07/08/2020

Η COSMOTE διευκολύνει την επικοινωνία από και προς τον Λίβανο

Η COSMOTE, αναγνωρίζοντας την αυξημένη ανάγκη για επικοινωνία μετά τα τραγικά γεγονότα στην Βηρυτό, στηρίζει τους συνδρομητές της που βρίσκονται στον Λίβανο, καλύπτοντας το κόστος κλήσεων, mobile internet και SMS σε περιαγωγή, από τις 4 έως και τις 10 Αυγούστου. Επιπλέον η COSMOTE, για να διευκολύνει τους συνδρομητές της που επικοινωνούν με τους δικούς τους ανθρώπους στον Λίβανο...

Η COSMOTE, αναγνωρίζοντας την αυξημένη ανάγκη για επικοινωνία μετά τα τραγικά γεγονότα στην Βηρυτό, στηρίζει τους συνδρομητές της που βρίσκονται στον Λίβανο, καλύπτοντας το κόστος κλήσεων, mobile internet και SMS σε περιαγωγή, από τις 4 έως και τις 10 Αυγούστου. Επιπλέον η COSMOTE, για να διευκολύνει τους συνδρομητές της που επικοινωνούν με τους δικούς τους ανθρώπους στον Λίβανο, θα τους επιστρέψει την αξία των κλήσεων και SMS μεταξύ Ελλάδας και Λιβάνου που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο ίδιο διάστημα (4-10 Αυγούστου).

Συγκεκριμένα:

  • στους πελάτες κινητής COSMOTE -συμβολαίου, καρτοκινητής, καρτοσυμβολαίου- ιδιώτες και επαγγελματίες, θα επιστραφεί η αξία των διεθνών κλήσεων και SMS από την Ελλάδα προς το Λίβανο. Επίσης, η COSMOTE θα επιστρέψει την αξία των κλήσεων περιαγωγής (εξερχόμενων, εισερχόμενων) και των SMS από τον Λίβανο προς την Ελλάδα ή/και εντός Λιβάνου, καθώς και της κίνησης Internet (MB), που πραγματοποιήθηκε στον Λίβανο.
  • στους πελάτες σταθερής COSMOTE, ιδιώτες και επαγγελματίες, θα επιστραφεί στον λογαριασμό τους η αξία των διεθνών κλήσεων προς τον Λίβανο.

Οι δικαιούχοι συνδρομητές θα ενημερωθούν για τη δωρεάν παροχή, μέσω γραπτών μηνυμάτων SMS ή/και στον λογαριασμό τους.

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.