06/07/2020

Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις στη Δράμα

Ο νέος θερινός κινηματογράφος «Αλέξανδρος», στημένος σε μια όαση πράσινου στην καρδιά της Δράμας, θα δροσίσει τις καλοκαιρινές νύχτες των κατοίκων με αξιόλογες ταινίες, ενώ τον Σεπτέμβριο θα αποτελέσει έναν νέο πόλο εκδηλώσεων για το Φεστιβάλ της πόλης. Από το Σάββατο 4 Ιουλίου και έως τα τέλη Αυγούστου, το Φεστιβάλ Δράμας ξεκινά στον «Αλέξανδρο» τις προφεστιβαλικές του εκδηλώσεις, και υπόσχεται ένα πρόγραμμα...

Ο νέος θερινός κινηματογράφος «Αλέξανδρος», στημένος σε μια όαση πράσινου στην καρδιά της Δράμας, θα  δροσίσει τις καλοκαιρινές νύχτες των κατοίκων με αξιόλογες ταινίες, ενώ τον Σεπτέμβριο θα αποτελέσει έναν νέο πόλο εκδηλώσεων για το Φεστιβάλ της πόλης.

Από το Σάββατο 4 Ιουλίου και έως τα τέλη Αυγούστου, το Φεστιβάλ Δράμας ξεκινά στον «Αλέξανδρο» τις προφεστιβαλικές του εκδηλώσεις, και υπόσχεται ένα πρόγραμμα  με μικρού και μεγάλου μήκους ταινίες το οποίο περιλαμβάνει από το «Suntan» του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου με τον Μάκη Παπαδημητρίου, μέχρι το πρόγραμμα  «Το Φεστιβάλ Δράμας 2019 επιστρέφει». Και από το πολυβραβευμένο «Supa Modo «για παιδιά και νέους, που χειρίζεται με υποδειγματικό τρόπο ένα σκληρό θέμα, μέχρι τις μεγάλους μήκους ταινίες του Γιάννη Σακαρίδη «Πλατεία Αμερικής»  και «Wild Duck» -μια καλή ευκαιρία για το κοινό της Δράμας να γνωρίσει το έργο του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ. (Πληροφορίες: https://www.dramafilmfestival.gr/)

Στη φωτό η αφίσα που προκρίθηκε για το φετινό 43ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, δια χειρός Νίκου Πάστρα.

Πηγή: real.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 6/7/2020)

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.