29/07/2020

Γεγονός η πρώτη άδεια για 5G στη Ρωσία

Η ρωσική εταιρεία MTS έλαβε την πρώτη άδεια για την παροχή 5G στη Ρωσία. Επιχειρήσεις και μεταποιητικές εταιρείες οι πρώτοι χρήστες του προηγμένου δικτύου. Την πρώτη άδεια για την παροχή του προηγμένου δικτύου 5G στη Ρωσία έλαβε η ρωσική τηλεπικοινωνιακή εταιρεία MTS. Η άδεια αφορά 83 περιοχές όλης της ρωσικής επικράτειας...

Η ρωσική εταιρεία MTS έλαβε την πρώτη άδεια για την παροχή 5G στη Ρωσία. Επιχειρήσεις και μεταποιητικές εταιρείες οι πρώτοι χρήστες του προηγμένου δικτύου.

Την πρώτη άδεια για την παροχή του προηγμένου δικτύου 5G στη Ρωσία έλαβε η ρωσική τηλεπικοινωνιακή εταιρεία MTS.

Η άδεια αφορά 83 περιοχές όλης της ρωσικής επικράτειας, με ημερομηνία εκπνοής τις 16 Ιουλίου του 2025.

Από τους πρώτους πελάτες θα είναι οι επιχειρήσεις και οι μεγάλες εταιρείες μεταποίησης.

Η ρωσική εταιρεία, μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για μια ιστορική στιγμή, σημειώνονται ότι «βρισκόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην νέα εποχή της επικοινωνίας, της ψηφιοποίησης και της ανάπτυξης των τεχνολογικών προϊόντων».

«Για την MTS, οι πέμπτης γενιάς τεχνολογίες είναι πολύ σημαντικές για μια πιο ενεργή ανάπτυξης ενός νέου οικοσυστήματος, ιδίως στον τομέα των αυτοματοποιημένων project για τους επιχειρηματίες χρήστες» δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρείας, Αλεξέι Κορνίγια.

Πηγή: sputniknews.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 29/7/2020)

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.