Συζητήσεις στο satleo

Αθλητικές Μεταδόσεις
nektarios 1451 | 30-May-2020 | 11:24:30

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
giannis 6 | 30-May-2020 | 6:35:30

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
Μάρκος vs Λαϊκός fm 107,1 | 30-May-2020 | 1:17:30

NOVA
winlink | 29-May-2020 | 23:57:29

Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα
tasos.cz | 29-May-2020 | 23:03:29

Ειδήσεις . News
Πέμπτη, 21 Μαϊος 2020 | 12:05

Την ελληνικών συμφερόντων εταιρεία Softmotive εξαγόρασε η Microsoft

Η Microsoft ανακοίνωσε την Τρίτη την εξαγορά της Softomotive, μιας εταιρείας ελληνικών συμφερόντων που δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη λογισμικού ρομποτικής αυτοματοποίησης διαδικασιών σε επιχειρήσεις (Robotic Process Automation - RPA).

Η Softomotive είναι μια ελληνικών συμφερόντων εταιρεία τεχνολογίας η οποία εξαγοράστηκε από τη Microsoft έναντι άγνωστου τιμήματος.

Η Microsoft ανακοίνωσε την Τρίτη την εξαγορά της Softomotive, μιας εταιρείας ελληνικών συμφερόντων που δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη λογισμικού ρομποτικής αυτοματοποίησης διαδικασιών σε επιχειρήσεις (Robotic Process Automation - RPA).

Παρότι δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις για το ύψος του τιμήματος που κατέβαλε η Microsoft, εκτιμάται ότι είναι μια από τις μεγαλύτερες εξαγορές ελληνικής εταιρείας στον χώρο της τεχνολογίας.

Όπως ανακοίνωσε η Softomotive, τα προϊόντα της εταιρείας θα ενταχθούν στο Microsoft Power Automate.

«Πέρα από τον ενθουσιασμό μας που γινόμαστε μέλος μιας από τις κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας στον κόσμο, ανυπομονούμε να ενταχθούμε στη Microsoft λόγω της μοναδικής αξίας που θα προσφέρουμε στους πελάτες. Με αυτή την συνεργασία θα παρέχουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία στους πελάτες μας σε συνδυασμό με το Microsoft Power Automate προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη γκάμα υπηρεσιών αυτοματισμού» αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Τι ανέφερε η Microsoft για την εξαγορά της Softomotive

Την εξαγορά της Softomotive ανακοίνωσε και στέλεχος της Microsoft με άρθρο του στο blog της εταιρείας.

«Σήμερα ανακοινώνουμε την εξαγορά της Softomotive μιας κορυφαίας εταιρείας παροχής ρομποτικών αυτοματισμών (RPA) με πάνω από 15 χρόνια εμπειρία και δημιουργό του προγράμματος WinAutomation. Συνδυάζοντας τις υπηρεσίες της Softomotive με τις υπάρχουσες δυνατότητες του Microsoft Power Automate, η Microsoft δίνει στον καθένα τη δυνατότητα να δημιουργεί bots για να αυτοματοποιεί διαδικασίες» ανέφερε ο Charles Lamanna, CVP της πλατφόρμας εφαρμογών για πολίτες της εταιρείας.

Αναφερθείς στις δυνατότητες που δίνει η εξαγορά της Softomotive στους πελάτες της Microsoft, ο Charles Lamanna παρέθεσε τα εξής:

  • Παροχή μιας ολοκληρωμένης λύσης περιορισμένου κώδικα για την αυτοματοποίηση προσωπικών υπολογιστών με το WinAutomation: Παρέχουμε στους πελάτες πρόσθετες επιλογές για τη δημιουργία ροών εργασίας στο Power Automate. Οποιοσδήποτε μπορεί να δημιουργήσει ρομπότ RPA με την υφιστάμενη εφαρμογή που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης ή μέσω μιας νέας εφαρμογής για υπολογιστές με το WinAutomation.
  • Επέκταση των μη αυτόματων προγραμμάτων διεπαφής χρήστη (UI) για εφαρμογές και υπηρεσίες που χρησιμοποιούνται: Η Microsoft έχει δεσμευτεί να παρέχει το πιο ισχυρό σύνολο δυνατοτήτων RPA σε μία πλατφόρμα και τώρα επεκτείνει την υπάρχουσα εμπειρία αυτοματισμού με την προσθήκη των εφαρμογών της Softomotive με εφαρμογές, όπως SAP, τερματικά παλαιότερης τεχνολογίας, Java, Citrix και άλλα.
  • Διευκόλυνση παράλληλης εκτέλεσης πολλαπλών διεργασιών: Οι πελάτες μπορούν να εκτελέσουν πολλαπλές ροές εργασίας και αυτοματοποιήσεις παράλληλα και στην ίδια συσκευή για να περιορίσουν τις καθυστερήσεις και να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα των ρομπότ τους. Αυτό διασφαλίζει την ίδια αυξημένη κλίμακα από τον υπάρχοντα αυτοματισμό Power Automate API έως τον αυτοματισμό UI.
  • Προσφορά πλήθους διαφορετικών χαρακτηριστικών: Θα παρέχουμε στους πελάτες μας περισσότερη από την καινοτομία της Softomotive που δημιουργήθηκε τα τελευταία 15 χρόνια για την ανάπτυξη περισσότερων ρομπότ περιορισμένου κώδικα.

Ποια είναι η Softomotive

Η Softomotive ιδρύθηκε το 2005 από τον Μάριο Σταυρόπουλο και τον Αργύρη Κανίνη.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα του Robotic Process Automation (RPA) και Robotic Desktop Automation (RDA).

«Ένα από τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά μας, και ανεξίτηλο μέρος του DNA μας, είναι μια συνεχής δέσμευση στην ευκολία χρήσης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε επενδύσει τόσο επιμελώς στην αφαίρεση της πολυπλοκότητας από τους τελικούς χρήστες και δημιουργήσαμε μία από τις πιο διαισθητικές διεπαφές στον χώρο του RPA, έτσι ώστε οι μη τεχνικοί τελικοί χρήστες των επιχειρήσεων να μπορούν όχι μόνο να κάνουν περισσότερα, αλλά να εκτελέσουν εξελιγμένες λειτουργίες χωρίς να χρειαστεί να προγραμματίσουν στο ελάχιστο» ανέφερε ο Μάριος Σταυρόπουλος στη χθεσινή ανακοίνωση.

 

Πηγή: sputniknews.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 21/5/2020)

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS WIFILF11WTG125

Η αγορά σήμερα

13-05-2020

NEDIS WIFILF11WTG125

Συνδέστε την Wi-Fi έξυπνη λάμπα στο ασύρματο δίκτυο Wi-Fi του σπιτιού σας και χειριστείτε την από οπουδήποτε μέσω της εφαρμογής Nedis SmartLife. Το app, σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις ρυθμίσεις του φωτισμού απομακρυσμένα από το smartphone ή το tablet σας, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης της...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Τεύχος 141

21-05-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Το νέο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί το Σάββατο, 23 Μαΐου, στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής, πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Η λήψη τηλεοπτικών καναλιών μέσω του διαδικτύου γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στις μέρες μας, ενώ ιδιαίτερα για τις νεότερες ηλικιακά ομάδες το IPTV streaming αποτελεί τον προτιμότερο τρόπο ζωντανής τηλεθέασης. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι άφθονες και στο άρθρο αναφερόμαστε στα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια των οποίων η θέαση είναι εφικτή μέσα από τις Android TV Box συσκευές σας, αλλά και στους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το πετύχετε αυτό Ένας νέος δέκτης που μόλις ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.