19/06/2020

Οι νέες τάσεις στη Ψηφιακή Τηλεόραση : Δείτε δωρεάν τις ομιλίες του 1ου webinar

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο webinar του περιοδικού ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, την Τετάρτη 17 Ιουνίου στις 16:00 με θέμα «Οι νέες τάσεις στη Ψηφιακή Τηλεόραση». Στο διαδικτυακό συνέδριο που μεταδόθηκε ζωντανά από το Facebook και την πλατφόρμα Zoom συμμετείχαν οι εταιρίες ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, LEMCO και DIGITAL INNOVΑTIONS, καθώς και οι τεχνικοί εγκαταστάτες Α. Ζαχαριουδάκης (Ηράκλειο Κρήτης), Χρυσόστομος Θεοφίλου (Θεσσαλονίκη) και Βασίλης Χονδρογιάννης (Κέρκυρα).

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο webinar του περιοδικού ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, την Τετάρτη 17 Ιουνίου στις 16:00 με θέμα «Οι νέες τάσεις στη Ψηφιακή Τηλεόραση».

Στο διαδικτυακό συνέδριο που μεταδόθηκε ζωντανά από το Facebook και την πλατφόρμα Zoom συμμετείχαν οι εταιρίες ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, LEMCO και DIGITAL INNOVΑTIONS, καθώς και οι τεχνικοί εγκαταστάτες Α. Ζαχαριουδάκης (Ηράκλειο Κρήτης), Χρυσόστομος Θεοφίλου (Θεσσαλονίκη) και Βασίλης Χονδρογιάννης (Κέρκυρα).

Στο συνέδριο συζητήθηκε η αλλαγή στο περιβάλλον εργασίας μας, όπου από την παραδοσιακή γραμμική TV, πηγαίνουμε στην IPTV, τις οπτικές ίνες και τα Android box. Οι εταιρίες του κλάδου ανέπτυξαν τα σχέδια τους για τα νέα προϊόντα και την τεχνογνωσία που διαθέτουν ώστε να καλύψουν τις νέες τεχνολογίες, ενώ οι τεχνικοί από την πλευρά τους μας είπαν τι πρέπει να κάνουν για να τις καλύψουν και να τις προωθήσουν. Συζητήθηκαν θέματα όπως «Τι προϊόντα διατίθενται στο χώρο του IPTV; Για ποιο λόγο ένας τεχνικός να επιλέξει ένα IPTV Headend, αντί ενός παραδοσιακού RF Headend? Υπάρχει ζήτηση στην ξενοδοχειακή αγορά για IPTV Headends? Ποιο το μεγάλο πλεονέκτημα των οπτικών ινών στα ξενοδοχεία έναντι του ομοαξονικού καλωδίου; Τι υπηρεσίες προσφέρονται στα δωμάτια, εκτός από τηλεοπτικά προγράμματα; Είναι κοστοβόρα μια εγκατάσταση οπτικής ίνας; Υπάρχει ζήτηση για οικιακό IPTV; Θα παραδώσουν την θέση τους σταδιακά στα IPTV boxes οι δορυφορικοί και επίγειοι δέκτες; Είναι βάσιμο στην Ελλάδα του σήμερα να μιλάμε για οπτική ίνα;»

Όσοι από εσάς δεν μπόρεσαν να το παρακολουθήσουν ζωντανά μπορούν να δουν το video στην σελίδα του DIGITAL TV INFO στο Facebook ή στο κανάλι μας στο Youtube, στον παρακάτω σύνδεσμο youtube.com

 

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.