22/07/2020

Ξεκινά το πιλοτικό πρόγραμμα Nova Mobile

Τον Σεπτέμβριο όπως όλα δείχνουν, θα ξεκινήσει η εμπορική διάθεση των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας της Nova, με τις δοκιμές βρίσκονται σε εξέλιξη και να είναι ανοιχτές προς το κοινό. Μέσα από τη σχετική ιστοσελίδα, η Nova προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει εντελώς δωρεάν στο πιλοτικό πρόγραμμα της Nova Mobile το οποίο για την ώρα περιλαμβάνει...

Τον Σεπτέμβριο όπως όλα δείχνουν, θα ξεκινήσει η εμπορική διάθεση των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας της Nova, με τις δοκιμές βρίσκονται σε εξέλιξη και να είναι ανοιχτές προς το κοινό.

Μέσα από τη σχετική ιστοσελίδα, η Nova προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει εντελώς δωρεάν στο πιλοτικό πρόγραμμα της Nova Mobile το οποίο για την ώρα περιλαμβάνει ένα και μοναδικό πρόγραμμα. Με ονομασία Nova Mobile Team 1, το μηνιαίο πρόγραμμα περιλαμβάνει 200 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα, 20 SMS, 2GB data καθώς και απεριόριστες ενδοεταιρικές κλήσεις. Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμαστικής περιόδου, ο χρήστης μπορεί να συνεχίσει τη χρήση του προγράμματος με μηνιαία χρέωση €15 ενώ παρέχονται και πρόσθετος χρόνος ομιλίας, data και SMS με βάση τον παρακάτω τιμοκατάλογο.

nova mobile

Στόχος του του πιλοτικού προγράμματος όπως αναφέρεται και στην ιστοσελίδα της Nova, είναι να συγκεντρωθούν σχόλια και παρατηρήσεις που θα αποτελέσουν πολύτιμο οδηγό για βελτιώσεις στη χρήση και το σχεδιασμό των προγραμμάτων και υπηρεσιών Nova Mobile. Η είσοδος της Nova στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας γίνεται ως Mobile Virtual Network Operator (MVNO), με την εταιρεία να έχει ανακοινώσει από το καλοκαίρι του 2019 τετραετή συνεργασία με τη Vodafone.

Στο εμπορικό λανσάρισμα το Φθινόπωρο, η Nova αναμένεται επιπλέον να προχωρήσει και στα αποκαλυπτήρια προγραμμάτων triple play, τα οποία θα συνδυάζουν κάτω από ένα πακέτο, άλλες υπηρεσίες της εταιρείας όπως σταθερή τηλεφωνία και internet.

Πηγή: insomnia.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 22/7/2020)

 

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.