08/07/2020

Διαγράψτε αυτές τις εφαρμογές από το Android κινητό σας!

To Google Play Store που διαθέτει εκατομμύρια εφαρμογές για τους χρήστες διαθέτει εξελιγμένους ελέγχους, ώστε να προστατεύσει τους επισκέπτες του. Παρ΄ όλα αυτά υπάρχουν κάποιες εφαρμογές που καταφέρνουν και εισχωρούν στο store και γι' αυτό οι χρήστες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο τι κατεβάζουν. Εκτός από την Google, υπάρχουν κι άλλες εταιρείες που δοκιμάζουν εφαρμογές. Η Evina, μια εταιρεία κυβερνοασφαλείας...

To Google Play Store που διαθέτει εκατομμύρια εφαρμογές για τους χρήστες διαθέτει εξελιγμένους ελέγχους, ώστε να προστατεύσει τους επισκέπτες του. Παρ΄ όλα αυτά υπάρχουν κάποιες εφαρμογές που καταφέρνουν και εισχωρούν στο store και γι' αυτό οι χρήστες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο τι κατεβάζουν. 

Εκτός από την Google, υπάρχουν κι άλλες εταιρείες που δοκιμάζουν εφαρμογές. Η Evina, μια εταιρεία κυβερνοασφαλείας που δοκιμάζει εφαρμογές για τυχόν κακόβουλο λογισμικό δημοσίευσε 25 εφαρμογές που έκλεβαν τα στοιχεία χρηστών του Facebook. Οι εφαρμογές αυτές κατέβηκαν από το Play Store, αλλά μπορεί να έχετε προλάβει ήδη να τις κατεβάσετε. 

Αν έχετε κατεβάσει λοιπόν κάποια από τις παρακάτω εφαρμογές, σβήστε τες αμέσως:

image

Πηγή: zougla.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 8/7/2020)


 

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.