 εκατομμύρια αποστολές κινητών 5G έναντι 6,7 εκατομμυρίων της Samsung.

Στις επόμενες θέσεις βρέθηκαν οι vivo και Xiaomi με 2,9 εκατομμύρια και 2,5 εκατομμύρια αποστολές smartphones 5G αντίστοιχα και ποσοστό 12% και 10,4% αντίστοιχα. Στην 5η θέση ήταν η Oppo με 1,2 εκατομμύρια αποστολές κινητών 5G και ποσοστό 5% της αγοράς. Όλες οι υπόλοιπες εταιρείες είχαν ποσοστό 5%.

Πηγή: insomnia.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 15/5/2020)

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.