21/09/2020

Συνεργασία Estée Lauder με NASA: Γυρίζουν διαφημιστικό στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Οι αστροναύτες της NASA έχουν μια νέα πρόκληση: Να κινηματογραφήσουν σε συνθήκες μικροβαρύτητας στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό προϊόντα της Estée Lauder, υλικό που θα χρησιμοποιηθεί στη διαφημιστική της καμπάνια. Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός αποτελεί τις τελευταίες δύο δεκαετίες το πιο ιδιαίτερο εργαστήριο του κόσμου, έχοντας φιλοξενήσει...

Οι αστροναύτες της NASA έχουν μια νέα πρόκληση: Να κινηματογραφήσουν σε συνθήκες μικροβαρύτητας στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό προϊόντα της Estée Lauder, υλικό που θα χρησιμοποιηθεί στη διαφημιστική της καμπάνια.

Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός αποτελεί τις τελευταίες δύο δεκαετίες το πιο ιδιαίτερο εργαστήριο του κόσμου, έχοντας φιλοξενήσει εκατοντάδες επιστημονικά πειράματα.

Τώρα, η NASA -μια από τους βασικούς διαχειριστές του διαστημικού σταθμού- ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη προώθηση επιχειρηματικής δραστηριότητας στο ΔΔΣ (ISS).

Εντός Σεπτεμβρίου, πάνω από 10 serum νέας σειράς της Estée Lauder θα σταλούν στο σταθμό, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της NASA στο CNN.

Οι αστροναύτες της αμερικανικής διαστημικής υπηρεσίας αναμένεται να κινηματογραφήσουν στο περιβάλλον μικροβαρύτητας του σταθμού, ώστε η εταιρεία καλλυντικών να χρησιμοποιήσει μέρος του υλικού αυτού στις διαφημιστικές της καμπάνιες.

Η πολιτική της NASA απαγορεύει στους αστροναύτες να εμφανίζονται σε διαφημίσεις ή να εγκρίνουν προϊόντα - ως εκ τούτου, κανείς δεν θα εμφανιστεί στο διαφημιστικό.

Η πρόεδρος της Estée Lauder, Stéphane de la Faverie επιβεβαίωσε τον παρασμένο μήνα το εγχείρημα κατά τη διάρκεια ενός online πάνελ στην ηλεκτρονική Σύνοδο του Αμερικανικού Ινστιτούτου Αεροναυτικής κι Αστρονομίας.

«Είμαι γνωστή για το ρίσκο που παίρνω κι αυτό συνεπάγεται βασικά κάποιες ιδέες, ξέρετε, λίγο εκτός του κανονικού, παραδοσιακού τρόπου μάρκετινγκ. Διαρκώς διευρύνουμε τα σύνορά μας στο πώς να λανσάρουμε τα προϊόντα μας» εξήγησε η Faverie.

Τα προϊόντα της Estée Lauder, μια νέα φόρμουλα του serum «Advanced Night Repair», αναμένεται να σταλούν στο διαστημικό όχημα Northrop Grumman Cygnus μαζί με άλλους 3,5 τόνους φορτίου, πειραματικών υλικών και προμηθειών.

Σημειώνεται πως η διοίκηση Τραμπ έχει καταστήσει σαφές πως επιθυμεί ο ιδιωτικός τομέας να αρχίσει να συμμετάσχει οικονομικά στην εξερεύνηση του διαστήματος.

Πηγή: sputniknews.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 21/9/2020)

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.