30/07/2020

Συνεργασία Eutelsat και Intelsat στις 48 μοίρες ανατολικά

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Οι Eutelsat και Intelsat υπέγραψαν μακροπρόθεσμη συμφωνία για να λειτουργήσουν από κοινού στην τροχιακή θέση των 48 μοιρών ανατολικά. Και οι δύο εταιρείες κατέχουν ορισμένα τροχιακά δικαιώματα στη θέση αυτή. Η Eutelsat έχει ήδη κατασκευάσει τον δορυφόρο «Quantum» που θα τοποθετηθεί στις 48°Ε μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Η τροχιακή θέσω 48°Ε θεωρείται ιδανική για την κάλυψη...
Οι Eutelsat και Intelsat υπέγραψαν μακροπρόθεσμη συμφωνία για να λειτουργήσουν από κοινού στην τροχιακή θέση των 48 μοιρών ανατολικά.

Και οι δύο εταιρείες κατέχουν ορισμένα τροχιακά δικαιώματα στη θέση αυτή. Η Eutelsat έχει ήδη κατασκευάσει τον δορυφόρο «Quantum» που θα τοποθετηθεί στις 48°Ε μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Η τροχιακή θέσω 48°Ε θεωρείται ιδανική για την κάλυψη της περιοχής MENA (Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική) και επίσης παρέχει ασφαλείς επικοινωνίες για στρατιωτικούς και κυβερνητικούς πελάτες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Σύμφωνα με τη συμφωνία, η δορυφορική χωρητικότητα του Eutelsat Quantum θα διανεμηθεί από την Eutelsat και τη θυγατρική της, Eutelsat Americas Corp, και από την Intelsat και τη θυγατρική της, Intelsat General Communications LLC (IGC), μεγιστοποιώντας έτσι το εμπορικό δυναμικό του δορυφόρου και δημιουργώντας συνθήκες για τον ταχύτερο πιθανή ανάπτυξη υπηρεσιών σε αυτόν.

Πηγή: advanced-television.com
Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.